Vaccinatieplicht op kantoor? ‘Gaan ruzies van komen’

Autoleasebedrijf LeasePlan eist van haar werknemers een vaccinatie als ze terug willen komen op kantoor en is daarmee naar verluid het eerste Nederlandse bedrijf dat zoiets doet. Maar mag zoiets eigenlijk wel in ons land?
Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

18 reacties

 1. Let op ; scholen zijn net open dus cijfers gaan weer omhoog. Kinderen krijgen de schuld dat hun gevaccineerde ouders ziek worden. En velen zullen dan niet eens nadenken, want het Europese hof heeft ook al bepaald dat kinder verplicht gevaccineerd mogen worden onder het mom van “volksgezondheid”. (Ondanks de negatieve effecten op jonge mensen en mogelijke hart en/of neurologische schade)

  En denk je dat het vrije keuze blijft in Nederland?
  Wat hadden ze ook al weer gezegd tegen Bulgarije?

  “De EU wetten staan boven de wetten van de individuele landen”

  Dus denk goed na voor je meeloopt, want het is een dieren virus en nog zien we geen stappen, om te voorkomen dat hetzelfde later weer met een ander virus gebeurd.
  (Bewijs is er dat dit virus nu sneller overspringt en het is geconstateerd bij meerdere huisdieren wereldwijd)

  Ook word je antwoord verwijderd als je te veel likes hebt of alleen al aankaart wat er precies in andere landen word gezegd)

 2. Haha zo te zien moeten we net zoals in amerika een gratis happymeal of gratis tray bier geven bij de vaccinatie, moet je zien hoe snel al die 'wappies' dan een naald in zich laten wurmen

 3. Of je nou gevaccineerd bent of niet gevaccineerd bent corona blijft net zo als de gewone griep zo als het influenza virussen en andere griepvirussen.

 4. Geen producten meer kopen van bedrijven die hun werknemers verplichten zich een experimentele gentherapie te laten inspuiten. We zijn met min. 30% van alle consumenten dus dat is een grote groep.

 5. Veel mensen weten echt niet van biologie en hebben het waarschijnlijk nooit gevolg of well maar vergaten het daarna zelf sommige dokters vertrouwen het niet en 98% (niet de correcte nm zelf 90/80% waarschijnlijk meschien) heeft allang covid gehad/heeft het voor de prik.

  Maar ga he lekker prikken over 6 maanden elke jaar van je rest of je leven tot dat iemand het light laat zien dat allemaal om geld ging for de great reset en dan gaan ze klagen maar zijn veels te bang of te zwak om iets te doen want geen enkle van die schapen Dachten voor hun zelf in die tijd.

  En de enige manier is waarneer ze de franse na doen met de revolutie dan krijge. We weer een nieuwe start

 6. "Zelfs de geniaalste propagandatechniek zal geen succes oogsten als niet doorlopend rekening gehouden wordt met één fundamenteel principe: ze moet zich beperken tot een paar punten en die telkens blijven herhalen"
  Hugo de Jonge: "vaccineren, vaccineren vaccineren… de enige uitweg uit deze epedemie is vaccineren".

 7. Wat voor medische handeling je ook zelf verkiest te laten doen, dat is PRIVE en gaat niemand behalve je behandelend arts MET BIGregistratie aan, dat is medisch geheim, een ieder anders mag er eigenlijk niet eens naar vragen, laat staan eisen at je het doet. Of je zoiets laat doen is en blijft prive, jouw lichaam, jouw keus, jouw lichaam is jouw eigendom en alles wat je daarmee doet is beschermd door de privacywet. En als je baas dit van je eist, dan heeft die pech en een werknemer minder of misschien zelfs een rechtzaak aan zijn broek.
  Maar belangrijkste: maak het bespreekbaar met je collega's, ga samen in gesprek wat zij ervan vinden, zorg dat je niet alleen staat als je ertegenin gaat, want je bent echt niet de enige die hiertegen is en juist dan is een rechtzaak vervelend en duur voor je werkgever.

 8. Er zijn enorm veel mensen net na het vaccin gestorven. Er komen enorm veel mensen na vacantie terug met corona. Mensen die op vacantie mochten naar buitenland waren gevaccineerd!!! Als mensen met vaccin zich niet hoeven te testen,maar ze kunnen het wel hebben , besmetten ze mij als ongevaccineerden ook! Dus zij zijn even hard een gevaar voor mij!!! Als de baas wil ,dan mag hij mij een bewijs met handtekening geven als blijkt dat het middel op later termijn (ernstige )gevolgen kunnen hebben , dat hij daarvoor in alles verantwoordelijk voor is. Een vaccin verliest nu al na 90 dagen zijn kracht. PS als een baas van zijn personeel verwacht. verwacht hij dan ook van zijn klanten , toeleveranciers ed ook dat ze het vaccin hebben , want die komen ook over de werkvloer!

 9. Ze zeggen dat gevaccineerde mensen nergens hoeven voor bang te zijn want ze zullen “niet “ besmet kunnen worden. En mensen die niet gevaccineerd zijn kunnen gevaccineerd niet besmetten . Dit heeft Hugo zelf gezegd . Achteraf blijkt dat gevaccineerde veel sneller ziek worden dan niet gevaccineerde. Man ze lullen allemaal wat anders en doen alles wat het beste uitkomt. Krijgt overheid geld voor vaccins dan moet je vaccineren , moet overheid zelf betalen dan hoef je niet vaccineren ,. Schij toch uit met jullie leugens jullie weten het allemaal niet meer

 10. Stel je voor: Het is een eis om insuline injecties te gebruiken om te mogen werken: Alleen mensen met insuline injecties mogen aan het werk. De rest die gezond eet en geen diabetes heeft mag niet aan het werk, omdat ze geen insuline injecties gebruiken. (Er is bijvoorbeeld geen bewijs gevonden dat gezond eten diabetes voorkomt en ze willen voorkomen dat de ziekenhuizen overvol raken met diabetes patienten, waardoor ze insuline injecties verplichten). Dat is even een psychische gedachte experiment, waar geen realiteit in zit, maar precies hetzelfde effect wat nu gebeurd. Er zijn veel mensen die aan koude training doen, ijsbaden etc.. en genoeg alternatieve dingen om hun immuunsysteem te versterken, waardoor de kans tot ziekenhuis opnames veel kleiner is. Hun moeten nu boeten, omdat hun er voor kiezen geen vaccinatie te nemen door hun gezonde levenstijl! Ze doen helemaal geen onderzoek naar het effect van koud douchen en covid19! Overheid steekt het geld alleen maar in die vaccinaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *