The Great Reset by the SWARM oftewel “Wisdom of the Crowd”

The Great Reset by the SWARM oftewel “Wisdom of the Crowd”

The Great Reset is feitelijk gaande maar waar leidt die ons naartoe? We hebben alle macht als we die gebruiken want we zijn met meer, net als een gigantische school vissen, die ongrijpbaar kan zijn voor een rover. De Wisdom of the Crowd wordt deze groepsintelligentie ook wel genoemd die kort gezegd “SWARMING” heet. Hoe kan een school met tienduizenden vissen tegelijk homogeen opereren zonder hiërarchische structuur? Waarom is een hiërarchische groep zoogdieren nooit groter dan 50 individuen? Wetmatigheden uit de natuur leren ons hoe we optimaal zouden kunnen functioneren maar waarom kijken we daar niet naar? Evert Bleijenberg (auteur van “swarm organisation”) keek wel naar de natuur en was jarenlang onderwater cameraman in Bonaire en beleefde een aha-erlebnis tijdens een filmsessie. “Ik zag duizenden vissen in perfecte harmonie functioneren en vroeg me af…waar zijn hier de managers?” De basis voor het fascinerende boek was gelegd en programmamaker Flavio Pasquino interviewt de gepassioneerde natuurfilmer en business consultant over de “Wisdom of the Crowd”. Professor Bob de Wit schreef het voorwoord en geloofd sterk in de kansen voor swarming als handvat voor de inrichting van een nieuwe burgermaatschappij i.p.v. de elite-variant van Professor Klaus Schwab, die nogal dweept met The Great Reset. Dat er een Reset komt en al gaande is, is een feit maar waar die heen beweegt is de hamvraag. “Laten we hopen dat dit een swarm beweging wordt waarom de burgers het heft in eigen handen nemen”, zegt Evert Bleijenberg als hij de deur van de studio verlaat.

Meer info over dit boek en project vindt je op https://swarm-organisation.com

Wil je meer weten over het boek Society 4.0 van Professor Bob de Wit, kijk dan op https://society4th.org

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren.

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

11 reacties

 1. Dit is niets anders als wat Ricardo Semler jaren geleden reeds invoerde bij Semco. Semler scholing is volledig gebaseerd op het delen van informatie. Daar hoef je toch geen boeken meer over te schrijven.

 2. A Hospital in Israel found a cure against Covid, 100 % better can you make a program off that cure ? EXO-24 and Allocetra and this means we can threat everybody. Let,s do it and cure the people. Tel Aviv, Sourasky Medical Center.

 3. Zonder oordeel des persoons …dit is valse profetie. Systeem, techniek verandert het mensenhart niet. Alleen Diegene Welke de mens gemaakt heeft kan dat ….als de mens zich daarvoor opensteld. Hoe mooi de vis ook gemaakt is, met te vergelijken met een zwerm vissen doe je de mens als creatie te kort.

 4. Altijd al geweten dat ons huidige systeem niet de juiste vorm is. Dank voor deze video. Eye opener. Dit is de oplossing! Briljant.

 5. Het systeem heeft niet gefaald, maar de mensen die de regie hebben, dus de bankiers en de regeringen van het westen. En de mensen stemmen gewoon weer voor deze regering ondanks dat zij kunnen kiezen uit 37 partijen. Desnoods kan men bij wijze van spreken stemmen op de feestpartij van pipo de clown, alles beter dan hetzelfde zooitje dat ons land naar de verdoemenis aan het helpen is.

 6. "Ben je bang voor het virus?"
  "Ben je bang voor het gemuteerde virus?"
  "Ben je niet bang dat je niet terug kunt komen?"
  "Ben je niet bang dat je straks misschien niet bang genoeg bent?"
  Er hangt een hoge spiegel in de gang. Vooruit,
  Ik kijk me zelf nog maar eens aan
  En voor het monster dat ik daar zie staan
  Ben ik – voorspelbaar – elke dag weer bang. (Gerrit Komrij )

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *