25 reacties

 1. Als ratten in de val gelopen, al die Trump stumpers. Jij bent ook zo'n looser Robert. Jullie komen nergens. Jullie vrijheid is chaos

 2. Ik hoorde net dat men in de VS het gemunt hadden op N. Pelosi. Wat ik denk is niet van belang, N.Pelosi heeft voor de camera papieren verscheurd om pres. Trump publiekelijk te kakken te zetten. Dat heet uitlokking van geweld. Nu persoonlijke aanval: Ik hoor net weer T. Huys anti-Trump praten maar gemakshalve vergeet hij dat gemaakte incident. Einde aanval. De vraag 'kan dat ook in NL gebeuren' suggereert dat bv Jensen en zijn aanhang dat zouden kunnen doen, immers het zijn rare komplotdenkers. Kortom, men veroorzaakt zelf onrust onder het mom van nieuws brengen.

 3. Jensen, waarom maak je geen uitzending over waar het Γ©cht allemaal om gaat?
  Jij bent toch echte nieuws?
  Begin dan te vertellen over de pedo's..
  #pandaeyes

 4. Aangezien mijn berichten continu gecensureerd worden nog maar een keer, je zou denken dat ze niets te verbergen hebben, toch wel @

 5. Jort Kelderdwerg beweert aan Baudet dat hij als alternatief voor de puinhopen van Rutte al helemaal geen stabiele partij heeft. Waarop Baudet twee maanden voor de verkiezingen een beetje narcistisch lacht. Hij had op zn minst moeten antwoorden ook al zijn er strubbelingen in onze partij dan nog maken we gehakt van het bewezen faalbeleid van Rutte en consorten. Maar nee hoor, hij schikt zich in zijn controlled opposition rol. Net als Wilders die steeds voor de verkiezingen met de meest extreme uitspraken komt zodat niemand met hem wil regeren. Dus bereid je maar voor op nog eens vier jaar Rutte! Zoals de door neuzen bepaalde kroon het wil!

 6. Dat Trump alle realiteit verloren heeft weet in,ideΓ«le ook rechts Amerika.
  Houden we alleen de gekkies en dwazen van ultra rechts zoals de proud boys….Jensen….en helaas veel van Jensen zijn volgers over.

  Dat die zich niet druk maken over wetten en regels is duidelijk. Dat die geweld niet schuwen is ook duidelijk.
  5 doden bij de acties van het capitool heeft laten zien dat deze mensen niet meer kijken naar feiten.
  Ze lezen Facebook….Twitter…en luisteren naar hun blonde leiders.
  De leiders die zeggen…ga de straat op…vecht voor je vrijheid….ik ben bij jullie.
  Terwijl als de gekkies de straat op gaan de leiders thuis zitten bij de openhaard. Daar tellen ze de inkomsten van de verkoop van t shirts en petjes….en bereiden nieuwe onzin voor.

  Maar los van dit alles.
  Kijk even naar de volgende clip…..zie hoe extreem rechts van mening veranderd zoals geen andere politieke stroming.
  https://youtu.be/fK3IQTqZ9wk

 7. Wanneer worden mensen nu eens wakker!! Rosanne Hertzberger (een neus) verkondigt even op de staats tv dat mensen eigenlijk alleen nog naar buiten zouden mogen om te vaccineren of om naar het ziekenhuis te gaan! Die verdient toch gelijk een nekschot of niet dan?

 8. De situatie zoals je schetst met een nieuw land, zou wel de komende tijd kunnen ontstaan in de VS. Want geloof nou niet dat de door Republikeinen bestuurde Staten ineens wel naar de Potus gaan luisteren. Hebben Democraten ook niet gedaan tot nu toe. Biden wil strengere Lockdowns. Nou, ik ben benieuwd hoe het volk daar gaat reageren, terwijl de Staten die nu open zijn het al economisch en medisch zoveel beter doen. De USASR stort straks heel snel in.

 9. Reeds in maart schreef ik geregeld dat het Corona virus vooral de hersens aantast. Ik was wel denk de eerste in de commentaren. De goeie ouwe Nigel Farage is daar helaas een voorbeeld van, net als Trump. Het effect op de hersens van mensen, is vele malen ernstiger gebleken dan aan de luchtwegen. (Angst) Ik was denk ook de eerste die voorspelde dat Griep en Longontsteking vanaf begin maart zou zijn verdwenen. Ik schreef dat behave hier, ok op Fox News. Laura Ingraham bevestigde dat een week na mijn commentaar, gevolgd door Jensen 2 dagen later.
  Ik voorspel jullie een 3e golf. Namelijk een van Bijwerkingen. In Portugal viel de eerste dodelijke slachtoffer al op 1 januari. Wordt uiteraard zoveel mogelijk genegeerd.

 10. Wat er aan de hand is in Amerika trump laat zien hoe veel censuur en fraude en corruptie er is. Het is ondemocratisch om de president van de media af te halen. Het komt allemaal goed de huidige politieke elite in Nederland en in Amerika die tegen trump zijn daarmee tegen het volk zullen opgepakt worden.

 11. Hey, weet je dat de White Hats de labtop van pelosi hebben? Raad eens wat daar allemaal opstaat 😁😁😁😁😁 Boomchakalakaboom πŸ˜‚

 12. Goedemorgen beste strijders! Even een paar mededelingen:
  -Jensen is door zijn slagroomtaarten heen dus het verzoek om nog een paar T-shirtjes te kopen! Ze zijn in de aanbieding vandaag!
  -Even voor de duidelijkheid: niet alleen de bestormers van het Capitool waren vermomde BLM-leden, maar zij hadden zich ook als Trump vermomd toen hij het goedkeurde, aanmoedigde en weigerde in te grijpen!
  -Volgende week weer een demonstratie tegen het virus en alle ander complotten! Neem je eigen pannetje en fluitje mee! Harddrugs graag niet op locatie innemen, maar van tevoren, want anders word je door de babybloeddrinkers opgepakt! Zoals altijd worden we opgenomen voor een nieuwe cd van de Jostiband.
  -Niet teveel doorvertellen anders gaan linksen en andere slechteriken verkleed als complotdenkers de boel verzieken!
  Deze jarenlange strijd van de hele dag alleen maar janken en klagen op social media over zelfverzonnen complotjes en af en toe op een pannetje slaan in Den Haag gaan we winnen strijders!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *