“Vaccins zijn niet de uitweg bij massavorming”, zegt klinisch psycholoog Mattias Desmet!

“Vaccins zijn niet de uitweg uit deze crisis bij massavorming blijft”, zegt klinisch psycholoog Mattias Desmet tegen Maurice de Hond.

Afgelopen week interviewde geograaf en opiniepeiler Maurice de Hond klinisch psycholoog Mattias Desmet. De Belg die al eens eerder grote indruk maakte bij “ De Nieuwe Wereld “ in een gesprek met Marlies Dekkers en Ad Verbrugge, deed opmerkelijke uitspraken rondom massavorming en hypnose die onze samenleving gijzelt, aldus de Vlaming.

Flavio Pasquino interviewde Maurice de Hond n.a.v. zijn interessante zoom gesprek met Desmet, waarin hij uitlegt dat ook beleidsmakers slachtoffer zijn geworden van dit mechanisme waarbij het vrijwel onmogelijk is om de cirkel te doorbreken. Maurice de Hond ziet wel een mogelijke oplossing voor dit fenomeen en dat is de periode mei/juni 2021, als een groot deel van de Nederlanders gevaccineerd is en het virus een lage prevalentie kent. “Veel mensen zullen zich dan veilig voelen omdat ze gevaccineerd zijn en stappen dan uit de angst. Dit is het moment om door te pakken en de massavorming te doorbreken”, betoogd De Hond.

De integrale video van Maurice de Hond is te zien via https://maurice.nl

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

13 reacties

 1. Snel youtube, verwijderd deze alternatieve informatie, want het leidt tot kritisch denkende burgers en dat is niet wat we willen en potentieel gevaarlijk. Ik heb dit kanaal al aangegeven als terroristische organisatie, u ook toch?

 2. Ik hoef dat prikje niet, ik zorg wel dat ik voor dat dat prikje komt, dat ik niet meer leef, want uiteindelijk is dat de bedoeling toch? Ik mag hopen dat ze verdrinken in het bloed wat ze inmiddels al vergoten hebben😢

 3. Voor degenen die geloven in de kracht van God roep ik op om te bidden. Bidden dat wij waardig geacht zullen worden om al die dingen die gebeuren zullen, te ontvluchten, en om te kunnen bestaan voor de Zoon des mensen (Lukas 21: 36).

  Houd moed allemaal, Jezus Christus komt spoedig voor ons!
  1. Thessalonicenzen 4: 16-18
  Want de Heere Zelf zal met een geroep, met de stem van een aartsengel en met een bazuin van God neerdalen uit de hemel. En de doden die in Christus zijn, zullen eerst opstaan.
  Daarna zullen wij, de levenden die overgebleven zijn, samen met hem opgenomen worden in de wolken, naar een ontmoeting met de Heer En in de lucht. En zo zullen wij altijd bij de Heere zijn.
  Zo dan, troost elkaar met deze woorden.

  Openbaring 3:10, 11
  Omdat u het woord van Mijn volharding hebt bewaard, zal Ik ook u bewaren voor het uur van verzoeking, die over heel de wereld komen zal, om hen die op de aarde wonen te verzoeken.
  Zie, Ik kom spoedig. Houd vast wat u hebt, opdat niemand uw kroon zal wegwerpen.

 4. Het is geen vaccinatie maar een synthetische chemokuur om ons immuunsysteem stuk te maken en we krijgen nog veel meer verrassingen spannend..!!! We worden allemaal gegijzeld door een pcr test die geen test is om virussen waar te nemen nooit gebeurd zal ook nooit gebeuren. Zegt de uitvinder van de test kerie mulis.

 5. slechtste gast ooit bababa vieze lieghond lult gewoon met hugo en rutte mee jaar geleden praat hij zo en nu praat hij gewoon met de rest mee walgelijk vent

 6. Waarom denk je dat het Europees Parlement in Straatsburg precies is gebouwd als een moderne versie van de onvoltooide Toren van Babel door kunstenaar Breughel ? Waarom denk je dat keer op keer wordt Blootgelegd dat de Rijken en Beroemden kinderen Misbruiken in Rituelen zoals in de Jimmy Saville zaak, Epstein, enz. ? Ooit waren de Christelijke VS en West-Europa zulke Bastions van Vrijheid, maar nu wenden ze zich tot Chaos. Dit is een Spirituele strijd boven alles. " Popsterren " met hun MK-Ultra programmering, hun slaven die constant Satanische Symbolen tonen. Ik ben Niet opgevoed als Christen, ik kwam er pas later in het leven achter dat Jezus de weg, de waarheid en het leven is. Lees het Evangelie van Johannes en Kies Wijselijk mijn Vriend, Kies Wijselijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *