7 reacties

  1. Het is net als politie laten onderzoeken politie alles wordt gedekt en niet alle deuren zullen opengaan. Het gaat al jaren over kindermisbruik en moorden door politie, politici, mensen die in een bepaalde positie zitten etc . Er zijn veel te weinig mensen in positie die verschil kunnen maken die hier iets mee zullen doen. En dabij dit is veel te extreem en te eng voor meerderheid om dit te geloven en dabij wat kan je daar aan doen ?

  2. 4:28 precies dit.. 🙁 Geen bewijs van rituele praktijken kan ook betekenen dat men alles heel goed kan verbergen/ opruimen. Als iemand maar genoeg geld heeft, dan kan bijna alles… Hopelijk komt de onderste steen boven, net zoals o.a. bij de Kindertoeslagaffaire.

  3. We leven in een land waar pedo's vrijuit gaan als hun misdrijf te bizar voor woorden is volgens de politie… En o ja. Lees vooral dit boek door: Francis King – The Secret Rituals of the O.T.O. – 1973
    Het is zware kost, maar sla je er maar doorheen. Je zult versteld staan, voornamelijk ook als je uitvind dat er in Nederland loges van de O.T.O zijn zoek maar na op internet. Deze mensen (9e graads) geloven dat baby's van minder dan 3 maanden nog geen ziel hebben. Daarnaast staan er ook teksten over offers. Ik verkoop geen boeken, dit boek is overal op internet gratis te lezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *