“Update from Israel”, Ilana Rachel over de booster die wel werkt…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/israel-update

“Update from Israel”, Ilana Rachel over de booster die wel werkt…

6 maanden geleden interviewde ik Ilana Rachel vanuit Jeruzalem. De video ging viral en bereikte ruim 1.6 miljoen mensen en haar “outcry to the world from Israel” leek voor velen een ver van je bed show maar kijk waar we nu staan.

Greenpass

De greenpass waar Israël toen mee begon is nu ook in ons land van kracht. Medische apartheid die gevaccineerden en ongevaccineerden verdeeld en er wordt al gesproken over een derde prik. Wie had 1.5 jaar geleden gedacht dat tv persoonlijkheden dit beleid verdedigen en denken dat dit een tijdelijke situatie is terwijl er duizenden boa’s worden opgeleid om de coronapas te handhaven…en dat voor heel even.

Booster

Ilana Rachel geeft een update vanuit Jeruzalem maar deze keer geen “outcry”. Het betreft een booster. Een morele booster die ons kracht geeft en oproept om niet op te geven en te blijven geloven in een toekomst. Een toekomst die alleen tot stand kan komen als jij en ik sterk zijn. Vanuit liefde acteren, empathisch blijven maar ook waakzaam en alert.

Universele kracht

De boodschap van Ilana is een appèl op onze spiritualiteit die niets met religie of geloof in een profeet te maken heeft. Ilana spreekt over een God maar stoor je daar niet aan als atheïst bent of als je een ander geloof aanhangt. God is in deze niets anders dan een metafoor voor de universele kracht die we samen zijn. De video is dus vooral een appèl op die universele kracht die in ons allen schuilt om ons innerlijk kompas de koers te laten bepalen. En daar is niets zweverigs bij…want als je goed luistert naar je gevoel weet je heel goed welke weg de juiste is.

Outcry from Israel met meer dan 1.6 miljoen views

Ilana Rachel Daniel deed 6 maanden geleden een emotionele noodkreet vanuit Jeruzalem, de hoofdstad van Israël. De video die de hele wereld over ging is hieronder te zien.

Wie is Ilana Rachel?

Ilana Rachel is in Jeruzalem actief als gezondheidsadviseur en voorlichter van een nieuwe politieke partij die flink wordt tegengewerkt door het regime. Een bankrekening openen, is niet mogelijk en ook worden leden van de partij in hun dagelijks leven tegengewerkt. De facebook groep is verwijderd en ook de site is niet meer te vinden maar via dit kranten artikel kun je toch wat info vinden over de activiteiten van haar en de partij.

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

18 reacties

 1. Zich verontrustend dit. Vooral in het begin met die medicijnen. Wat een viezerikken.

  Verontrustend als we ons vertrouwen in God moeten leggen want die lost dit niet op voor ons. Zullen we zelf moeten doen door niet mee te werken aan die nieuwe wereld. 😢

 2. Flavio, waarom zou ik me er aan storen dat iemand kracht ontvangt uit geloof in God? Enig idee hoeveel mensen in de wereld die ervaring hebben? Geen obscure minderheid hoor!

 3. Het plan is leuk bedacht maar zal in praktijk altijd anders tot stand komen of al falen voordat het begonnen is. Ik zelf ben totaal niet bang voor wat er komen gaat. Wat willen ze doen dan…? Miljarden mensen onder controle houden? Come on now.

 4. HEEL goed dat Flavio nog even de vertaalslag doet voor het reli-gedeelte, hoe het begrepen dient te worden.
  Tijdens elke crisis zie je het fenomeen gebeuren dat er altijd weer mensen zijn die – heel begrijpelijk ! – teruggrijpen op religie. Terug naar een houvast. Religie als anker tijdens de storm, een periode waarin alle bestaande ankers ons de rug hebben toegekeerd.
  Maar ook in niet-crisistijden konden we al zien dat religieuzen eigenlijk ook in een staat van hypnose verkeerden. Omdat het nu steeds urgenter wordt om zoveel mogelijk mensen uit de door de overheid -samen met haar media – geïnduceerde hypnose te krijgen en wakker naar de realiteit kunnen kijken, is het betrekken van een andere vorm van hypnose, zijnde religie, als oplossing [ of deeloplossing ] niet echt bevorderlijk.
  Daarom is zo'n vertaling van religieuze terminologie van 'god' naar 'Universele kracht' veel effectiever voor een veel breder begrip bij de bevolking.
  Dit is ook een niet onbelangrijk deel van een alert denkgedrag. Het proberen uit te sluiten van zoveel mogelijk aannames tijdens het maken van een punt.

 5. Geloof in jezelf of anderen, zal uiteindelijk altijd teleurstellen, alleen geloof in God en Zijn Zoon Jezus zal je geest en ziel rust geven en voor eeuwig behouden. Hij is te vertrouwen. Jezus is de Weg, de Waarheid en het Leven.

 6. Ja er is een probleem : IK het recht op feest, IK heb recht op vakantie , IK wil naar een voorstelling, IK wil , IK, IK, IK en nog eens IK… totaal niet doorhebbende dat zij hun kinderen en de kinderen van de anderen de toekomst af nemen, de vrijheid die zij zelf wel jaren lang wel gekend hebben , ZIJ willen NIET investeren , offers brengen en zitten vast in, de NIET gevaccineerden zijn asociaal , door hen kan ik zus of zo niet, is die QR pass daar en liggen de IC's vol , totaal niet op de hoogte van feiten..die zo langzamerhand wel duidelijk worden dat de prik niet al te best is voor je lijf..en dat 2G die er aan komt ook hun leven zal raken, Booster 37.0 van firma X , of Booster 35e van firma Y niet gehad, je kan nergens meer in…C02 er aan gekoppeld, mag je met booster 37b.. de update omdat je 1 maand te laat was, (37.0 liep wat achter), als nog de bus niet in… omdat je ook je kind een slavink gegeven hebt de avond er voor , je gaat maar fietsen ( erg bijzonder dat die bus leeg net zo veel uit stoot als vol, ding rijd toch, maar niets is meer logisch nu)
  Voor " gezondheid 37.0, voor C02 , prik 38.. sorry … ik denk effe in deze trant, omdat iemand die naar Amerika wilde problemen had dat Astra Z.geen goede dekking zou geven, haal eerst maar een Pfiz. op en dan mag je op reis van de vliegmaatschappij die binnenlandse vluchten verzorgt
  ( antwoord wordt telkens verwijderd, nu al 4x opnieuw geplaatst.. dus namen aangepast, zelf censuur en bewuste taalfouten, kijken of het nu blijft staan)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *