Waar is de Griep gebleven!? “Prikken, slikken of niets doen?” zegt Epidemioloog Dick Bijl.

Bekijk de volledige uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/waar-is-de-griep-gebleven-prikken-slikken-of-niets-doen-zegt-epidemioloog-dick-bijl

Waar is de Griep gebleven!? “Prikken, slikken of niets doen?” zegt Epidemioloog Dick Bijl.

Epidemioloog Dick Bijl is auteur van diverse medische boeken en heeft onlangs een nieuw boek uitgebracht “Griep” met als ondertitel “Prikken, Slikken of toch heel voorzichtig niets doen?”. Maar waar is de griep gebleven? Tijdens de Corona crisis is Influenza van de aardbodem verdwenen en dat roept vragen op. Samen met Dick Bijl blikt programmamaker Flavio Pasquino terug op de historie van de griep en uiteraard de Mexicaanse variant in relatie tot de huidige crisis.

Dick Bijl is kritisch over de effectiviteit en veiligheid van de corona vaccins, net als bij de Mexicaanse Griep, toen er stevige bijwerkingen (narcolepsie) voor veel onrust zorgden en ook het vertrouwen in vaccineren over de volle breedte deed afnemen. Veel mensen ontwikkelden wantrouwen naar de prik en daarin speelde viroloog Ab Osterhaus een grote rol. Belangenverstrengeling en ongebruikte vaccins met een waarde van vele honderden miljoenen, zorgden voor een bittere nasmaak bij politici en de bevolking.

Overbodige Griepprik

In 2010 maakte Zembla een onthutsende onderzoeks documentaire die aan het licht bracht dat de effectiviteit van de griepprik wetenschappelijk onbewezen is en zeer waarschijnlijk nihil moet worden geacht. Ca. 4 miljoen 60-plussers krijgen jaarlijks een brief om zich te laten enten tegen influenza maar tot op heden is er nooit een betrouwbaar wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het griep-vaccin in de hoge leeftijdsgroepen. De uitgevoerde dubbelblind gerandomiseerde studies die wel gedaan zijn – op jongere groepen – tonen zelfs aan dat er geen effect is.

Zembla: https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/de-overbodige-griepprik

De effectiviteit van het Pfizer mRNA vaccin.

Dick Bijl heeft ook zijn bedenkingen t.a.v. de effectiviteit van het populaire mRNA vaccin van Pfizer, waar de CEO een effectiviteit van 95% claimt op basis van een onderzoek onder 40.000 mensen. “Je moet ca 250 mensen vaccineren om bij 1 persoon de infectie te voorkomen. “Dat is een te slechte score”, legt Bijl uit. “Het doel is om ernstige ziekte en doden te voorkomen en daarvan is nauwelijks iets van bekend”.

Cochrane instituut

In de uitzending refereert Dick Bijl een aantal maal naar het cochrane instituut, een vooraanstaand wetenschappelijk orgaan dat peer reviewed studies publiceert en waar vooralnog geen degelijke studie is geleverd die aantoont dat de griepprik effectief is. https://www.cochrane.org,

Gezonde levenswijze

Bijl is tevens kritisch op het uitblijven van enig advies vanuit de overheid rondom een gezonde levensstijl. “Een minister van Volksgezondheid & Sport die het hele jaar niets heeft gezegd over gezond eten, afvallen, sporten, stoppen met roken en minder alcoholgebruik mag wat mij betreft niet herkozen worden” besluit de epidemioloog, die tevens president is van het International Society of Drug Bulletins die een onafhankelijke waakhond functie vervuld richting Big Farma.

International Society of Drug Bulletins: https://www.isdbweb.org/

Het Boek “Griep”

Mocht je interesse hebben gekregen in het boek “Griep” klik dan op onderstaande link.

https://libris.nl/boek/?authortitle=dick-bijl%2Fgriep–9789493127050

Note: BLCKBX heeft geen commerciële belangen bij de verkoop en/of verspreiding van dit boek.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar het kleine boekje “On Bullshit” van Harry G. Frankfurt kijk dan hier:

https://www.bol.com/nl/f/on-bullshit/30316299

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

28 reacties

 1. Alleen een beetje jammer dat ik het op de website dan in 480P moet gaan kijken. Waarom kan dat niet beter? Je kunt de video's ook unpublished op youtube zetten en daarvandaan embedden op de eigen site.

 2. Ik vind de uitspraken "vaccinatiebereidheid" een geuitte bedreiging aan ons het NL-Volk van een minister Hugo de Jonge –>> Lees: als je niet gaat prikken, gaan we JOUW LEVEN onmogelijk maken, tot een HEL maken. Vuile narcisten.

 3. Rutte je kan beter met je vrienden en koningshuis naar en ander land gaan heb je mischien de kans te overleven nou teken je eigen leven voorgezien

 4. 14 maanden later en we leven nog… hebben we eigenlijk superpower kracht, gewoon gelukt gehad, of de virus niet zo gevaarlijk is voor de meeste mensen? 🤔

 5. Nou… Mijn overbuurtjes 2 weken geveld door een zware GRIEP!!! Ze hebben zich laten testen en geen corona. Dit alles was 2 maanden geleden. De griep is er ècht nog wel…

 6. Rachel Velberg, artiestennaam MC Boogshe, deed vorig jaar nog mee aan een Instagram-actie onder de hashtag #ikdoenietmeermee, tegen het coronabeleid van de regering. Deze week moest Rachel met coronaverschijnselen naar het ziekenhuis. „Corona is geen grap gewoon”, schrijft ze in een story op Instagram.

  MC Boogshe laat op Instagram weten dat ze inmiddels weer thuis is. Ze legt uit dat het maken van de longfoto’s goed is gegaan. „Het is super druk in het ziekenhuis, ze nemen niet zomaar meer mensen op. Het zuurstofgehalte in mijn bloed was op het randje”, schrijft ze.

  30 april 2021
  Telegraaf

 7. Er zijn virologen, OMT leden en politici die opportunistische belangen hebben en eenzijdig inzetten op vaccins. Belangenverstrengelingen! Aangestuurd door big pharma. Zelfs huisartsen worden tegengewerkt om covid19 patiënten thuis van zuurstof te mogen voorzien. Dat huisartsen de druk bij de ziekenhuizen grotendeels kunnen wegnemen wordt niks mee gedaan! Big pharma bepaald de strategie via politieke lobby.  Dit zijn de miljardairs die eigenlijk al veel te veel macht hadden, belasting ontduiken via sluwe constructies, medicijnen prijzen veelvoudig verhogen zonder zinnige onderbouwing en invloed in allerlei commissies zoals het OMT, RIVM, WHO.  Heel slecht om big pharma totale wereldmacht te geven. We worden in de tang gehouden door die farmaceuten. Het buiten in de zon lopen in deze maanden is gezond,  maar daar verdienen big pharma en diverse OMT leden niet aan!

 8. De ziekenhuizen zijn kapot bezuinigd onder het toeziend oog van Rutte! Al voor covid19 konden ziekenhuizen een griepgolf niet eens aan.

 9. Heb van kinds af aan jaren lang in de medische molen gezeten waardoor mijn vertrouwen daarin steeds verder gezakt is. Als nog iemand mij zou kunnen overtuigen om ooit medicatie te gebruiken dan is het Dick Bijl. Wat een onderlegde, genuanceerde, integere maar ook prettige man!

 10. Fijn jullie weer te zien blckbx, ga vooral door. Ik ga ook zo lang mogelijk niks doen. De aap zal uit de mouw komen.

 11. Ik ben echt bang dat we over een jaar een gevaar voor de volksgezondheid zijn en dat er een gigantische scheiding tussen de bevolking gaat ontstaan.

 12. Hugo rot op! We kotsen massaal op jullie door jullie vieze zwendel. Jullie rekken en manipuleren feiten en cijfers! Voor macht en geld naar de elite en de eu

 13. Het is gisteren bekendgeworden en het staat in het protokol van Pfizer zelf dat van “gevaccineerden” besmettingen uitgaan en ziekmakende spike proteines door exhalatie kunnen worden transmitteerd.

 14. TOPPERS zijn jullie 💪Wij hebben geduld, wij zijn véél slimmer en we zijn met meer en meer 🙏❤🦋

 15. Vliegen met vliegtuig heeft hogere kans op trombose dan door vaccins.
  Als wappie's vanaf nu niet meer gaan vliegen, juich ik dat doe. Dan doen ze in ieder geval iets goeds voor het klimaat.
  Of vinden onze wappie vrienden dan ineens klein kansje op trombose wel acceptabel?

 16. Goede uitzending gezien. Steun ajb. Kan deze man zich melden voor een goed interview of debat met/tegen MSM? Mocht dit tot tegenwerking leiden, dan horen we het graag. Ik mis de derde man aan tafel die geen boekje te verkopen heeft.

 17. Gemiddelde sterfte infkuenza tussen 2010-2019= circa 4000 per jaar.
  Deze 4000 is ZONDER maatregelen (alleen griepprik).

  Aantal corona doden 2020:
  20.000 MET maatregelen.
  Zonder maatregelen was deze 20.000 veel hoger uitgevallen met bijbehorende chaos. Dat zou juist de maatschappij veel meer ontwrichten!

  Ps:
  Griepseizoen / Aantal doden
  2010/2011 — 400
  2011/2012 — 600
  2012/2013 — 6300
  2013/2014 — 0
  2014/2015 — 8600
  2015/2016 — 3900
  2016/2017 — 7500
  2017/2018– 9400
  2018/2019 — 2900
  2019/2020 — 600

 18. Virus Mania
  EBOOKCorona/COVID-19, Measles, Swine Flu, Cervical Cancer, Avian Flu, SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Polio, Spanish Flu. How the Medical Industry Continually Invents Epidemics, Making Billion-Dollar Profits At Our Expense
  Dr. Sam Bailey
  https://odysee.com/@drsambailey:c

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *