Toeval? In mijn vorige video had ik over het over toeval en wat gebeurd tijdens mijn upload? :-D

Ik heb 6-2-2021 een video geupload over toeval en de zogenaamde universele logica. Ik vertel mijn ervaringen over het zogenaamde toeval en hoe dit werkt.
https://www.youtube.com/watch?v=LtTyInlYegY

Precies op dat moment dat ik de upload deed werd er een video van BLCKBX geupload die min of meer op de lijn zat van waar ik het over had.
Deze toeval bekrachtigde het punt wat ik maakte in mijn eigen video. Super tof !
En wat ik omschrijf is iets heel moois wat iedereen tot haar / zijn beschikking heeft. Ik wil dat iedereen de vaardigheid oefent om hier gebruik van te kunnen maken. Dat hebben we nu nodig om de nieuwe samenleving voor de individu waardevol te maken.
https://www.youtube.com/watch?v=wy82YduJ9_A

Overigens het grote verschil tussen mijn video en hun video is dat ik met name over het reeds aanwezige en voor ieder bestaande vaardigheid gaat en de BLCKBX gaat het over iets waar wel techniek voor nodig is.

Een reactie

  1. Wat leuk dat je dat zo ziet. Voordat alles naar je toe komt is er alleen nog wat werk aan de winkel voor de mens om het bewustzijn te laten creëren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *