“Visieloos en Non-ideologisch”, noemt Prof. Cees Hamelink het gedepolitiseerde discours.

“Visieloos en non-ideologisch”, noemt Prof. Cees Hamelink het gedepolitiseerde discours.

Een hele reeks van politiek filosofen en politicologen hebben met heel veel studies bevestigd dat de conventionele media mee zijn gegaan in het establishment denken. Ze spelen met elkaar unisono de blues van de status quo. Ze construeren een verhaal dat geen tegenspraak dulden waarbij afwijkende meningen werden afgedaan als idioten en gevaarlijke gekken”, opent Professor mensenrechten Cees Hamelink in een boeiend en kort college waarin hij de huidige situatie analyseert.

Depolitisering ook wel “postpolitiek” werd de norm waarin zonder visie en zonder ideologie politiek wordt bedreven op basis van sentimenten”, gaat hij verder waarbij Cees ook refereert aan Margareth Tatcher en Ronald Reagon die het roofzuchtige kapitalisme introduceerden met de slogan “there is no alternative”, waarmee een meedogenloos systeem is geïnstitutionaliseerd.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

26 reacties

 1. BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal! Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

  Wil jij dat wij slagen in onze missie? Bekijk dan de video en steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen!

  Wil je op de hoogte blijven?
  Twitter: @blckbxnews
  Telegram: blckbxtv
  Facebook: blckbxnews
  Instagram: @t

 2. Vraag me nog steeds af hoe je een tegenbeweging creëert in dit moralistisch denken. Ik word gewoon bang van mensen die vaccinatie de enige uitweg naar vrijheid zien en apartheid in wel of niet gevaccineerd ineens een goed idee vinden.

 3. Non ideologisch !!! Een regering die iedereen de marxistische ideologie opdringt is non ideologisch ben het niet met deze man eens

 4. Wat ik denk dat Tatcher bedoelde is dat het socialisme gefaald had en niet ingezet kon worden om een probleem op te lossen.
  Helaas zijn er nog altijd heel veel mensen die wel denken dat overheden in staat zijn problemen op te lossen.
  Maar alles wat overheden doen is gebaseerd op geweld tegen vreedzame mensen en leidt alleen maar tot ellende.
  De hele overheid zou afgeschaft moeten worden.

 5. onlangs, op een vrijdagavond, kreeg mw koopmans bij het Oog op Morgen tijdens een gesprek met de radiopresentator gelegenheid om haar gevoelens te uiten. Op de vraag of zij ruitmte zag voro versoepeling zei ze "ik ga daar niet over, maar ik zou het niet doen". Zaterdag werden er prachtige excelgrafieken gefabriekt en zondag bracht Van Dissel deze op tafel tijdens het kabinetsoverleg.
  Dinsdag werden de maatregelen met tenminste en maand verlengd.
  Zo werkt de besluitvorming in Nederland.

 6. Er wordt een moreel beroep gedaan op de bevolking door de minister president volgens prof Hamelink. Vreemd in de media vandaag las ik dat de samenleving aan het verharden is. Hoe zou dit toch komen?

 7. De huidige politiek is POSTMODERN, wat betekent dat deze gebaseerd is of feminiene, moralistische waardes. De mens, die zelf natuur is, wordt gezien als tegenstander en verkrachter van de natuur……………. het is dus belangrijke dat we afrekenen met het moralisme, ecologisch denken en gaan voor een MODERN NATIONAALSOCIALISME…………. NIET ONDERNEMERSCHAP EN DEMOCRATIE MAAR DE OPRICHTING VAN EEN VITALE, TECHNOCRATISCHE STAAT, GREICHT OP EEN EFFECTIEF MANAGEMENT VAN DE ECONOMIE. (NATUURLIJK M.B.V. COMPUTERS, VIRTUEEL GELD ETC.)

 8. He heerlijk om te luisteren naar iemand met een eerlijke open mind en kennis met ervaring gemengd! 🙏🙏🙏🙏👍👍

 9. Er is wel degelijk een partij met een ideologisch verkiezingsprogramma en dat is de Partij voor de Dieren. Het was zelfs het verkiezingsmotto: Idealisme is het nieuwe realisme.

 10. Flavio wat ben ik dankbaar jouw inspanningen te zien en te voelen om uit deze gekte te komen en wat ben ik blij te lezen dat ik niet alleen ben met hoe ik alles ervaar en zie. Wappies/schapen het zijn vaak 2 partijen geworden die net zoals met geloof aangeven mijn god is de enige waarheid is. En wij beiden weten het niet zeker voor 100%.
  Wij zitten allemaal in deze gekte en laten wij in gesprek blijven totdat wij echt verder kunnen met ons leven.

 11. Ik als simpele ziel heb het bij deze drie woorden al wel weer gezien…Non-ideologisch, gedepolitiseerde discours. Ja, ik ben een simpele boer…Ik kom heus wel uit m´n woorden, maar dit is mij te stoer. Als ik er een woordenboek bij zou pakken en elk woord wat ik niet ´zo goed´ begrijp op ga zoeken en dan ook nog in zinsverband wil snappen, dan is de dag die nu nog beginnen moet voor mij alweer voorbij. Uiteindelijk word ik van dit verhaal waarschijnlijk ook niet blij. Daarom, laat mij maar lopen in het bos. Alle sociale media kanalen laat ik bij deze varen en laat ze allemaal los…………..

 12. He, ik ben ook een gek.!
  Ik heb vanaf het begin geen enkele maatregel gevolgd, geen muilkorf, geen afstand houden, geen avondklok, geen lockdown…..
  En als iedereen dat gedaan had dan leven we nog in een vrije samenleving !!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *