VERSCHILLENDE STRATEGIËN | WDW ??

Hoi, mijn naam is Chantal.

Abonneer je op mijn YouTube kanaal en klik ook op het belletje ernaast, om meldingen te krijgen, wanneer er een nieuwe video is.
DELEN IS LIEF..!

Ben ik hier niet meer te vinden en ga je zelf ook liever ergens anders heen, dan kun je me hier ook volgen:
https://www.bitchute.com/channel/drPMFqbd2qjd/

Ga vooral naar mijn Telegram Kanaal.
Daar wordt op dit moment het laatste nieuws het eerst geplaatst..!!

Telegram:
https://t.me/momsmagnet

Telegram Chat:
https://t.me/joinchat/RwuzEBLQJQAdkqBF

11 reacties

  1. 💗 Lieve Chantal, ik denk dat het verstandig was dat je dit vertelde. Want aan verdeel en heers, daar hebben we niets aan. WDW. Is zo 3D. 💗 Control Schift Face was heel boeiend. 💗 Dankjewel! Tot gauw. 😊

  2. Ik denk dat je gevoel juist is, hoe iemand zich zelf presenteert naar de buitenwereld toe daar kijk ik dwars doorheen, ik vertrouw ook op mijn gevoel en intuïtie en dit was gewoon eng en religieus of niet dogmatisch.

  3. Lieve Chantal, dank je wel voor je video, fijn om naar je te luisteren ! Wat betreft die 'Weesdeweerstand uitzending' kan ik alleen maar zeggen je hebt volkomen gelijk en ik zou er nog aan toe willen voegen : trek het je niet aan, het is niet fijn maar realiseer je dat mensen die zo oordelen over anderen vastzitten in hun ego oftewel in 3D. Laat het gerust los, het probleem wat zij blijken te hebben zit in hun hoofd en het is niet van jou. Laat je door dit type mensen niet van de wijs brengen. Ga door zoals je doet, want je doet het uitstekend ! Liefs en een warme knuffel !

  4. Haha WDW kijk ik al maanden niet, mijn gevoel zei al dat het totaal niet klopte. En nu word het voor de zoveelste keer bevestigd 👍

  5. Heb al een akkefietje met Hans achter de rug. Ben klaar met die mafkees. Kijk naar zijn ogen. Die kloppen niet. Micha is een klein schreeuwend kind die het nodig vindt om medestrijders af te vallen. Zoals Wim Visscher, Charlie Ward. Hij krijst om aandacht. Vanavond heeft hij zich wel redelijk opgesteld. Het groepje valt terecht uit elkaar. Joost en Wouter hebben nog krediet….

  6. Wel eens bedacht dat de puppet Biden een acteur is die met Trump werkt? Net als velen anderen. Dat de echte spelers al berecht zijn en het toneelstuk wordt opgevoerd om zoveel mogelijk mensen wakker te krijgen met de gevolgen van de frauduleuze winst. Zodat een mega mandaat ontstaat voor de komende interventies. Eerst moet massaal ontwaken plaatsvinden voordat de shift kan plaatsvinden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *