Waarom geloven mensen in complottheorieën over corona?

11 augustus is de dag dat miljoenen mensen zullen sterven, althans daar zijn complotdenkers heilig van overtuigd. Woensdag wordt ‘5G’ geactiveerd in de lichamen van mensen die gevaccineerd zijn tegen corona en worden zij allemaal ‘gemicrowaved’.

Een van de aanhangers van deze opvallende theorie is Micha Kat, een complotdenker die door justitie wordt gezocht voor het beledigen en bedreigen van meerdere mensen. Micha Kat werd vorige maand opgepakt in Noord-Ierland.

“Van alle kanten krijgen we nu te horen dat er ZEER BINNENKORT miljoenen mensen zullen sterven. De date 11-8 genoemd dat 5G wordt geactiveerd en de vaxxed zullen worden ‘gemicrowaved’, luidde een bizarre boodschap van Micha Kat op twitter: https://www.hartvannederland.nl/coronavirus/complottheorie-gevaccineerden-gemicrowaved-door-5g

Meer Hart van Nederland? Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerHartvanNederland

Op het YouTube-kanaal van Hart van Nederland kun je dagelijks de beste, opmerkelijkste of meest bijzondere verhalen bekijken. Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons dan weten!

Wil je meer zien? Bekijk dan onze website of app. Je kunt ons ook vinden op social media:

Facebook: https://www.facebook.com/hartvannederland/
Instagram: https://www.instagram.com/hartvannederland/
Twitter: https://twitter.com/HartvNL

7 reacties

 1. Je moet niet alle complottheorieën op 1 hoop gooien, de platte aarde mafkezen en de klimaat optimisten zijn niet met elkaar te vergelijken en mensen verschillen een hoop niemand is en denkt hetzelfde.

 2. Het echte complot is continue mensen misleiden met valse modellen die angst zaaien en hun immuunsysteem juist ondermijnen. En de media spelen daar een belangrijke rol bij, de kritische vragen blijven mbt vaccins weg.

 3. Ik hoop dat het goed met de gezondheid van mensen blijft gaan, maar doe maar eens zelftesten. Probeer maar eens heel gezond en natuurlijk te leven, en dan kijken wat voor aparte kwalen er dan om de hoek komen.

 4. Jullie brengen het weer alsof mensen direct geroosterd zouden worden en massaal zullen sterven. Jullie zijn diegenen die dit massaal aanwakkeren, daar waar overal de radio aan staat en luisteraars zijn.

  Natuurlijk gaan mensen niet direct dood…..maar bepaalde 5G/6G frequenties/vermogens zijn wel stille sluipmoordernaars voor lichaamscellen en dna.
  De telecommaatschappijen hebben dan wel 'wij van wc-eend…adviseren wc-eend' onderzoekers aangesteld voor veiligheid en deze frequenties zullen nog niet eens zo schadelijk zijn.
  Maar het is niet bewezen dat het 'geen' kankers gaat veroorzaken in de toekomst. In wezen is dit dus een grote maatschappelijk live-test.
  Mensen moeten eens beseffen dat de drempel voor opwarming lichaam per vierkante cm (technische informatie zelf opzoeken) bij 3G al werd overgeschreven.

  De overige vrije en gekochte banden…….doe daar maar eens onderzoek naar. Het leger en de CIA van Nederland maken hier ook gebruik van.
  En als je inmiddels aanvoelt dat je wel een beetje in een soort van dictatuur leeft, dan mag je je best eens zorgen maken.

  Ik gun iedereen hun dikke nieuwe smartphones en smart-technologie-getsjes hoor. Want zonder deze apparaten zijn vele gebruikers maar hopeloze hoopjes mens.
  Pak hun dit maar eens af. Wat voor pandemie en chaos het dan zou worden.
  Mensen moeten eens weten dat er vele techbedrijven bezig waren met datzelfde waarvoor 5G overbodig was. Dat het met 3G ook had gekund bijvoorbeeld.

  Pall_5G_Risk_The_Scientific_Perspective (pdf…de uitgebreide versie opzoeken aub)

  En https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/agt2.18
  Als het waar is dat er nano-grafeen in de spuiten zit, dan zou ik mij toch maar eens zorgen gaan maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *