Steve Brown wil niet geassocieerd worden met Micha Kat.

Steve Brown ontmoet met gevaar voor eigen leven de ‘Fugitive K.’ op geheime plek in Amsterdam-Noir.
Steve Brown wil met geassocieerd worden met ‘Complot-Gek’ Verzet-Pers-Held drs. Micha Kat. Dat is niet goed voor Steve Brown’s naam als ex ‘Drugsbaron’ en Volksgangster-Journalist.

Meer Lezen: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/?s=Micha+Kat&submit=Search

14 reacties

  1. ik ben netschaap. was als jong jongetje al door jack tiggelaar opgevallen (hoogbegaafd en gevoelig iq/eq) hij stuurde mij naar compaz leeuwarden waar ze jaren lang mij getest hebben…. later in mn leven, rond mn 20ste ben ik activist geworden… rond 1999-2000 was er een zoektocht naar mij op de radio (radio 3 dacht ik), niet op gereageerd… (was betrokken bij de downfall of netscape, 911 en zwarte piet (heb 2 weken voor 911 mn werk op pauze gezet, verdiende 10.000 gulden per 4 weken, en op 911 was ik weer naar mn werk gegaan om op staande voet ontslag te nemen), 3 jaar ongeveer daarna kwam de aivd langs (indo alberd uit leeuwarden, in koffieshop downtown leeuwarden) en bood mij veel geld om een bedrijf op te starten met hem, gewijgerd… heb daarna ervoor gezorgd dat amerika rond 2006 de amerikanse politiek ons laten aanspreken op zwarte piet, omdat nederland de usa aansprak op rasisme en omdat ik zeer boos was op de aivd/nl…. de laatste aivder bert dalmolen (hij is te vinden op youtube) uit de tienje wou mij de politiek in hebben, ook gewijgerd…. in eind 2000, begin 2001 ongeveer, vroeg Duisenberg mij in heerenveen bij odd vellows of ik bij hun wou komen… de middelvinger gegeven… etc etc….. in die tijd typte ik 10 aanslagen per seconde, de aivd zat al aardig lang achter mij aan met politie en leger om mij voor hun karretje te spannen…. ik werk niet voor dit kutland…. werkweigeraar, zodoende in de wajong gekomen…. was ook betrokken bij de documenten online houden voor j. assange etc etc en ja dit alles klinkt gek ik weet het, maar realiteid is vaker gekker dan fictie… heb 2 moordaanslagen overleefd, 1 met drugs en 1 dat agent zwartjes mij bijna doodreed in heerenveen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *