Steve Brown 'bedreigt' Joost de Haas-Micha Kat boekt kleine overwinning.

Sjuul Paradijs en Joost de Haas vluchten door achterdeur in de zaak Micha Kat vs Bart Mos.
Posted on March 3, 2014 by Steve Brown
Telegraaf roept hulp in van hun politie ‘Hersendode Lezers’ in voor beging ‘Bart Mos -Tribunaal’.

Telegraaf ‘Journa-NSB-Kliek” vlucht onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul-Zwijn -Paradijs’ tijdens de rechtszitting vroeg tijdig als een Dief in de nacht schielijk, angstig door de achterdeur van Gerechtshof Amsterdam weg.

Martin Vrijland:”Adjunct Hoofdredacteur voormalig nazikrant Telegraaf valt door de mand.”

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir- Top zware (criminele) delegatie ( 6-8 man/ vrouw) onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul — Zwijn- Paradijs’ en adjunct ‘Hoofdredacteur Joost-huilebalk- de Haas'( geen opleiding) en een handje vol louche, maar extreem dure advocaten gaven acte de presente voor de voortzetting van de strafzaak Bart Mos ( mijn kinderen wel niet bedreigt lijkt Peter R. de Vries wel die wordt ook altijd bedreigt en liegt dan dat hij in aanwezigheid kinderen was) versus drs. Micha Kat. Grote afwezige was Bart Mos voorafgaande aan de zitting, vermoedelijk zat hij ergens met zijn ‘kinderen’ verstopt in de schoonmaak kast van het Gerechtshof en kwam wonderbaarlijk als onverschrokken ‘Tele -Journa-NSB-er’ als een duveltje uit een doosje ter rechtszitting te voorschijn.

De aldaar aanwezige bonte verzameling ‘Telegraaf- Journa-NSB- Kliek’ is qua natuurrecht (ius natural ) goed voor duizend jaar lik .En dat was te ruilen ook, een walm van rottende zwavel corrupte lucht hing rond het groepje. Maar goed in “Banana-Fraude-Nederland” denkt zo’n rottend zwavel gezelschap dat zij elite- burgers zijn, die verheven zijn boven het Klootjesvolk, n.b. hun lezers.

Continue reading → Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

zie: http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/03/03/sjuul-paradijs-en-joost-de-haas-vluchten-door-achterdeur-in-de-zaak-micha-kat-vs-bart-mos/#more-19106

4 reacties

 1. De grootste kut krant die er bestaat. Ik weet nog dat de vriend van mijn moeder verongelukte in augustus 1990 . Hij stortte tijdens werkzaamheden als kraanmachinist met een mobiele hijskraan in een bouwput. De val van 8 meter hoogte op een blok beton overleefde hij niet. De andere dag stond in de de Telegraaf een grote foto. Waarop heel Nederland mijn moeders vriend dood op het beton zag liggen. Het commentaar was in het klein erbij geschreven: ..collega's buigen zich over het stoffelijk overschot van de 49 jarige kraanmachinist die bij een ongeval om het leven kwam. Dat was het enige wat dat vieze sensatiekrantje de Telegraaf wist te melden. Meer niet. Ik kots de Telegraaf al jaren uit.

 2. Kan me niet schelen wat ze van Steve Brown vinden(ben het ook niet altijd met hem eens) ten eerste hij brengt altijd humor mee en 2, die Door zonnetjes die geen criminelen gewend zijn zullen zich tegen hem anders gedragen dan BV tegen Micha. Lmfao hik vraagt om een interview en hij bedreigd hun meteen. lol en sjuul paradijs is een kilootje of 40 afgevallen

 3. Sjuul Paradijs en Joost de Haas vluchten door achterdeur in de zaak Micha Kat vs Bart Mos.
  Posted on March 3, 2014 by Steve Brown
  Telegraaf roept hulp in van hun politie  ’Hersendode Lezers’ in voor beging ‘Bart Mos -Tribunaal’. 

  Telegraaf ‘Journa-NSB-Kliek” verlaat onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul-Zwijn -Paradijs’ als een dief in de nacht schielijk, angstig door de achterdeur van Gerechtshof Amsterdam.

  Martin Vrijland:“Adjunct Hoofdredacteur voormalig nazikrant Telegraaf valt door de mand.” 

  ( van onze Wie neukt wie privé redactie)

  Amsterdam-Noir- Top zware (criminele) delegatie ( 6-8 man/ vrouw) onderleiding van ‘Hoofdredacteur Sjuul – Zwijn- Paradijs’ en adjunct ‘Hoofdredacteur Joost-huilebalk- de Haas’( geen opleiding) en een handje vol louche, maar extreem dure advocaten gaven acte de presente voor de voortzetting van de strafzaak Bart Mos ( mijn kinderen wel niet bedreigt) versus drs. Micha Kat. Grote afwezige was Bart Mos voorafgaande aan de zitting, vermoedelijk zat hij ergens met zijn ‘kinderen’ verstopt in de schoonmaak kast van het Gerechtshof en kwam wonderbaarlijk als onverschrokken  ’Tele -Journa-NSB-er’ als een duveltje uit een doosje ter rechtszitting te voorschijn.

  De aldaar aanwezige bonte verzameling ‘Telegraaf- Journa-NSB- Kliek’ is qua natuurrecht (ius natural ) goed voor duizend jaar lik .En  dat was te uilen ook, een walm van rottende zwavel corrupte lucht hing rond het groepje. Maar goed in “Banana-Fraude-Nederland” denkt zo’n rottend zwavel gezelschap dat zij elite- burgers zijn, die verheven zijn boven het Klootjesvolk, n.b. hun lezers.

  Continue reading → Volksnieuws uit Amsterdam-Noiir

  zie:  http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/03/03/sjuul-paradijs-en-joost-de-haas-vluchten-door-achterdeur-in-de-zaak-micha-kat-vs-bart-mos/#more-19106

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *