Verkiezingen Beïnvloed! “Dit is zorgwekkend” zegt Wybren van Haga (reupload van kanaal: BLCKBX )

Dit is een re-upload van een video die is verwijderd door youtube vanaf het kanaal van BLCKBX.
Check het, en abonneer op dat kanaal voor meer van dit soort content!!!

LINK: https://www.youtube.com/c/BLCKBX/videos

BLCKBX, March 17, 2021

De verkiezingen zijn zwaar beïnvloed, stelt politicus Wybren van Haga. “Dit is zorgwekkend”, stelt hij in een uitzending met Flavio Pasquino en Jorn Lukaszczyk, die onlangs een Podcast opnam en die vervolgens “gebannend” zag worden na 60.000 views. Een andere video waarin Van Haga te zien was over de IFR – in gesprek met Jaap van Dissel – werd ook verwijderd van Youtube. Programmamaker Flavio Pasquino behandelt deze gebeurtenissen maar stipt ook andere misstanden aan in het licht van de verkiezingen.

Zo komt het feit aan bod dat minister Kajsa Ollongren de spelregels tijdens het spel veranderde rondom de 2.4 miljoen poststemmers, waarvan er ruim 80.000 afgekeurd waren wegens procedure fouten. Later telden de stemmen toch weer mee.

Ook komt de merkwaardige tweet van stembureau medewerker Lisa ter sprak die openlijk verklaarde dat stemmen op Thierry en/of Geert verscheurd zouden worden.

“Maar ook de belangenverstrengeling van D66-er Mark Koek, die de opdracht kreeg op namens zijn firma Hackdefense de verkiezingssoftware te onderzoeken op zwakke plekken is een gevoelig punt waar gek genoeg geen rekening mee wordt gehouden, geeft Van Haga aan.

Volgens de peiling doet FvD het niet goed maar hoe beïnvloeden die peilingen het stemgedrag van de zwevende kiezers? En moeten peilingen tijdens de verkiezingen niet geweerd worden? Allemaal vraagstukken die ter tafel komen.

Jorn Lukaszczyk is stellig; “op een gegeven moment is het 1+1+1. Een democratisch proces is niet enkel het stemmen. Je ziet zoveel stapjes bij elkaar dat het gezond is om deze verkiezingen te wantrouwen”.

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Doneren kan via

https://blckbx.tv/doneren​ Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

https://www.youtube.com/c/BLCKBX/
https://www.youtube.com/watch?v=fiz9yCPMZic

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

12 reacties

 1. Oplichterij

  Het gehele zittende kabinet is CORRUPT aanhangers en betaald door klaus schwab beweging.

  Op 1 partij na , helaas maar 1
  FVD ik heb alles bijgehouden, !
  Waar ieder voor en tegen heeft gestemd

 2. Nederland is verworden tot een bananenrepubliek.Er is zoveel onwaarheid gepleegd door " platte politici" . Het volk heeft er überhaupt geen kijk op hoe men wordt bedrogen en belogen . De Tweede Kamer doet bijna on zijn geheel mee Rutte en consorten zijn hun toekomstige carrière bij de Pharma , Europese Unie , Wereldbank , UNO aan het veilig stellen . Wij zijn de " noodzakelijke idioten " in dit bedrog .Doen ze niet mee met dit wereldwijde bedrog , hebben ze geen toekomst in welke vorm dan ook .

 3. We hebben de foto van kaag allemaal gezien ! Iedereen kan zien dat de foto op klaarlichte dag is genomen op 17 maart 2021 werd tegen 21:00 de uitslag bekend gemaakt zo ook werd de foto van Kaag getweet om iets na 21:00 dan is het donker buiten ? Rijksrecherche doe je werk of zijn jull ie ook van die pedolovers die ze maar wat graag beschermen

 4. Nouja, we weten ondertussen dat Van Haga een labiele complottokkie is die wetenschappelijk beseg nogal mist, dus dat hij, zonder bewijs, roept dat er fraude is gepleegd is sneu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *