"Testsamenleving is onzinnig!" legt Prof. Dr. Armand Girbes uit in deze video…

Je kunt de video ook via ons eigen platform bekijken via deze link https://www.blckbx.tv/videos/testsamenleving-is-onzinnig-legt-prof-dr-armand-girbes-uit-in-deze-video

Intensivist en Klinish Farmacoloog Professor Dr. Armand Girbes is kraakhelder in een video die hij op zijn eigen Youtube kanaal maakte. Een testsamenleving is onzinnig. De PCR test onmogelijk is, onbetrouwbaar is, onwerkbaar is en onwerkzaam. In een 15 minuten durend video-college legt hij in Jip en Janneke taal uit, hoe we de uitslagen van de PCR test moeten interpreteren maar belangrijker nog, hoe groot de foutmarge is bij een lage prevalentie, de periode dat het virus niet erg aanwezig is in de samenleving. De uitkomst is stuitend en zou moeten resulteren in een acute opheffing van de inzet van de PCR test en de ontmanteling van de geldverslindende en onethische testsamenleving.

Professor Dr. Armand Girbes

Programmamaker Flavio Pasquino; “Ik zag de video en zag vooral dat er veel te weinig naar gekeken was (op dat moment 5.5K). En daarom geef ik de video een duwtje op ons kanaal. Mijn vraag aan jullie allen is…kijk er naar…luister heel goed wat deze professor te zeggen heeft…maar dan het belangrijkste…deel de video met zoveel mogelijk mensen want de belangrijke woorden van Prof. Dr. Armand Girbes mogen niet uitdoven…ze moeten belanden op het bureau van ons demissionaire minister president en minister van VWS. Dus Kijken, luisteren en delen!”.

Kortom, wat jullie te doen staat is helder…kijken, luisteren en delen die video!

Bekijk het eigen Youtube van Armand Girbes hier: https://www.youtube.com/channel/UCT9y9LOolfClNET1tjwIySg

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

28 reacties

 1. Dit gaat over depopulatie 3 miljard ( mensen afmaken oud & arm ) dit gaat over transhumanisme, totalitaire regime 24/7 controle over de rest van mensheid, mens wordt biorobot van de elite ( luisteren & observatie de moderne slaaf ) en het gaat over geen bezittingen meer hebben inclusief je kind , kind wordt door elite grootgebracht in wat zij of hij mag zien of leren , ouders mag alleen nog het kind eten geven en naar bed brengen .

 2. kan Flavio mij uitleggen waarom jullie hetzelfde teken/logo/vignet dragen als "een oorlog reeds verloren" of is dit toeval??..en dat deze twee de jodenster weergeven is dat dan ook toeval??

 3. Deel van het plan, rutte en de rest zijn verraders van ons volk, iedereen die luistert naar de rutte club is de pineut. het vaccin veranderd je persoonlijkheid. . bedacht door het amerikaanse leger

 4. Jullie zijn goed bezig!! Blijf vragen hebben en onderzoeken dan ben je altijd al een stap verder dan de mensen die je jou gek noemen maar zelf niks ondernemen

 5. Goed bezig jullie! Zoals al eerder met mijn "simpele denkvermogen", heb ik bedacht, dat er ook geen "kontroles" alsmede "testen" volgen na de griepvaccinaties e.d. Dus ook geen vaccinatieboekjes om te tonen als ik naar de bios wil, of wil reizen o.i.d…..

 6. Many people don’t care, don’t want to hear what Covid19 is. They are paralyzed by fear and can’t think rational anymore. Young people only care that they want to go to festivals or on holiday. They don’t care about if the vaccinations or tests really work, or just superficial programs by the government to feed their fear and control their freedom. Nobody I know under 25 year old are capable to critically asking why Sweden without lockdown still exists as a country, and suffers no economical slaughters like in the NL..

 7. bedankt voor deze video! Het enige wat ik nog mis, is de vergelijking tussen de juiste conclusie die Armand Girbes trekt en wat de onjuiste conclusie is van de mensen trekken die hier ook daadwerkelijk iets mee moeten doen.

 8. ik heb de video gisteren bekeken en was verbaasd dat het aantal op 500 stond. tevens was ik de enigste die een comment gaf (voor wat het waard is) Fijn dat hij nu op blckbx is te zien. Zeer verhelderend.

 9. Uitnodigingsbrief slaat nergens op. De vraag ontbreekt of men al Covid doorgemaakt heeft.
  Een vrouwelijke Schiedamse huisarts meende al in eerste golf Covid doorgemaakt te hebben en vond het dus ook volstrekt onnodig zich ooit te laten testen.

  Nergens wordt een antistoffen test gepromoot of eenvoudig aangeboden.
  Vermoedelijk heeft conservatief geschat 60% Covid al doorgemaakt en de rest zal het dus ook zonder noemenswaardige problemen alsnog doormaken.

  Mensen wordt een loer gedraaid door de Staat. Misselijkmakend.

 10. Hier kan "topviroloog" van Randt nog wat van leren.
  Dat hij de kennis van Willem Engel op n achterkant van een postzegel kan schrijven, neemt niet weg dat zijn "kennis" maatgevend is. Hij is een van de hofnarren van SCHWAB en consorten en krijgt daar goed voor betaald.

 11. Dit kan alleen maar gestopt worden als wij en de bedrijven er niet aan meewerken. In de overheid is alles al geregeld, ingekocht en in kannen en kruiken, die gaan echt niet meer van standpunt veranderen. Wij moeten weigeren te laten testen of helemaal niet opkomen dagen bij uitjes waardoor de bedrijven gaan smeken bij de overheid om de verplichte test af te schaffen. Ze zoeken het maar uit, ik ga dan voorlopig nog wel niet naar de dierentuin of zwembad, ik vermaak me wel elders.

 12. Goeie presentatie, ik ben nog heel voorzichtig. Maar ik ga niet mee doen met de test samenleven.
  Omdat het niks mee opschiet.

 13. Belgische prof. Geert van den Bossche spreekt zich ook uit tegen het vaccineren etc…maar niemand wil hem horen.

 14. Wees je ervan bewust dat de “fout-op-fout”berichten in de MSM over dat de “verkeerde groep mensen” worden uitgenodigd💉,dat er mensen zijn die voordringen, mensen die geen risico patiënt zijn, maar wel een uitnodiging krijgen, (volgens de GGD mag jij je gelukkig prijzen 🥳met de “foute” uitnodiging) ook de zgn prullenbakken prikjes” bij de huisarts enz. puur gericht zijn opdat er zgn tekorten zouden kunnen ontstaan, dus schaarste. Dat de zgn 50-minners pas ná 1 juni aan dé beurt zijn, dus in de vakantieperiode. Deze berichten zijn alleen maar bedoeld om mensen op te jutten. Hebberigheid wordt in dit geval als een positieve eigenschap beschouwd. Het is hetzelfde principe als in de ⭐️reclame, “haast u, op=op”.

 15. Girbes: Mooie heldere uitleg 👍‼️ Conclusie: doorgaan met testen is onzinnig.

  Vraag: is zo’n zelfde uitleg/berekening ook te maken voor de ‘corona vaccinatie’? Neem AstraZeneca, schijnt 60% effectief te zijn – dus 40% NIET effectief. Hoeveel % kans op bijwerkingen/sterfte door het vaccin? Hoeveel gezonde mensen moet je vaccineren om mogelijk één sterfgeval te voorkomen? Heel benieuwd!

 16. BLCKBX levert kritiek op het testbeleid maar doet dat niet zonder de wetenschappelijke waarde van de PCR test zelf wel te valideren. Bedank voor deze "red herring" video, hierdoor blijft de hele testcultuur gewoon in stand. Waar is het wetenschappelijk bewijs dat een causaal verband laat zien tussen Sars-Cov2 en het Covid-19 syndroom? Het hele concept van False Positives laat gewoon zien dat dit verband niet bestaat, waarschijnlijk komt dat ook omdat het virus niet geïsoleerd is maar in silico is bepaald met computer modellen. Vette duim naar beneden, deze videos is gebaseerd op foute aannames en zaait alleen maar meer verwarring. "Poison the well strategy?"

 17. Nou hebben jullie het voor elkaar gekregen, een Belg die gestoord is geworden van al die bs complottheorieën videootjes. Dreigen met een aanslag en rondlopen met zeer gevaarlijke vuurwapens, geweldig hoor complot gekkies.

 18. Hoezo is het hebben van symptomen samen met een negatieve PCR test een false negative? Natuurlijk is dat niet zo, je kunt ook Influenza hebben of een andere griep, de symptomen zijn namelijk exact hetzelfde.

 19. Hugo de jonge totaal incompetente kwast om te 🤮. Controle op samenleving is testen en de farms kan dan z'n verdienmodel de vaccins behouden.

 20. Ja maar gaat niet om corona mensen snap nu eens wat er aan de gand is doe je ogen open gaat niet om test of vaccin het is een middel voor the great reset snap dat toch eens leg daar de nadruk op

 21. Goed om 'meten = weten' aan de echte waarde te toetsen! Lijkt me ook nuttig om dat tav het werkelijke voordeel van de novel 'vaccinaties' zo'n analyse te doen. Het hele 'cost-benefit' principe werd meteen al na de verklaring van een 'pandemie' en de daaropvolgende maatregelen die de hele maatschappij nog steeds op zijn kop aan het zetten zijn totaal met het badwater het raam uitgegooid. Dat viel me aan het begin in maart 2020 meteen al op. Ook toen was direct terug te vinden op wetenschappijke websites dat PCR testen ongeschikt was voor diagnose stellen, totaal betekenisloos. Kijk eens hoe dat uit de hand is gelopen! Daar heb ik innerlijk al zo lang over lopen vloeken, het vuile bedrog dat gaande is met die 'cases'. Het is ten hemel schreiend! Zo duidelijk dat er een andere agenda is.

 22. Dit klopt helemaal niet 🙅‍♂️ die man met die cijfers is de boel aan het manipuleren. Die cijfers kloppen niet hij zegt ook stel dat het zo is, dat betekend dat je het kan doen lijk net zo als hij zelf wil en het is wel duidelijk wat hij wil.
  🤮

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *