"Wacht niet met vrij willen zijn!"

“Wacht niet met vrij willen zijn!”

Het nieuwe jaar is begonnen en de trein dendert verder. Goede voornemens zijn genomen maar vele van ons zijn gedesoriënteerd. Wat kan ik doen? Wie moet wat doen? Kunnen we uberhaubt iets doen?

Machteloos is wellicht het beste woord om te omschrijven hoe veel mensen zich nu voelen. Maar zijn we machteloos? Of snappen we simpelweg niet hoe macht werkt?

Nikos Frangiskatos – een zanger met een prachtige Griekse naam – schreef er een ontroerend gedicht over “ Wacht niet met vrij willen zijn “.

Het gedicht kwam al eens voorbij op Facebook in april 2020 maar nu droeg Nikos het voor op de “ Vrouwen voor Vrijheid “ manifestatie in Haarlem op 3 januari jl.

Wil je meer weten over Nikos Frangiskatos en zijn band, kijk dan op http://thewanderermusic.com

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

29 reacties

 1. Hij zegt : "ik ben Nederlander, ik ben een normale vent, ik ben iemand met een groot hart, etc etc " nu moet ik lachen! NEE Ik ben echt vrij!! omdat ik geloof in onze democratie en iedereen die dat niet wil snappen is mijn vijand, want ik heb gediend en als dat niet wordt gewaardeerd dan ben je een landverrader en verdien je het niet hier te wonen! Dus alle QAnon, FVD, PVV idioten pak een boot en vertrek.

 2. Mooie woorden alleen mogen de dieren die elke dag lijden er ook bij betrokken worden zij verdienen ook de vrijheid die wij zo graag voor ons zelf willen. Laten we daar onze ogen ook voor openen.

 3. Dankjewel Nikos voor je woorden van Verbinding & Vrijheid. Jij bent ik en ik ben jij en samen zijn we gestopt met wachten op onze vrijheid. We zijn vrij!

 4. Dank u wel voor het delen. Het is zó waar dat we samen sterk staan.
  Prachtig gesproken. Hulde.
  Deze geluiden zijn helend voor een zieke maatschappij.

 5. Mijn nieuwjaarsvoornemen is het leven weer in eigen hand te nemen!!! Dat zouden meer mensen moeten doen! Go guys! Laten we de minister van frikandellen met z’n gladde baas naar huis sturen. Er zijn beteren beschikbaar!

 6. Ik heb vandaag definitief besloten om zelf een onderneming te starten. Ik voel dat ik me, op wat voor manier, in wil zetten om o.a. de bezieling weer aan te wakkeren. In mezelf, in de mensen om heen en wie weet verder. De drijfveer die ervoor zorgt dat ik nu wil opstaan en kan zijn wie ik ben. Ik volg míjn eigen 'autoriteit'.
  En dan kom dit voorbij…woorden die ik nog niet uitgesproken had. De woorden passen bij het gevoel wat ik al eerder had gekregen vandaag. Mooi.

 7. GeweldiG………….je krijgt alle tijd om het in je op te nemen, “Verse Frisse Lucht om diep in te ADEMEN”
  Flavio doet het GeweldiG…………….

 8. Dat je niet vrij bent is de Illusie waarin we leven. Omdat we dat geleerd hebben. Maar het is niet waar je bent vrij en je was altijd al vrij. Claim je vrijheid het is van jou.

 9. Manifestatie Haarlem….. waarom hoor ik wel iedereen klagen over een feest in Duindorp en niet over deze manifestatie? Of heb ik die klaagzang gemist?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *