Waarom zijn VACCINATIEWEIGERAARS tegen een mogelijk corona-vaccin? | DANNY OP STRAAT S01E17

Veel kritische prikkers zijn weer actief nu corona om zich heen grijpt en wereldwijd gezocht wordt naar een vaccin tegen het virus. Het malariamiddel hydroxychloroquine daarentegen, wat Donald Trump heeft geslikt om corona te voorkomen, heeft wel hun warme belangstelling. Danny tipt je andere video’s hier https://bit.ly/2XDK23Y

Meer van de NTR? Volg ons op:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCvYIUfdklMDqUnl5GLjXZhA?view_as=subscribe?sub_confirmation=1
NPO Start: https://www.npostart.nl/
Instagram: https://www.instagram.com/omroepntr/
Facebook: https://www.facebook.com/ntromroep/

11 reacties

  1. Kijk vergeet niet, de overheid is ook niet altijd eerlijk en dat vergeet de massa en gaat door met leven denk dat te veel reclame de mensen dom hout

  2. Eigenlijk wel heel dom van dat groentje. Mensen gaan op onderzoek uit, gaan de materie begrijpen en komen er dan achter dat het vaccin niet gevaarlijk is. Liever RNA van dat vaccin ipv van dat virus hoor geloof me maar.

  3. Die vrouw vind ik dus echt bloed irritant schreeuwt moord en brand maar ga je vragen stellen sluit ze meteen dr lippen en verstuurd je naar Google…. Hou dan je kop dicht en ga ook geen (fake) nieuws verspreiden! .

  4. Kinderen hebben een fantastisch immuun systeem. De PCR test is niet goed, er zitten 10 fouten in de test zegt Dr. Peter Borger. Uitslag is dus niet juist. Vaccin/gentherapie is onnodig en roekeloos zegt Prof. Dr. Theo Schetters. Niet nemen dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *