Wappie Eldor belaagt Demmink!

‘Toevallig’ was wappie Eldor bij de Albert Heijn en ‘toevallig’ zag hij daar Demmink lopen.
Hij en zijn vriendinnetje Selena en nog wat ander wappieschuim volgden Demmink mee de Albert Heijn in, waar Eldor gelukkig werd verzocht die te verlaten.
Gelukkig was er snel politie ter plaatse en kon Demmink zijn halfje bruin en onsje kaas weer veilig naar huis brengen.
Eldor van Feggelen, naast irritant te zijn heeft hij ook een enorm crimineel verleden, Barracuda heeft dat prachtig op een rijtje gezet wat hier te lezen valt: (https://barracudanls.blogspot.com/2021/06/wappie-belaagt-demmink.html)

Schandalig weer, wappies maken er nogal een gewoonte van, mensen belagen. Zo werd Pieter Omtzigt afgelopen zomer nog belaagd door onder andere Danny V. en ook Hugo de Jonge wordt constant lastig gevallen door drollendoos Karin-Maria.

Inmiddels is er een andere  heksenjacht gaande, namelijk die op Jaap van Dissel, inmiddels is Bartje van W. al in de boeien geslagen wegens bedreiging en ook de dames Geertruida T. en Dieuwke P. stonden al eerder voor het hekje.

Zorgelijk deze situatie. De man die steevast de boel loopt op te ruien en nog steeds niet vast zit is natuurlijk Micha Kat, hij noemt  Van Dissel een seriemoordenaar, een pedofiel en zegt dat Van Dissel honderden kinderen heeft vermoord.
Hoelang duurt het nog voordat deze complete idioot opgepakt en uitgeleverd wordt?

11 reacties

  1. Nu Demmink niet meer interessant is richtten de geestelijk zieke idioten zich op van Dissel etc. Zonder dat dit soort charlatans niet gestopt worden zal dit nooit stoppen. Hopelijk sluiten ze Micha Kat en zijn volgelingen voorgoed op.

  2. Opdat videre, Harry Hol en pointer uw medemens en welke een andere mening heeft of in de ogen van videre, Harry Hol en pointer, een afwijkende mening verkondigen. Vervolgens en doormiddel van riool journalistiek neemt videre, Harry Hol en pointer die andere mening op de korrel. In feite wat videre, Harry Hol en pointer doen is hun eigen mening als de ultieme waarheid en ieder moet videre, Harry Hol en pointer gehoorzamen. Vervolgens beseft videre, Harry Hol en pointer niet dat ze daarbij zelfde principe hanteert en waarmee ze de ander aan het bestrijden zijn. Met andere woorden, in de plaats van toenadering en wederzijds sympathie, bestrijd videre, Harry Hol en pointer ook uw eigen mening. videre, Harry Hol en pointer heeft zich verheven tot een religie, noem het een sekte opereer niet vanuit de bijbel of in uw geval Thora, maar als sekte op youtube, uw eigen clan van sekte leden welke voortdurend na de mond praten (de keizer zonder kleren). videre, Harry Hol en pointer als journalist, promoot de basis van elke oorlog, de intolerantie.

  3. Een kritische vraag waar 14 maanden geen direct antwoorden op krijg: Pointer / videre / Hol richten zich op Nederland. Over de gehele wereld maken miljoenen mensen zich zorgen over de huidige situatie. Hiermee is pointer / videre en Hol een volstrekt onbelangrijke speler welke 0,0 niets, nada, geen enkele invloed heeft. Wat u doet is show en entertainment of aandacht voor de kijkcijfers ?

  4. In Nederland is een ieder onschuldig totdat zijn schuld wettelijk en overtuigend bewezen is, in Wappieonië is dat anders als er meer genoeg Wappies schreeuwen dat iemand schuldig is aan iets dan word dat gelijk zonder zicht te laten hinderen door enige kennis van zaken voor waarheid aangenomen.

  5. Eldor is hard op weg de volgende Volkert te worden.
    Het mannetje is hard aan het ontsporen en is van harte welkom bij mijn collega's van de GGZ.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *