Van Kwakzalver tot Cultheld, Huisarts Rob Elens over de krachten van Big Pharma…

Bekijk de hele uitzending hier vanaf 12 min 45 sec: https://www.blckbx.tv/videos/van-kwakzalver-tot-cultheld

Huisarts Rob Elens werd in april 2020 opeens een bekende Nederlander. De arts uit Meijel ontwikkelde eigenhandig een vroegbehandelin-protocol tegen Covid-19 en was zo succesvol dat hij er de media mee opzocht, in de verwachting met open armen ontvangen te worden. Maar niets bleek minder waar. Inplaats van interesse en enthousiasme kreeg hij een tik op de vingers van de inspectie die hem maande per direct zijn acties te staken.

Ab Osterhaus

Niet veel later mocht Rob Elens aantreden bij Op1 waar hij naast viroloog Ab Osterhaus aan tafel zat, die vooral op de gevaren wees van het antivirale middel HCQ (hydroxychloroquine). Elens was vooral verbaasd aangezien het middel al ruim 40 jaar wordt gebruikt en nooit signifacante bijwerkingen had gekend maar nu werden die opeens uitvergroot als gezondheidsrisiso. Elens drong dus meteen aan op het doen van een degelijke studie maar die is tot op heden niet uitgevoerd volgens het succesvolle protocol van Elens. Die luidt; HCQ in combinatie met zink, azitromycine en als allerbelangrijkste factor…behandeling in een vroeg stadium van de ziekte en daarmee in de eerste lijn.

Hoge boete

De inspectie heeft intussen een hoge boete van 150.000 euro uitgevaardigd voor onrechtmatig gebruik van antivirale middelen zoals HCQ en Ivermectine. En dat terwijl er wereldwijd goede resultaten mee worden geboekt. Het meest stuitende is wellicht het feit, dat de inzet van het AstraZeneca vaccin bij patienten onder de 60 – ondanks negatief advies van de inspectie – gedoogd wordt en dus geen berisping kent. Huisarts Berend Nikkels vertelde hierover bij Omroep Brabant en citeerde daarbij Napoloen; “een oorlog win je niet zonder risico te nemen”. Daarmee wordt door de inspectie met twee maten gemeten en is duidelijker dan ooit, dat vaccins de enige uitweg zijn uit deze crisis, als we de merkwaardige spelregels van Hugo de Jonge moeten geloven.

Zelfzorgcovid19

Elens zette samen met een aantal andere mensen een platform op waar je meer informatie kunt vinden over vroegbehandeling bij Covid. Klik hier als je daar meer wilt weten.

Huisarts Rob Elens start pleidooi voor gebruik HCQ in 1e lijn in Nederland

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

16 reacties

 1. Hoe ze deze man dwars hebben gezeten, zegt alles wat je moet weten… Waarom willen/kunnen zoveel mensen nou niet inzien dat er duistere motieven zijn??????? In mijn ogen is deze man een HELD!

 2. Onze Rob is bekend in heel Nederland en wordt op handen gedragen door velen. Als hem iets overkomt, dan weet heel Nederland DIRECT dat we temaken hebben met mensen die het heel slecht met het volk voor hebben.

 3. Hou toch op met je proefkonijn onzin. Alsof vaccineren met Covid-19 vaccins, niet proefkonijnen injecteren is 🤔. 💉 🐰.
  Al 1.5 jaar gebruiken wij dagelijks een lage dosering Hydroxychloroquine en Acyclovir als profylaxe. Mijn Covid-19 antistoffen zijn nul. Dwz dat ik nooit Covid-19 heb meegemaakt of indien ik ooit wel SARS-CoV-2 besmet was, was de infectie erg mild. Hydroxychloroquine werkt tegen coronavirussen. Zelfs Fauci heeft een wetenschappelijke artikel hierover gepubliceerd in 2009 bij SARS-CoV-1 p L andemie. Wat een respectloze Turkse vrouw 👎 Hoe durf je om zo te praten tegen een arts? Wie denk je dat je bent?
  Er zijn meer doden inmiddels door de Covid-19 vaccins dan door Hydroxychloroquine in alle jaren dat deze werd gebruikt. (ook in Nederland al meer dan 350 doden door Covid-19 vaccins – registratie tot eind april 2021 – in een paar maanden na start vaccinatie campagne- alleen wat Lareb meldt, laat staan de rest van de gevallen die als ongerelateerd aan vaccin worden gezien terwijl de gevaccineerde had langer kunnen leven was hij of zij niet gevaccineerd.
  Hydroxychloroquine is duizenden keren veiliger dan een vaccin die in een record tempo is los gelaten op de massa mensen en waarvan we zowel de korte evenals de lange termijn gevolgen niet goed weten.
  Met alleen een 5 dagen Hydroxychloroquine kuur in lage dosering, snel gestart bij de eerste symptomen, gaat echt niemand, echt niemand er aan dood. Wij werken in de zorg en we voelen ons veilig met Hydroxychloroquine. Zelfs het gebruik van Hydroxychloroquine tijdens de eerste dagen en weken na de vaccinatie kan helpen om niet dood ziek te worden van het vaccin 💉 en om een overmatige immuunrespons die kan leiden tot VITT of multiple organ failure te voorkomen.
  Wie heeft er baat bij om goede en goedkope middelen te demoniseren? Big Pharma en The Great Reset masterminds. Follow the money and The Plan 💵 🤑🚩👆

 4. Bedankt Rob Elens. U bent een voorbeeld van huisarts, waren ze allen maar zo! Fijn dat u nog steeds zo denkt en handeld❤❤❤❤❤

 5. de vaccinaties zijn pas EXPERIMENTEN met miljoenen proefkonijnen., maar daar zal die presentratrice NIETS over zeggen , zij werkt voor dezeflde groep

 6. Je probeert als arts mensen te helpen maar als je als arts niet beschikt over de juiste informatie zoals de arts in het begin van de video, hoe kan je dan nog naar eer en geweten je eed volgen. Mensen inspuiten met een slecht getest "vaccin" lijkt me nu niet iets waar menig arts om staat te popelen maar blijkbaar doen ze dat maar al te graag, uitzonderingen daargelaten.

 7. Een kwakzalver is een persoon die voor eigen gewin producten aansmeert . Ab osterhaus is bijvoorbeeld onze meester kwakzalver.

 8. Die artsen doen wat de regering van Nederland hen opdraagt..Een vaccin dat niet werkt,maar vernietig is wat de regering van Nederland graag in omloop brengt.. Natuurlijk doen ze alsof het hun erg aangrijpd,maar dan is er ruimte voor nieuwe andere burgers en kunnen ze hun zakken weer vullen met ons geld…daar draait het om…mijn mening en overtuiging, daarom heeft Mark Rutte ook zo'n €200.000 per jaar in zijn zakken en graait hij de andere extra's erbij,belastingvrij want dat betalen,wij, de burgers van Nederland…..mijn mening en overtuiging

 9. zoek op bitchute : Dr. Hodkinson Interview – COVID-19 Vaccines, Infertility & Spike Protein Dangers
  zoek op bichute : SOMETHING IS VERY WRONG – DR. PETER MCCULLOUGH

  en volg NOAGENDASHOW punt NET met Adam Curry en John C Dvorak als je het nieuws ONTLEED wil zien

  kijk " Monopoly: Een Totaalplaatje Van The Great Reset " en zie hoe de ECHTE macht alles,maar dan ook alles in handen hebben MEDIA, VOEDING-, PILLEN- , WAPEN- industrie.. allemaal van dezelfde tribe. Onderzoek maar eens even wie alle social media in handen hebben. Youtube, Google, Facbook, Linkedin etc.. allemaal zelfde groep

 10. Volgens mij wordt je arts in de eerste plaats om mensen te helpen, genezen. Maar zelfs vertrouwen in artsen heb ik verloren want corona bleek een te sterke verleiding om een extra zakcentje te verdienen Rob Elens is echt van zinnens om de mensen om hem heen te helpen, maar dat mag hij niet. Waarom niet, wel er wordt natuurlijk niks verdiend met die medicijnen. Velen zijn stinkend rijk geworden, denk maar aan onze eigen appie osterhaus (miljoenen) en zijn rol in de Mexicaanse griep

 11. Respect voor deze huisarts..
  Schandalig dat er zoveel mensen onnodig gestorven zijn. Terwijl ze meestal gered hadden kunnen worden.
  Ik hoop dat de mensen die dit leed hebben veroorzaakt hopelijk voor het tribunaal komen,en levenslang worden opgesloten

 12. De conclusie is heel simpel: in een test face mag een vaccine nooit goed gekeurd worden als er al een medicijn bestaat voor de ziekte waarvoor het vaccin ontwikkeld word.

 13. De mensen die ervoor gezorgd hebben dat deze medicijnen verboden zijn voor de behandeling van covid19 moeten berecht worden. Dit is ronduit crimineel.

 14. Mensen zo gaat het altijd een arts zoals Rob Elens die zijn vak 100% uitoefend worden door z`n Ab Osterhaus beschadigt Bij Ab bent u niet meer dan een proefkonijn hij weet hier alles van het is dierenarts dus of schoon ik niet graag mijn ziek konijn naar Ab zou brengen.Mensen bij zulke lui gaat het maar om een ding en dat is niet om u maar om het grote geld en daar weet Ab alles van onze vaccinatie specialist!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *