12 reacties

  1. Begin deze maand oordeelde de rechtbank in het Duitse Weimar dat de coronamaatregelen op scholen schadelijk zijn voor kinderen en dat rechten van leerlingen zijn geschonden.
    Na het moedige vonnis sloeg het establishment met volle kracht terug: huiszoeking! Het vonnis van rechter Christian Dettmar uit Weimar kwam voor de politiek als een onaangename verrassing.
    Advocaat Reiner Fuellmich laat via Telegram weten dat de politie gisteren een huiszoeking bij hem heeft gedaan. Volgens de eerste berichten zijn de privéauto, de woning en het kantoor van de rechter doorzocht. Zijn mobiele telefoon is door de politie in beslag genomen. Het heeft er alle schijn van dat er een politiek motief achter de huiszoeking zit, schrijft weekblad Wochenblick, dat spreekt van ‘overheidsrepressie’

  2. Waarom is deze moeder uitgenodigd?
    Ze heeft twee zinnen gezegd en dan ga jij willem je verhaal doen ik zou graag meer van haar verhaal horen?

  3. De hele virus is puur bangmakerij en onderdrukking van het volk. Hoe dan ook ze zullen nieuwe systeem instaleren ongeacht hoeveel bedrijven failliet gaat en ongeacht hoeveel mensen zullen sterven aan vaccins. En aller belangrijkste is dat er niemand is aansprakelijk voor de gevolgen na vaccinatie. Daarbij kan iemand me uitleggen hoe kan je de hele wereld verplicht vaccineren en testen maar je kunt daklozen, verslaafden, zieken, armen niet helpen? Er zijn wel biljoenen beschikbaar voor wat hun willen maar er is geen cent beschikbaar voor wat mensen nodig hebben

  4. Ik was gisteren ff in Harderwijk. Rondje lopen. Was druk daar. Rij bij de visboer. Gezellig! Bestel een bakje kibbeling. Fucking 7 euro! Bijna de helft duurder dan normaal. Nuet te vretah ook nog. Slechtste vis ever gewoon! Kijk… Iedereen snakt naar vrijheid, doch je ziet nu al dat de horeca e.d misbruik maken van het lockdown verhaal. Ik snap dat mensen over de rooie gaan. Kinderen staan hier nog maar net op aarde en worden infeite al geconfronteerd met een trauma. Ziekte, geharnast door de overheid, geen woningen, milieu, geen banen, biertje op terras 5 euro, testmaatschappij, relaties die moeilijk zijn op te bouwen. Deze gevangenis willen ze uit, dat daar boosheid en geweld bij komt kijken is begrijpelijk. Wat ik niet begrijp zijn agenten. Wat een rare kronkel moet je hebben om zo tegen de mensen op te treden. Zij verdedigen een systeem die hun zelf onderdrukt?! Ga zo door mijnheer Engel. Ik zie af en toe beelden en ik ben onder de indruk van uw strijdlust en intelligentie. Zoals Sven Hulleman zei: Ik ben een Wappie en ik ben er trots op. Nadenkende mensen. Fantastisch….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *