Transhumanisme vs. Menselijke Maat! “Technologie is het probleem”, zegt bekende Belgische arts…

Bekijk de volledige uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/transhumanisme-vs-menselijke-maat-technologie-is-het-probleem-zegt-bekende-belgische-arts…

Transhumanisme vs. Menselijke Maat! “Technologie is het probleem”, zegt bekende Belgische arts…

Plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs zat al eens aan tafel in de BLCKBX studio vanwege het “Marc van Ranst” dossier in België en aanverwante zaken.

https://www.blckbx.tv/videos/zorg-dat-marcske-niks-overkomt-we-hebben-hem-nodig-in-het-gerecht

Deze keer uit hij zijn visie over de ingezette lijn van het World Economic Forum richting Transhumanisme. Een hybride mensvorm die welvaart en gezondheid zou brengen maar volgens Hoeyberghs een doodlopend spoor is, waarin we iedere menselijke maat verliezen en zullen eindigen in honger en armoede.

Hoeyberghs gelooft sterk in een decentrale, zelfvoorzienende samenleving waarbij mensen weer zelf hun eten gaan produceren. “Gij moet uw eigen graan verbouwen, uw eigen tomaten telen en uit eigen melk maken met koeien uit uw eigen streek. Niet vanuit een ander land of provincie”, betoogt de gepassioneerde denker uit Belgisch Limburg.

“Een pizza zal nooit uit een computer komen vliegen. We moeten weer leren hoe we ingrediënten verbouwen en niet wachten op een chip in onze kop die ons beter maakt. Gelooft gij echt in die waanzin?’“

Jeff Hoeyberghs vloog direct na de uitzending naar Spanje waar hij het grootste deel van het jaar woont. Zijn kliniek huist in Maaseik maar wordt voor het gerund door collega ‘s.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

15 reacties

 1. Deze arts toont meer passie dan een Italiaan….ongeremd, provocerend….zonder rem…..heerlijk om naar te luisteren. Hij heeft vast mediterrane roots😉
  Merk dat Flavio dit ook goed kan kauwen en verteren met zijn roots uit Sardinië. Ben echter benieuwd hoe het Nederlandse publiek hierop reageert….ben zeer benieuwd

 2. Flavio sprak op de dam vandaag, hij is een echte strijder voor het ware nieuws. Ga zo door en ik kijk uiteraard verder op t blckbx kanaal.

 3. De Bijbel het woord van God de Vader voorspelt dat we naar zeer moeilijke tijden gaan: de eindtijd, een tijd van zeer grote verdrukking. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Er wordt gewerkt naar een totale controle met straks aan het hoofd een wereldleider die valse vrede zal brengen, maar die zich uiteindelijk zal ontpoppen tot een vreselijke gruwel. Alles staat geprofeteerd in het woord van God de Vader. : de Bijbel !

  Maar asjeblieft niet bang worden want er is een enorme grote HOOP en een geweldig vooruitzicht ; want gerechtigheid zal zegevieren 🎊

  En die hoop is ; Onze redder Here Jezus Christus van Nazareth ( God in het vlees ). Hij die de dood en het kwade overwon op het kruis in Golgotha!

  YT Jesus Christ savior of the world 5:48 min.

  Hij die is opgestaan uit de dood en de meest grootste wonderen OOIT heeft gedaan die nog NOOIT door iemand na gedaan hebben kunnen zijn. Zelfs Boeddha en Mohammed hebben het nakijken en hebben de dood niet overwinnen, want hun lichamen liggen gewoon begraven of de botten zijn ervan verspreid.
  Jezus zegt ook niet voor niets ; ik ben de weg, de waarheid en het leven ; Johannes 14:6

  Jezus die is opgestaan uit de dood en heeft laten zien dat we een eeuwigheidsleven hebben in een verheerlijkt lichaam. Jezus wandelde vanaf Zijn opstanding tot aan Hemelvaart in zijn verheerlijkte lichaam 2000 jaar geleden gewoon tussen zijn apostelen en vertelde over het eeuwigheidsleven : een leven zonder dood, pijn, verdriet en ongerechtigheid : een leven samen met God de Vader in perfecte liefdevolle harmonie!

  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe. … Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enig geboren Zoon gegeven heeft, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.
  Johannes 3:16

  Op Hemelvaart is Jezus ter hemel gevaren en bij Pinksteren heeft Hij Zijn Geest uitgestort ; de Heilige Geest en al wie Hem aanroepen komt Hij te hulp door Zijn Geest ( Jezus Christus ).

  Voor allen die honger krijgen naar gerechtigheid in deze gebroken, verdorven wereld vol corruptie en leugens probeer het nieuwe testament te lezen : het leven van Jezus Christus , Zijn verlossing en redding.

  Maar er zijn ook fantastische bijbelleraars zoals YT : Henk van Zon of Dick Baarsen.
  En een zeer enthousiaste evangelist zoals JJAAPP D :i _e l *e m a n : Google o*n_t*z*a*g_w*ek*k*e_n*d nieuws.

  YT de openbaring van Jezus Christus en wat komen gaat ( Henk van Zon )
  YT ik ben veilig in Jezus armen
  YT Rend Collective – Rescuer.
  YT In Christ Alone – Travis cottrel
  YT Gods liefdesbrief
  YT the devil and you- child of God
  YT 10000 reasons
  YT TobyMac I just need U ( als depressie je overvalt )

  Mogen al deze liederen en getuigenissen over Jezus je vrij mogen maken van angst en onzekerheid in deze moeilijke tijd. Schuil onder Jezus Christus Zijn vleugelen en je bent veilig !
  Stem voor Jezus Christus in je hart❤️

  Ik wens jullie allen Gods zegen en wijsheid toe ❤️

  In Christ alone !!!

 4. Dank, dank Jeff,
  Het is of ik mijn moeder, ze is nu 92 hoor debateren.
  Met volle respect.
  Bewust wording, wakker worden, waar we is slaap Gehouden worden met gemak, we hebben ons zelf verkocht aan duivelse praktijken, zo klein en meestal onopvallend er zo ingeluisd. observeer je eigen handelen, wie dan ook, kijk wat jij in je boodschappen kar gooit en vraag je af waarom, en wat je daarmee in het grote geheel in stand houd, wordt bewust, onderzoek wat je eigenlijk consumeert, en ga zo maar door,
  Het is te triest voor woorden, en de waanzin nabij, te leven in een maatschappij van spullen, geld, macht enz.
  We hebben ons eigen creatie vermogen verkwanseld, de verantwoording ligt bij onszelf, dat is het allereerste begin wat gedaan kan worden, waar wil je aan meedoen en waaraan niet, het is jou onze eigen keuze waar het mee begint.

 5. Blckbx fans denken vast ook dat Bill Gates een deel van de wereldbevolking wil vermoorden dmv vaccins.
  Hahahahahahaha

 6. Belgische arts, ocharme, de grootste clown die België rijk is wordt hier nog eens opgevoerd. Ik was fan van dit kanaal (zeker niet met alles akkoord) omdat alternatieve meningen aan bod komen, maar dit is toch niet meer ernstig.

 7. Technologische ontwikkeling kan alleen succesvol zijn als het gepaard gaat met de geestelijke ontwikkeling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *