“Waar is het bewijs dat Vaccineren werkt?!” vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge…

“Waar is het bewijs dat Vaccineren werkt?!” vraagt Statisticus Ir. F. Lahr aan Hugo De Jonge…

“Dat is de enige echte viruswaarheid is…vaccineren werkt” zei Minister van VWS Hugo de Jonge in de kamer. Hij doet hiermee een stevige claim waarmee hij suggereert dat de terugloop van kwetsbare patiënten in de ziekenhuizen het gevolg zijn van de vaccinatiestrategie. Maar is dat zo?

Programmamaker Flavio Pasquino bespreekt het met ingenieur en statisticus Fritsander Lahr die al sinds het begin van de corona crisis scherp in de wedstrijd zit en de cijfers kritisch volgt en beoordeeld. Regelmatig post hij zijn bevindingen op Twitter en zo kan Pasquino de sympathieke vader van drie prachtige dochters op het spoor.

Fritsander kwam hij oa. tot de constatering dat de ziekenhuisbezetting vorig jaar rond deze periode ook terugliep, en zelfs harder dan nu, en dat zonder vaccinatie. Hoe kan dat dan? En zou er een ander oorzakelijk verband kunnen zijn dat onze minister vergeet mee te wegen? Dat maar ook het principe van de de cirkelredenering en de preventieparadox, bespraken de heren in deze boeiende uitzending.

Bronnen Ir. Fritsander van Lahr:

• Epidemiologische situatie SARS-CoV-2 Nederland 25-5-2021 van het RIVM.
• Website van https://www.stichting-nice.nl 27-5-2021
• Epidemiologische situatie SARS-CoV-2 Nederland rond 20-6-2020 van het RIVM, geannoteerde grafiek met ziekenhuisopnames
• Technische Briefing Tweede Kamer door Jaap van Dissel op 20-5-2020, geannoteerde R-grafiek
• Voorpagina Trouw 27-5-2021

In de uitzending werd gerefereerd aan een eerdere uitzending met Maurice de Hond, die daarin de cijfers van het RIVM ter discussie stelt. Hieronder is die episode te zien.

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

17 reacties

 1. Wij 75 jarigen 32
  Personen. Wij doen nergens aan mee. Wij kijken o.a
  Jensen .NL. wij blijven knuffelen
  Van af de eerste dag. We hebben nog steeds geen griep en willen gezond blijven
  Geen enge verzorgingshuizen
  of experimentele
  Vaccinsss.

 2. Hugo moet goed op z'n dochter letten want zij kan makkelijk in het NACHTLEVEN VERDWIJNEN ,als die injectie iets anders is dan een VACCINATIE, WE zullen zien MENEERTJE HUGO

 3. Wat een onzin verhaal. Op 15 maart bedroeg het aantal ziekenhuisopnames 91. Dat liep daarna op tot 620 opnames op 27 Maart!
  Idem met het aantal overlijdens. Dat lag op 15 Maart op 14 doden, en had op 2 April z'n piek met 178 overleden personen.
  Daarna ging dit gelukkig dalen. De maatregelen hadden, met de bekende twee á drie weken vertraging, dus zeker invloed.

  De aanname dat de R- al aan het dalen was voor 15 Maart, is niet vol te houden. Er was tijdens de eerste golf nauwelijks testcapaciteit.
  Men had dus amper data om de R-waarde überhaupt te kunnen bepalen. Maar gezien de sterke stijging van opnames en overlijdens tussen 15-3 en begin April,
  was de R nog gewoon stijgende. (Pas tijdens de tweede golf is er voldoende testcapaciteit beschikbaar gekomen, om de R-waarde betrouwbaar te kunnen bepalen)

  Er wordt in deze video gewaarschuwd voor een cirkel redening. Maar dat is nu juist wat hier gebeurd. Geen enkele kritische tegen vraag,
  geen hoor-wederhoor. Alleen maar met elkaar meepraten. Dat is niet sterk. Daar heb je niets aan. Jammer.

  Dit is allemaal geen geheim. Voor iedereen te vinden op: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/grafieken

 4. Wat een tenenkrommende aannames van de hr Lahr. Lekker makkelijk lullen achteraf! Ga ff door op die racefiets en slot …. zucht,, ze hebben ook echt niets te vertellen. Ze snappen toch wel wel dat het illustratief is?? Maar zover kan Flavio niet denken. Maar zelf niet met een oplossing komen en alleen maar kritiek hebben. Het niveau daalt nog verder bij zwarte doos tv. Gewoon weer lekker in het hol van je gast kruipen, lekker bezig!!

 5. Over de factcheck van VRTNWS waarin zij beweren dat er onterecht twijfel gezaaid wordt over mRNA-vaccins (over de video waarin prof. Dr. Theo Schetters te woord kwam) heb ik hetvolgende te zeggen aan VRTNWS: Beste VRTNWS, mocht u in het verleden ons consequent voorzien hebben van betrouwbare journalistiek en waarheidsgetrouwe feiten over wat er gebeurt in de wereld, dan zou ik uw factcheck heel misschien nog in overweging nemen. Maar dat doe ik nu ZEKER en vast niet. Uw factcheck is even onbetrouwbaar als de berichtgeving en de polariserende taal die u gebruikt in uw journalistiek. Dus nee, wij zijn het vertrouwen in VRTNWS volledig kwijt. En door dit artikel, benadrukt u en bevestigt dit opnieuw en opnieuw dat het VRTNWS zo waardeloos en gecensureerd is. VRTNWS, het is tijd dat u uw boeken sluit. En het belastinggeld teruggeeft aan de Belgen. En iedereen die VRTNWS als betrouwbaar beschouwt, ik heb zeer veel medelijden met uw gebrek aan kritische ingesteldheid. Het is corrupt, het is beschamend, het is wansmakelijk wat VRTNWS en overige mainstream media publiceert. Ik geloof NIETS meer van wat VRTNWS publiceert. Om hun achterliggende agenda niet gebaseerd is op waarheid, maar op eigen politiek belang. VRTNWS is synoniem voor GRUWELNWS.

 6. Als alles goed is gegaan, dan waren Pieter Kuit en zn dochter Jade van BPOC2020 gisteren (17-6-2021) in Berlijn. Dit op uitnodiging van Reiner Fuellmich. Jade zou zelfs de bondsdag mogen toespreken! Een buitengewone interessante ontwikkeling. Een vertrouweling (Rico) zou mee gaan om de boel op camera vast te leggen. Beiden hebben dan ook toegezegd deze hele happening komende tijd te exposen. Dat wou ik toch ff kwijt hier..

 7. Is zichzelf niet in dit leven. Neigingen om achter te laten
  Verminderen van de invloed van deze neigingen kan het leven gemakkelijker en plezieriger helpen maken.

  Impulsiviteit
  • Onattente zelf-Ascensie
  • Gebrek aan besef van andermans behoefte aan steun
  • Egocentriciteit
  • Egoïsme
  • Gebrekkig oordeelsvermogen inzake geld
  • Verwachten dat anderen hetzelfde zijn
  • Onverschilligheid over hoe men door anderen wordt gezien
  • Verzet tegen het sluiten van compromissen
  • Woede-uitbarstingen
  • Overbezorgdheid om de eigen overleving

 8. Zouden we met klinisch en feitelijk bewijs,voor het goedkope alternatief ivermectine,hydroxychloroquine plus zink,niet ontzettend veel mensen hebben kunnen redden.Het is welliswaar geen verdien model,maar toch.

 9. De psychopathische satanische machthebbers willen de ziel uit de mensheid halen. Think about it.
  Roltrappen, hoe ziet dat eruit in vergelijking met een gewone trap, zielloos.. Elektrische auto, fiets, step of segway. Het zorgt allemaal voor minder beweging en training van de hersenen. Kermis, volksvermaak nr. 1, carnaval of oud&nieuw mét consumentenvuurwerk. Dat uitbundige saamhorigheids gevoel om 12u willen ze verbannen. Evenals sinterklaas, tenslotte een kinderfeest wat ze met de racisme kaart kapot maken. In Amsterdam moet je vanaf aankomende kerst toestemming vragen om je voortuin/gevel te verlichten.. laat dit even bezinken en denk waar dit naartoe gaat! Geen bezit, geen ziel, geen eigen wil, geen menselijk lichaam 💉

 10. Wat ik me nou af vraag bestaat corona nou wel of niet.of bestaat het en word het misbruikt.snap er niks meer van help?

 11. Het gesjoemel wordt hier weer goed duidelijk. In Duitsland komt er momenteel ook veel boven water. Als er zoveel wordt gemanipuleerd (we kennen ondertussen ook PCR-Gate en gesjoemel met CT waardes) dan moet er toch wel een dubieuze agenda zijn. Wat betreft lockdowns. Er ligt al een tijdje een gedegen rapport van de Universiteit van Stanford, wat duidelijk aantoont dat lockdowns niet werken. Ik heb em inmiddels gedownload. Uiteraard verzwijgt de MSM dit weer in alle talen.

 12. Onze regering LAAT zich niet controleren !! Daarom kun je fluiten naar antwoorden op vragen en opgevraagde stukken. Kijk wat er wel niet gedaan moet worden om de stukken boven tafel te krijgen van de missende 5 Miljoen bij het minsterie !!

 13. Heeft de Jonge wel recht minister te zijn. Hij is toch vooruit geschoven terwijl het kabinet demissionair was/is??????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *