Veroordeeld wegens bedreiging Jaap van Dissel NOS Journaal 12 mei 2021

Ter info:

Twee vrouwen zijn veroordeeld tot celstraffen voor het bedreigen van RIVM-directeur Jaap van Dissel. Een vrouw kreeg acht weken cel, waarvan vier voorwaardelijk. De andere vrouw kreeg zes weken, waarvan vier voorwaardelijk.
Het gaat om de 53-jarige Dieuwke P. uit Terneuzen en de 56-jarige Geertruida T. uit Apeldoorn. De vrouwen worden naast bedreiging ook verdacht van opruiing.

Via de berichtenapp Telegram plaatsten de twee foto’s met teksten als ‘Van Dissel is een MK ultra-sado pedo’.

Huisadres gedeeld
In een groepsapp met ruim 200 leden van berichtendienst Telegram had P. foto’s en video’s geplaatst van een Nederlandse vlag waarop ze had geschreven dat Van Dissel een pedo is. Die vlag werd in brand gestoken. Dat filmpje zou ze zelf gemaakt hebben, in haar tuin.
Ook zou in die chatgroep het huisadres van Van Dissel gedeeld zijn.

In afwachting op zijn uitlevering naar Nederland in verband met het uitzitten van een gevangenis straf van 6 maanden +?, werkt Micha Kat ook samen met Wouter Raatgever en Joost Knevel.
In de Red Pil uitzendingen verspreiden zij aantoonbare onwaarheden waarin zij mensen vals beschuldigen, achtervolgen, filmen, prive adressen verspreiden, en zelfs grafrust verstoren.
Uiteraard niet voor niets, ook niet uit liefdadigheid maar voor donaties.

Dit alles terwijl deze drie zelf uiterst dubieus zijn.
#Opruirer #TrapErNietIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *