Supersnel een coronavaccin. Veilig?

In recordtempo wordt over de hele wereld gejaagd op een coronavaccin. Normaal kost een vaccin ontwikkelen jaren, nu een aantal maanden. Gaat die snelheid niet ten koste van de veiligheid?

Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal en praat mee! https://bit.ly/2PJk8Xg

Volg NOS op 3 ook op Instagram: https://www.instagram.com/nosop3

—————————————————————

● VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl

● VOLG ONS OOK HIER: Facebook: https://facebook.com/nosop3 Twitter: http://twitter.com/nosop3

___________________________________________________

De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Bij NOS op 3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook vind je hier uitleg bij het nieuws.

#corona #vaccin #covid19

17 reacties

 1. Als er een virus ontwikkelt wordt weten zij ook de tegen hanger.automatisch.
  Men heeft nooit van CRISPR gehoord !
  = Genetici-Engineering.

 2. Is het niet erg dat we nu verdeeldheid creëren bij het volk? Wie is wel gevaccineerd en wie niet? Mensen die kritisch denken worden scheef bekeken. Mogen in de toekomst misschien (nergens) meer binnen zonder gevaccineerd te zijn. Niemand van het volk kiest voor die maatregelen maar dat heeft de overheid beslist. We sluiten heel de wereld op met regels die niet eens wettig zijn en in sommige gevallen gewoon heel nutteloos zijn. En voor wat? Voor een virus dat 0,02% van de wereldbevolking heeft bereikt.

  Mensen hebben inderdaad vrienden of familie verloren aan het virus en dat is juist waar de media op inspeelt. Die zwakke mensen vol emoties. Mensen schrik aanjagen zodat ze alles maar gaan accepteren. Ik zou heel graag willen zeggen wat het vaccin ECHT doet maar dat ga ik de gevaccineerde besparen. We hebben namelijk allemaal een keuze! En als je op dit moment nog niet door hebt wat er gaande is dan ben ik niet de persoon die je anders gaat laten nadenken. Als je toch wakker bent wil ik jullie vragen om niet te denken: "Ach ja ik kan er toch niet veel aan doen." NEEN! Kom dan op voor je vrijheid!

  We vergeten soms hoe sterk het volk kan zijn! Alleen ben je inderdaad een gemakkelijk doelwit. Met een paar miljoen mensen kunnen we veel veranderen! Corona overkomt je maar een bewuste keuze bij het laten inspuiten van iets dat je niet weet wat het is niet. Accepteer elkaar en omarm alles wat je tegenkomt en stuur het zoveel mogelijk liefde! STAY STRONG!

 3. Mrna doet not change the dna. But it changes the outcome of dna. When humans think they are god. Lets see how long this remains.

 4. `Ja ik heb mij laten vaccineren. Reden: Een levens instelling. Antwoord op een vraag in je leven. Ik kijk slechts naar de problemen of ik kijk naar de oplossing. Afwegingen: risico. Ik kijk meestal eerst naar de oplossing.. Ook in deze. De oplossing op dit probleem is vaccineren. Problemen bedenken helpt niet.

 5. Trombose, hartontsteking, menstruatiestoornissen, anafylactische shock, en joost mag weten wat voor "onschuldige" bijwerkingen er in de toekomst nog boven water komen. Maar nee hoor, de vaccins zijn 100% veilig volgens de overheid…

 6. Feit is dat het merendeel van de bevolking nu gevaccineerd is (zo niet meerdere keren) en het einde van de pandemie nog steeds niet inzicht is. Het oude normaal komt niet weer. Er zijn iedere keer groepen die verweten worden het virus te verspreiden. Aanvankelijk waren het oudere, met een zakker immuunsysteem, en nu wordt er gesuggereerd dat jongeren (waarvoor eerst geconcludeerd werd dat zij nauwelijks bijdragen aan de verspreiding) de boosdoeners zijn. Belachelijk. Des te meer mensen op zoek gaan naar alternatieve mediakanalen. Dit vaccin zit nog steeds in zijn experimentele fase. Namelijk fase 3. Dat houdt in dat de mensen die hier aan mee werken feitelijk gewoon onbetaalde proefpersonen zijn, die in de meeste gevallen niet eens goed geïnformeerd zijn over de eventuele bijwerken op langer termijn.

 7. Er zijn inmiddels al veel covid19 complotten uitgekomen. Cov19 gevaccineerden kunnen nog steeds besmetten. En mutaties kunnen ook onstaan bij gevaccineerden! OMT leden met belangenverstrengeling betaald door big pharma geven geen neutraal advies! Kinderen die amper besmettelijk zijn en zelden ziek wordt van cov19 worden alsnog gevaccineerd. Big pharma die zich wereldwijd juridisch heeft ingedekt tegen claims. Vergaande wetswijzigingen met grondwetten die niet meer gelden. Belangenverstrengelingen onder politici zoals sywert. Pcr testen blijken niet betrouwbaar en kunnen niet aantonen of iemand besmettelijk is of ziek. Medische apartheid. Corona paspoort. Een niet water dicht corona check app. Dodelijkheid virus slechts 0.15 % is en bij jongeren 0.0001%. Werking vaccin blijkt in de praktijk veel mínder gunstig. Bijwerkingen veel heftiger zijn in de praktijk dan werdt beweerd door big pharma. Bijwerkingen registratie geen prioriteit heeft bij de meeste medici. Censuur bij wetenschappers met een kritisch geluid of nevenschade benoemen. Avondklok die zijn effectiviteit niet heeft kunnen uitdrukkelijk in de statistieken. Eerste lijn artsen die lange tijd buitenspel stonden voor het behandelen van corona patiënten waardoor de ziekenhuisbedden onnodig vol raakten. Afronding van de vaccin testen vindt plaats in de praktijk, nog steeds veel speculaties over de werking, ofwel: wij allen zijn testpersonen. Negatieve gevolgen van vaccin worden verwijderd door (sociale) media. Geïsoleerd en steriel leven (opgedrongen door de overheid) waardoor de natuurlijke weerstand van de mens ernstig schaadt! Matige werking van mondkapjes bewezen door TNO. Medicatie die effectief blijkt tegen corona mocht niet voorgeschreven worden door de Gezondheidsraad. Polarisatie aangemoedigd door de overheid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *