Vaccinatie verplicht? Dit mag de baas wel en niet eisen • Kijkers aan Z

We mogen bijna weer terug naar kantoor. Maar wat mag je eisen van de baas? Het antwoord krijg je in deze speciale online aflevering van Kijkers aan Z.

Bekijk de hele aflevering hier: https://www.rtlnieuws.nl/economie/tv/video/5234746/terug-naar-kantoor-na-corona-vaccinatie-werkgever-werknemer-rtl-z

Meer video’s en verhalen van RTL Z zien? Download nu de app:

Google Play: https://r.tl/2zOJRcO

App Store: https://r.tl/3hI5WLb

22 reacties

 1. Abnormaal als je geen keuze mag hebben van je eigen lichaam of je wordt buiten gesloten als je niet mee loopt met de kudde in deze maatschappij ik vindt dat elke mens zelf mag beslissen en er geen sancties volgen of onderdrukkingen dit gaat voor oorlog zorgen als de mensheid zo blijft doorgaan

 2. hier gaan we weer, de agenda word gewoon verder uitgerold, dit is pas het begin, word er kotsgek van hoe gerafineerd ze te werk gaan, pure propaganda

 3. Het is natuurlijk ook raar om als gevacineerde bang te zijn voor niet-gevacineerden. WANT:
  1) of jouw vaccin werkt en dan ben je beschermt tegen het virus;
  2) of jouw vaccin werkt niet, maar waarom heb je dan het vaccin genomen.
  Het hele verhaal is gewoon onlogisch

 4. DEZE BUTEYKO-OEFEINING VERSTERKT DE IMMUNITEIT AANZIENLIJK
  De oefening is simpel: Adem ongeforceerd uit, knijp je neus met twee vingers dicht (de mond blijft dicht) en hurk totdat het moeilijk wordt om verder te gaan zonder adem te halen. Adem na de oefening uitsluitend door de neus, adem zo min mogelijk in, totdat je ademhaling rustig wordt.

  In het begin lukt het meestal per keer zonder adem te halen 5 tot 20 maal te hurken, dit is afhankelijk van je gezondheidstoestand. Minder dan 10 is slecht. Meer dan 20 is uitstekend.

  Nadat je ademhaling rustig is geworden, herhaal de oefening 3 tot 5 keer. Herhaal deze reeks van oefeningen een paar keer per dag. Optimaal is het als het aantal hurken zo’n 300 per dag bedraagt. Zorg dat de mate van de training aangenaam blijft.

  De Buteyko-training versterkt de immuniteit aanzienlijk en beschermt tegen virale infecties. Dit is klinisch bewezen tijdens onderzoeken in het Eerste Medische Instituut van Moskou in 1983.

 5. WAARSCHUWING: je kan verschrikkelijk ziek worden van dit vaccine.

  – maanden lang tremors
  – myocarditis
  – ALS

  Zijn oa mogelijk.

 6. Namelijk, indien gij met uw mond zult belijden den Heere Jezus, en met uw hart geloven, dat God Hem uit de doden opgewekt heeft, zo zult gij zalig worden.

 7. Mijn werkgever kan me niet verplichten. Dan maakt die het ontslagpapiertje maar klaar omdat ik weiger. Dat kost hem vele malen meer, dan een vaccinatie!!!

 8. Noch direct, noch indirect mag vaccinatie afgedwongen worden.
  Elke werkgever die dit toch probeert zal voor het Tribunaal gedaagd worden. Pal voor de start: herinvoering doodstraf. Met landverraders en mensenrechtenschenders wordt definitief afgerekend is ons nieuwe normaal. Datzelfde geldt voor corrupte journalisten, politici, artsen, rechters, politieagenten en ambtenaren.

 9. Wel eens gehoord van shedding???????? juist iedereen die niet gevaccineerd is moet de gevaccineerden vermijden als de PEST!!! Het DNA veranderende spuit van de globalisten zorgt voor verneukte eiwitten die die vaccinwappies afscheiden en waardoor gezonde mensen ziek gaan worden. Zoek maar eens spike protein shedding after covid vaccin.

 10. Je moet je never nooit laten vaccineren!!! Ongeacht of wat! Als een collega niet wilt werken omdat een collega zich niet heeft laten vaccineren, dan neemt hij/zij toch lekker ontslag hahaha.

 11. Voorbereidingen treffen mensen! Deze vloedgolf kan niet meer tegen gehouden worden! Weet waar u heen gaat als u komt te overlijden!
  Er is nog tijd en hoop om gered te worden van uw zonden!

  1) Geeft toe dat u een zondaar bent.

  2) Geloof dat de Heere Jezus Christus voor uw zonden heeft betaald aan het kruis.

  3) Vraag God PERSOONLIJK om vergevenis.

  Johannes 3:16-17 (NSV)

  16 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

  17 Want God heeft Zijn Zoon niet gezonden in de wereld, opdat Hij de wereld veroordelen zou, maar opdat de wereld door Hem zou behouden worden.

 12. Ik werk thuis en heb geen zin om terug op kantoor te werken. En als mijn werkgever wilt dat ik een gif prik neemt heeft hij pech. Trouwens onder mijn kantoor raam staat iedereen te roken en die troep krijg ik ook binnen en mijn werkgever doet daar niets tegen. Hun antwoord daar tegen is doe je raam dicht.

 13. Je baas kan geen vaccinatie eisen Europese wetten en verdragen zijn hier heel duidelijk in.
  Ga eens een onderwerp over ventilatie maken want dat scheelt de helft aan besmettingen!

 14. De mensen die gevaccineerd zijn hebben zich dus voor niks laten vaccineren ? Als ze zich nog steeds onveilig voelen bij mensen zonder vaccinatie 😅🤦🏼‍♂️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *