STUITEND! Burgerrechten in een Spuit, trendwachter Adjiedj Bakas legt het u uit.

Burgerrechten in een Spuit, trendwachter Adjiedj Bakas legt het allemaal uit…

Soms is een fragment zo alleszeggend dat een interview of inleiding overbodig is. Dit is zo’n geval waarbij het fragment van WNL uit in z’n pure vorm opdienen. Trendwachter Adjiedj Bakas schets ons zijn visionaire perspectief t.a.v. de vaccinatieplicht en doet dat inclusief een duidelijke morele mening. De maatschappij zal opgedeeld worden in ” groene ” en ” rode ” mensen. Groene mensen zijn de mensen die gevaccineerd zijn en rode mensen zijn de weigeraars, die zullen moeten betalen voor alle ongemakken inclusief de ziektekosten als ze corona krijgen. Bakas vergeet hierbij na te denken over de verdere implicaties als we naar een morele maatschappijvorm toegaan waarbij we gaan straffen en belonen op gedrag en daarbij oorzaak gevolg gaan koppelen aan dergelijke consequenties. Immers, wat doen we dan met alle obese mensen die zorg nodig hebben? Of alle rokers die een kankerbehandeling behoeven? Ook zelf laten opdraaien voor de kosten vanwege een verkeerde leefstijl? De vraag is dan ook of Bakas uberhaubt serieus te nemen is, maar het bijzondere was wederom dat de man kritiekloos zijn woord kon doen en dat de presentatrice, noch de bijzit er iets van zei. Kennelijk zijn deze uitspraken nu de norm geworden en is de integriteit van het lichaam en feit dat er een “haast-vaccin” in je lijf wordt ge├»njecteerd iets waar we niet over moeten zeuren.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

23 reacties

 1. Ik zou elke vaccin in de wereld wel willen nemen, behalve de coronavaccin. De oplichting en voorgeschiedenis van deze kunstmatige crisis zorgen ervoor dat ik nul procent vertrouwen en het nut zie van dit vaccin.

 2. Ik heb zo,n vermoeden dat die bakas elke dag al een prik in zijn onderrug krijgt. Dus voor hem zal een prik meer of minder niet uitmaken. Rood is de oficiele kleur van de piraten vlag. Rood is prima.

 3. Adjiedj Bakas wat sneu om te horen dat je als "trendwatcher" zo ongeïnformeerd je mening geeft. Zelfs Tedros (Chefke WHO) heeft al aangegeven dat je met een vaccin niet meer naar normaal mag. Verdiep je in de waarheid achter Covid-19 en kom dan met een voorspelling.

 4. Goh, en als ik suggereer dat al witte mensen gebruik mogen maken van allerlei "privileges" en de zwarte mensen niet….
  Dat juist deze man de suggestie wekt dat we straks groene en rode poppetjes zijn.

 5. Wat een " verachtelijk" idee/plan. Wat hij uitlegt is een plan van totaal wereldvreemd geworden verachtelijke miljardair reptielen die zich nog ' homo sapien' durven te noemen. Dat zijn reptielen als Klaus Schwab van het boekenclubje ' World Economic Forum' met hun ' world reset' plan. Een TOTAAL FASCISTISCH plan dat niets met democratie te maken heeft. Bill Gates DE planetaire kwakzalver, Joe Biden/Camilla Harris, Anthony Fauci, Bill Clinton democratische clan aan governors and mayors er omheen. Ik hoop zeer dat de grondwet die we hebben, de UNESCO 2005 resoluties en andere wetten als die van Hippocrates de volkeren zullen beschermen tegen " GENOTOXISCHE" vaccins. https://www.stopworldcontrol.com/warpspeed

 6. Compleet geschift deze man. Hij vindt het goed om mensen uitsluiten, dwingen en chanteren hun eigen gezondheid te riskeren met een potentieel gevaarlijk vaccine omdat hij bang is?
  Hier wil hij vast niet over spreken:
  Als deze meneer last krijgt van ernstige bijwerkingen dan moet hij zelf maar opdraaien voor de kosten daarvan. Dus niet straks van ons belasting geld een schade vergoeding aanvragen, de fabrikant wil ieder geval ook niet aansprakelijk zijn.

 7. ik ben niet alleen uit techniesche overwegingen tegen deze spuit maar principieel tegen een maatschappij waar dit uberhaupt wordt overwogen

 8. In de beschrijving staat vergelijking met rokers en longkanker. Feit is dat bv rokers zonder extra premie gewoon behandeling krijgen. Maar wanneer je dat vergelijkt met gezonde mensen die geen vaccin willen , zeg je toch indirect dat het weigeren van een vaccin nadelig zou kunnen voor eigen gezondheid of volksgezondheid. Ik denk dat weigeraars van vaccin meestal bewustere mensen zijn die goed voor hun gezondheid zorgen en minder gebruik maken van gezondheidszorg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *