VACCINATIEGRAAD STOKT, RIVM vreest GROTE DRUK op ZORG in najaar | BREEKT

Dit is een fragment uit BNR BREEKT met Tom Scheepstra, voorzitter van het CDJA en Tom de Nooijer, SGP-gemeenteraadslid in Oldebroek.

Thumbnail: Unsplash

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

25 reacties

 1. RIVM vreest NIETS… JULLIE vrezen.
  De mensen die net als ik al minstens anderhalf jaar Covid19 Immuun zijn, vrezen ook niets.

  Jammer dat JULLIE alleen maar spreken alsof vaccineren DE ABSOLUTE ENIGE UITWEG is.

 2. Corona blijft voor langere tijd onder ons.
  IC opschalen nee niet nodig.
  Wij geven liever duizenden miljarden aan de aandeelhouders.
  Commerci禱le zorg.
  Verplichte deelname.
  Verplichte afname.
  Winst prevaleert boven alles.
  IFR = 0,01 voor 0 – 55 jarigen
  IFR = 0,04 voor 56 – 70 jarigen
  IFR = 0,09 voor 71 – 150 jarigen

  Ze gedragen zich alsof de IFR 30 of hoger is.

  Waar zijn we in beland…
  Winst voor aandeelhouders in de zorg.
  Rutte NL is een heel rijk land!
  Als we deze lui hun gang laten gaan dan bezit U straks niets meer.
  En dan zijn ZIJ happy.

 3. Eerst in 10 jaar tijd 50(!)% van alle IC bedden en 80.000 zorgpersoneel wegbezuinigen bij een groeiende bevolking, vervolgens ieder winterseizoen de volle IC's en overbelaste zorg stelselmatig negeren (zie Gommers toen nog gillen in de media dat de IC capaciteit onvoldoende was in 2016/2018), dan in 2020 dmv dagelijkse angstporno volle IC's presenteren alsof het uniek is, een Gommers in talkshows zetten die beweert dat er geen IC capaciteit terug moet omdat verpleegkundigen zich dan zouden gaan vervelen, en nu weer alarm? Welke amoebe trapt daar nog in? Deze clownshow is nu wel mooi genoeg geweest.

 4. Nogmaals:
  Stap 1. Bekijk dit filmpje eerst met het geluid UIT!
  Stap 2. Wie van deze mensen ervaar je daarbij als WAPPIE
  Stap 3. Bekijk dit zelfde filmpje daarna met het geluid AAN
  Stap 4. Controleer of je ervaring van Stap 2. klopt.

  De echte WAPPIE(S) haal je er hierdoor direct uit.
  Deze methode werkt overigens ook uitstekend bij alle televisieprogramma's.
  KIJK gewoon naar deze mensen (zonder echt naar hen te luisteren en je weet het. kwestie van intu簿tie)

 5. Jullie moeten t hebben over hoe politie keer op keer een vredig protest de graftyfus in mept en nu loopt iedereen te klagen dat de protestanten agressiever worden ja vindje t heel gek. zie dit oom agent 30 jaar geleden niet doen

 6. Hoe meer mensen misschien eens gaan sporten, een fruitje eten en je fuckin gezeik eens thuis laat en een lekkere koude douche neemt elke zoveel dagen dan komen er veel minder mensen op de IC

 7. 3 miljoen Nederlanders zijn nog steeds niet gevaccineerd. Dat betekend hoogstwaarschijnlijk dat we weer binnen moeten gaan zitten gedurende de herfst of de winter. En bedankt hoor.

 8. Even heel simpel: zonder vaccinatie was er druk op de zorg. Toen vertelde men dat vaccinatie de uitweg zou zijn. Nu is, als je de cijfers moet geloven, zo'n 70 a 80 procent gevaccineerd. Als dat vaccin zo'n goed middel is zou je mogen verwachten dat er veel minder druk op de zorg zal ontstaan in het najaar. Maar nu wordt verteld dat die 20 a 30 procent ongevaccineerden ineens een even zo grote druk op de zorg zouden geven als de 100% ongevaccinneerden vorig jaar. En dan zou dat ineens liggen aan die delta variant. Maar de ironie is dat die deltavariant nu juist bij de gevaccineerden voor nieuwe besmettingen zorgt en in Israel is al te zien dat het juist die gevaccineerden zijn die in het ziekenhuis belanden. Er is altijd al gewaarschuwd voor massa-vaccinatie omdat het virus dan sneller kan muteren en onder het vaccin uit kan komen. Daarnaast is er nog een fenomeen ADE (antibody dependent enhancement) wat ook gefaciliteerd wordt door het vaccin en wat voor veel ergere infectie zorgt dan wanneer je via natuurlijke immuniteit het virus het hoofd biedt. Kortom: er is al 1,5 jaar gelogen en nog steeds lopen er mensen achter deze idioten aan.

 9. Nu ik ben er klaar mee , het zijn storingen en weet ik veel waarom heeft een normaal mens geen storing voor mij klopt er iets niet , en word het overdreven mijn buren zijn gevaccineerd ze hebben de 2 vaccinaties gehad en toch heben ze wer covid hoe is dit mogenlijk ik krijg hier een heel ander beeld bij alles is verdwenen enkel covid bestaat ben er klaar mee .

 10. In Israel is bijna iedereen gevaccineerd, positieve testen nemen toe, meeste ziekenhuisopnames zijn gevaccineerden, relatief zijn zij op korte termijn iets beter af maar bescherming neemt snel af, langere termijn onbekend, nu moet iedereen 3x geprikt, dan 4, 5 ,6, 7 etc. Het gaat dus niets oplossen Tom (2x), je hebt je niet goed ge簿nformeerd. Zo hypocriet dat gelul over "je kunt het niet verplichten", ondertussen wordt mensen die niet gevaccineerd zijn het leven zuur gemaakt, dat is feitelijk 'verplichten'. Er is geen betere bescherming dan de ziekte doorgemaakt te hebben, 98% heeft geen tot milde klachten, IFR is volgens de WHO 0,15, vergelijkbaar met een fikse griep. Wat een onnozel gelul dit en wederom mensen die een afgewogen oordeel maken om zich niet te laten vaccineren in een kwaad daglicht stellen. En dan vind je het vreemd dat er kritiek is op de 'main stream media'?

 11. Goed bezig jong blijf vragen stellen en wees kritisch. Als ze al dat geld van de campagne inzetten in de zorg zelf was het meteen opgelost die bezuinigingen van 10 jaar Rutte.

 12. Problemen in de zorg los je niet op met vaccinatie, maar gewoon de IC's opschalen. Aangezien hier geen politiek draagvlak voor is, verwacht dat dit nimmer zal gebeuren.

 13. INENTEN gewoon verplichten voor werknemers, en mensen die in winkels willen komen… Ik heb de vrijheid om geen gevaarlijke gekken in mijn winkel toe te laten immers…of in mijn kerk of school.. wil je hier in? Dan een prikje…simpel… opgelost…en houd idioten weg uit radio programma's en van YouTube AUB…genoeg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *