Van Haga: "Het is nu of nooit voor onze vrijheid!"

❌ Honderdduizenden jongeren, ondernemers en zoveel andere Nederlanders gaan kapot aan de lockdown en de avondklok.

🏛️ We staan op een kantelpunt in de geschiedenis. Als de overheid zo omgaat met de mensen in het land, dan moet je in verzet komen. Alleen een stem op FVD is een stem tégen eindeloze lockdowns en vóór onze vrijheid. Stem 17 maart FVD!

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocra…​
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

#FVD #Lockdown #Vrijheid

21 reacties

 1. We moeten ons blijven realiseren hoeveel vrijheid we stapje voor stapje zijn verloren. Dat mogen we niet normaal gaan vinden. FVD wil terug naar normaal. Dát is waar we ons onvoorwaardelijk voor zullen blijven inzetten. Deel onze boodschap en help ons bij onze campagne! fvd.nl/campagne

 2. Hoeveel gezonde ouderen zijn er in verzorgingstehuizen op corona afdelingen geplaats alleen op basis van een positieve PCR test? Als er een foutmarge in de test zit, betekent dat dat er kerngezonde mensen tussen echte corona patiënten zijn gezet. De kans is groot dat daar gezonde mensen door zijn besmet en sommige zelfs overleden. Ik ben benieuwd naar deze cijfers!

 3. Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

 4. Duidelijke speech met feiten, alleen zo jammer dat hij geen antwoorden krijgt, ik was wel benieuwd wat Hugo hier op te zeggen had…..laten we terugkeren naar het oude normaal alweer bijna een jaar geleden…absurde maatregelen die we nu hebben, gaan nergens over.
  Je wordt wel een eenzame strijder op je werk en in je familiekring, bij je vrienden, het zij dan maar zo.
  Beter met weinigen voor de waarheid dan met de massa in een leugen geloven.
  Shabbat shalom voor iedereen en speciaal voor mijnheer Haga

 5. Mensen. Zorg er alsjeblieft voor dat je voor jezelf het moment filmt dat je op de Fvd hebt gestemd, en zorg ervoor dat je ook duidelijk je identiteit en je stempas hebt gefilmd. Zo kan fraude worden voorkomen.
  Stuur ook aub voor 17 maart foto's van voor en achterzijde van je id en ingevulde stempas naar partij@fvd.nl

  Laten we allemaal voorkomen dat het systeem het kan verpesten !!

 6. Rutje doe het expres zieltjes winnen. Endie schaapjes trappen er dadelijk in. Mijn stem ga lekker naar van hage is mijn man hij heb ze door. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 7. Ze kunnen mijn rug op met hun maatregelen gebaseerd op fantasie tabellen.
  Afgelopen weekend gewoon middernacht 180km door Nederland naar huis gereden.
  Het was lekker rustig op de weg, want al die Nederlanders die al jaren een grote bek hebben over vrijheid, zaten braaf thuis.

 8. Hijheeft bezuinigt zieken huizen alles wij zijn de dupe hier van opsluiting straf kamp hitler is bezig rutte

 9. Hoe kunnen ze trouwens aantonen dat het britse variant bestaat als het sars2 virus nog nergens ter wereld is geïsoleerd

 10. Rutte beweert zelf dat hij nog nooit getest is omdat hij geen klachten heeft…..! Is hij naar t buitenland geweest tijdens corona wil ik weten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *