Telefoon bij huisartsen staat roodgloeiend met vragen over vaccinaties

Arnhem – De telefoon staat roodgloeiend bij de huisartsen nu er weer mensen voor een nieuwe vaccinatieronde worden uitgenodigd. Als eerste zijn de mensen onder 60 jaar met een medische indicatie aan de beurt. Maar er zijn volop vragen over de vaccinatiestrategie, zo blijkt uit een rondgang van Omroep Gelderland langs Gelderse huisartsen.

https://ogld.nl/pnh
#arnhem #huisartsen #vaccinatie #omroepgld

3 reacties

  1. Ze doen of het nu nog om de ouderen gaat. Maar mensen alsjeblieft het gaat ze straks om de kinderen let nou maar op, als jullie je niet zo bang laten maken hoeven wij onze kinderen straks niet van school af te halen. Doe het niet ! Voor de kinderen!! Dankje

  2. Ze hebben geen flauw idee wat het op de lange termijn doet. Daar lopen de testen nog voor. Veel virologen waarschuwen voor de gevaren bij deze onbekende nieuwe techniek. Pjizer heeft inmiddels de prijzen flink verhoogd! Een ex vicepresident van Pfizer waarschuwt voor de gevaren en adviseert het vaccin niet te nemen. De testen zijn pas april 2023 gereed! Bij het Mexicaanse griepvaccin ging het ook fout terwijl het veilig zou zijn. Te kort getest. GOKWERK!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *