Wappie Jan noemt Van Dissel een moordenaar.

Wat we weten nu is dat wappie Jan heel graag speelt met zijn gsm, zo heeft hij speciaal voor deze livedinges een brandend vuurtje achter zijn hoofd gefreubeld, mooi hoor Jan!
Wat we ook weten nu van Jan is dat hij een grappig stopwoordje heeft, zeg maar.
En wat we vooral weten van Jan Arts is dat hij een gekkie is, maar niet zo leuk van Jan is dat hij in het filmpje Van Dissel een moordenaar noemt.

14 reacties

  1. Goh, weer iemand uit Brabant/ Limburg. Wat is daar toch aan de hand wat er voor zorgt dat die landsdelen een disproportioneel aantal Wappies produceert? Is dit trouwens gefilmd vanuit de hel?

  2. Jantje , je moet je handen desinfecteren met dat spul, niet in je bek stoppen want dan ga je dom lullen!……Oeps zo te horen kwam deze waarschuwing te laat.

  3. In de supermarkt staat ook bleekwater dat is gewoon chloor moet dat ook weg dan? Laat het nu zo zijn dat ik allergisch reageer op isopropylalcohol dus ik gebruik die spray niet op me handen. En waar ze het karretje mee schoon maken kan ik ook niet tegen dus pak ik dat ding niet vast bij de stang maar bij het metaal van de kar om doe handschoenen aan. Maar zie je mij YT filmpjes maken daar over?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *