15 reacties

 1. Dank voor je Informatie.. En dat alles na 10 jaar ongelooflijk. Wakker zijn alleen is niet genoeg.. We moeten iets veranderen.

 2. Sterkte nog Micha ouwe strijder.
  Het wordt met de dag slechter hier in NL haha nu promoten ze ook al Dragqueens bij de politie….en aangezien ik ook de zieke + gestoorde beelden voorbij heb zien komen van dragqueens en kinderen (USA) kan je al raden waar we naartoe gaan… een crazy (satanic) world!
  Ze creëren doorgangen zoals p3do partijen maar nu dus ook drag queens bij de politie zodat ze straks legaal hun gang kunnen gaan met kinderen.
  (Stapje voor stapje zodat de onbewuste burger het niet doorheeft)

  "De Rotterdamse hoofdagent Jackson (29) ruilt zijn uniform na diensttijd in voor een pruik, jurk en hooggehakte laarzen. Dan is hij geen diender, maar een amicale dragqueen. Het helpt hem bij zijn politiewerk"

  https://www.ad.nl/dossier-het-beste-van-ad/agent-jackson-is-dragqueen-als-mensen-aan-politie-denken-zien-ze-een-stoer-machogebeuren~a554baa2/

 3. Even een vraagje, Hans: Micha zat "ondergedoken" op een zolderkamertje in Belfast, dat is de hoofdstad van Ulster, Noord-Ierland, bij mijn weten nog steeds een onderdeel van Groot Brittannië. Wat deed hij dan in 's-Hemelsnaam over de grens in Dublin, de hoofdstad van het LAND Ierland, dat als zodanig een geheel ander land is?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *