28 reacties

 1. Even dichterbij huis… waarom gaat er geen onderwerp over de zogenaamde mondkapjes wet die zogenaamd vanaf 1 december geldt? De laatste wet volgens de Staatscourant is ondertekend 29 september met afloopdatum 1 december. Geen enkele wet verder is ondertekend. Wel iets om je hierover te buigen toch ook Robert?
  Maar verder.. ja ik geloof zeker dat Trump herkozen wordt 👍🏻👏🏻 hij wint deze fraude zaak

 2. Kan die idioot van een Jensen niet opgesloten worden zonder kans op vrijlating wegens gekmakend bedrog van zijn volgelingen. Hij gelooft nog als als enige in zijn maffe leugens.

 3. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 4. Alle wegen voor president Trump naar een nieuwe termijn lijken afgesloten nu Joe Biden ruim voldoende kiesmannen heeft gehaald en rechters een hele reeks klachten van de Republikeinen hebben afgewezen. Tegelijk hebben Republikeinse kopstukken in Michigan en Georgia laten weten dat ze niet zullen meewerken aan een truc om Biden van het Witte Huis af te houden.

  Nu is Jensen stil haha

 5. De realiteit van lockdowns in 2020: uitgelegd met feiten, cijfers en bronnen :

  Meer dan 130 miljoen mensen wereldwijd leven financieel van dag tot dag . Met andere woorden : een dag niet kunnen werken , is een dag geen eten en drinken kunnen geven aan de familie. Als je deze miljoenen mensen in een lockdown zet, zeg je eigenlijk : je gaat omkomen van de honger, en dat is wat door alle maatregelen wereldwijd gaat gebeuren : 130 miljoen mensen zullen omkomen van de honger. Dit is 1 van de 17 ernstige gevolgen van lockdowns in heel de wereld , waar vele mensen zich niet druk om maken of niet beseffen en niet ( willen ) horen . Deze groep mensen zijn voornamelijk bezig met zich aan de absurde maatregelen houden , om de zorg te ontlasten en de risicogroep te beschermen . En wie dat niet doet , is in hun ogen asociaal of een complotdenker. Dat de grootste risicogroepen wereldwijd gaan overlijden als gevolg van deze absurde maatregelen, dat weet de “ ik hou me aan alle maatregelen groep” niet ,
  ze beseffen het niet? ,
  of ze willen het niet weten? Ze dragen er indirect wel allemaal een steentje aan bij, door niets te doen als alleen maar klakkeloos de maatregelen uit blijven voeren , met alle gevolgen van dien…. Dus wie is er hier nu echt asociaal ?

  https://youtu.be/mYs2WgHX8Sk

 6. Man, wat zijn jullie een stelletje slechte verliezers, zeg. Mijn neefje van vijf doet het nog beter dan jullie. Die Trump gaat nu allemaal slappe rechtszaken aanspannen die nergens op gebaseerd zijn, die vent heeft geen poot om te staan. En voor al die mensen die nu een vergelijking gaan trekken met de verkiezingen tussen Gore en Bush in 2000: dat ging om een verschil van een paar honderd stemmen. Het gaat nu om een verschil van duizenden stemmen in meerdere staten.

 7. Ooit afgevraagd waarom de kleur geheel was bij te stellen van de oude kleuren TV en die van tegenwoordig naast de computer niet ? vereist te veel werkend geheugen.

 8. we hebben geen 4 jaar J(M)ensen,……….
  om het recht en wet te vertrouwen,…. we worden gedist met woorden en vertrouwen.

 9. Natuurlijk willen andere landen Biden niet feliciteren, zij zien al lang dat dit fraude ten top is!! Hetzelfde geldt voor Nederland en de EU. Zag laatst een docu van Dieppolitiek over hoe de EU uberhaupt tot stand is gekomen. Reken maar dat er in Nederland ook nog het een en ander zal gebeuren!

 10. nieuw soort doden in de USA .
  ..democratische alzheimer doden ….die vergeten dat ze dood zijn ……en voor joe biden stemmen !

 11. Trump heeft gewonnen maar de linkse media manipuleren de boel. Al die linkse leeghoofden die Trump poppen lopen te slaan……erg zielig. Het zijn net kleine kinderen die hun zin niet krijgen.

 12. Idd het is vooral een persoonlijke aanval op Donald J. Daarbij willen ze hem natuurlijk niet bij al die wereld bijeenkomsten hebben & horen.

 13. msm nl says the votecount in Georgia shows no fraud , boete betalen van 95 euro voor niet dragen mondkapje in publieke ruimte Outrageous!!!!!!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *