Waakhond EMA geeft advies over Janssen-vaccin, Ab Osterhaus denkt dat er groen licht komt

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) komt naar verwachting dinsdag rond 17.00 uur met conclusies van het onderzoek naar potentiële bijwerkingen van het Janssen-coronavaccin. Viroloog Ab Osterhaus zegt in Goedemorgen Nederland dat hij denkt dat men zal adviseren dat men in principe maar moet starten met vaccinatie met dit vaccin. “Maar wel zal er wellicht een extra vermelding komen voor mensen die wat meer risico lopen, dat zijn met name jonge mensen en ook vrouwen.”

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar https://steunwnl.tv/herfst

24 reacties

 1. HOEREN. HEBZUCHT. LEUGENS.
  zielloos.
  DUIVELS ! VERRADERS zie 80 jr geleden
  Ook van binnenuit , gefaciliteerd!
  Let op mensen , TOP. Criminelen

 2. Zeldzame bloedgroep ab-negatief kunnen geen corona krijgen. Een virus kan zichzelf niet eindeloos muteren anders raakt hij zijn eigenschappen kwijt. Mondkapjes werken tegen bacteriën, niet tegen virussen. U bent een akelig schepsel.

 3. Een heel verpleeghuis in Amersfoort onderuit met Corona en 20 doden na een week eerder te zijn gevaccineerd…. En ach Osterhaus ga u diep schamen dat u zich weer laat zien op tv en andere media. U bent alleen uit op geld.!,,,,

 4. Vertrouw nooit iemand bij een onderwerp waarbij hij of zij financiele gewinsten bij heeft. Dat gezegt te hebben, Snap dat de voorzitter van WNL van VVD is…maar zou u zichzelf niet meer als rechtse omroep benoemen… u bent daar namelijke verre van en die abje…zou zijn moeder nog verkopen voor 5.6millioen..
  Nogmaals nodig men niet uit bij dit soort gevoelige onderwerpen als ze finaciele gewinsten hebben of zelfs aandelen…. zo maakt u en u programa teminste nog deels geloofwaardig, Aangezien abje al kei veel heeft geblunderd en net als jaap van dizzel 90% naast zat.

 5. Deze mensen, presentatrices en charlatan Ab zijn allemaal rijp voor de slacht. WNL per direct van de buis halen. Echt heel heftig hoe het volk zo wordt voorgelogen.

 6. Komt allemaal uit 1 fabriek!! Astrazeneca nu afgedaan en niet veilig!! Hoeveel mensen zijn hier al mee ingespoten en gaan hemelen??
  MOORDENAARS!! Kan niks anders zeggen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *