Waarom hormonen je geluk bepalen: Festivalreporter Sanny in gesprek met spreker Marjolein Dubbers

Je hormonen hebben ontzettend veel invloed op je geluksgevoel en je energieniveau. Marjolein Dubbers, van de Energieke Vrouwen Academie, legt uit hoe je beter kun samenwerken met je hormoonhuishouding, en deelt voedingstips voor meer energie.

Complementaire artsen/organisaties uit het Energieke vrouwenvoedingskompas om een hormooncheck te doen:
– www.mbog.nl
– www.vbag.nl
– www.avig.nl
– www.nwp-natuurgeneeskunde.nl
– www.lvng.nl
– www.vnt-nederland.nl
– www.orthomoleculairdietisten.nl

Meer weten over het festival? Ga hier naar de site: http://bit.ly/happinezfestival2017

Meer zien van Sanny? Neem hier een kijkje op haar site: http://www.sannyzoektgeluk.nl/

3 reacties

  1. Wauw eindelijk iemand waar ik echt wat aan heb ik ben al jaren uit balans. En heb ook last van heleboel voedselintolleranties, vermoeidheid en overgewicht. Ook ben ik pas moeder geworden. Ik zou het echt ontzettend fijn vinden om het boek te winnen en er mee aan de slag te kunnen! Eindelijk weer Energie! En eindelijk Energie om met míjn kleintje te kunnen spelen.

  2. Ik zou graag kans maken op het interessante boek van Marjolein Dubbers omdat haar missie me raakt en ik mijzelf ontzettend herken in de vermoeidheidsklachten! Fingers crossed 🙂

  3. Ik heb heel geboeid zitten kijken en luisteren; hier moet ik iets mee. In 2015 ben ik van de één op andere dag geknakt. Ik kon niet meer, was lichamelijke helemaal op. Een burn-out met paniekaanvallen. Heel erg honger bij een paniekaanval, vooral ook suikers. Een dieptepunt maar ook een mooi keerpunt in mijn leven. Ik heb al die tijd in de gaten gehad dat mijn hormoonhuishouding uit balans is, echter kon ik niet de informatie vinden waar ik mee aan de slag kon. Dit boek is wat ik zoek! Ik zou graag kans willen maken om het te winnen om mijn lichaam weer helemaal gezond te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *