21 reacties

 1. salvage hunters magic volkswagen nr113 https://youtu.be/dGIUNYQHIXk
  113 is een belangrijk nummer , op 113 werd corona als pandemie uitgeroepen maar het was ook het 113e jaar van het sos signaal
  de uitvinder van een zogenaamd virus Martinus Willem Beijerinck is 113 in gematria.
  hugo de jonge 11 leters 3 woorden .
  Baba Kamma 113a. j3-ws may use lies ("subterfuges") to circumvent a Gentile

 2. En me maar uitlachen dat ik zo geestelijk kapot gemaakt ben hier! Ik blijf dit kanaal melden! 24/7 strijd ik tegen dit kanaal. En defenz! Lach me maar uit! Ik kan ook lachen! hahahahaha! Zie je defenz! IK WIN! Ook al is dat niet zo, ach wat laat ook maar, laat me met rust defenz! Ik weet dat ik je al 9 maanden stalk, maar laat me met rust!! STOP!! Ik kan het niet meer aan! Dit kanaal moet verdwijnen!

 3. Ik heb nog nooit een sportschool van binnen gezien. Wel klinieken! En die haat ik ook! Zij zijn ge k! Niet ik! Ik ben mooi! Begrepen? Laat me met rust! Ik heb plezier! Weg met dit kanaal! Ik haat jullie ! Ik haat Jensen! Geestelijk kapot ben ik gemaakt hier! STOP!!

 4. Deze video heeft joetoep verwijderd: ONLY NORMAL IS NORMAL – THE JENSEN SHOW (maar dan in het Nederlands)
  Wat een waanzin! Deze video is slechts een korte intro van de hele video op jensen punt en el

 5. Ik mis wel de sportschool! Ik sport niet eens meer de helft, wat natuurlijk nog tien keer meer is dan een obesitas! Maar toch! Ze zijn echt gek geworden! Hoe maak je een land ziek! Zo dus!

 6. Ik ben zelf heel erg dik, ik ben zwaar ongelukkig en eenzaam. Ik kom nooit de deur uit, ik ben blij met de koffie momentjes op de demo's

 7. En zilver zou wel eens het nieuwe goud kunnen worden door de criminele hedge fondsen, 80 procent miljardair )0den! Waar soros er een van is, en lang niet de rijkste!

 8. Het is best tricky en aanlokkelijk die bitcoin. Die blijft stijgen, dus moeilijk om alles weg te doen dan, het vlees is zwak. Denk tot juni! Maar eigenlijk boycotten bitcoin!

 9. Gelet ze de pandemie al zagen aankomen is het toch om zo opmerkelijker dat ze de IC-capaciteit niet op hebben geschaald, maar zelfs afgeschaald.

 10. Ze neu zen steeds mijn berichten weg! Zo krijg ik geen aandacht! Ik weet dat er alleen maar zwa k z i n ni g ge l u l uitkomt maar ik word er para van!!

 11. Het nieuwe technocratisch fascistisch communistisch systeem zal allemaal aangestuurd worden vanuit Israel. Waar ze dus 5G voor nodig hebben en elke millimeter op aarde kunnen controleren. Musk schiet nog steeds satellieten de lucht in! Ze zijn nog niet klaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *