"Spoedwet in strijd met de eed", zegt Koninklijke Marechaussee agent

Melchior Verbon werkt bij de Koninklijke Marechaussee en wilde met mij praten want hij is het niet eens met de aanstaande spoedwet, die 1 juli wel eens in werking kan treden. Melchior heeft morele bezwaren verwege zijn eed die hij jaren geleden heeft gezworen voor de vrede en veiligheid van volk en vaderland. 21 juni gaat hij dan ook demonstreren op het Maliveld in Den Haag.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

11 reacties

 1. Ben benieuwd of hij zijn baan nog heeft
  Hij is Iig de mond flink gesnoerd van hogerhand
  # vieze NSB’ers overal
  # landverraders

  Hoop ze komen allemaal te hangen die schuldig zijn

 2. Melchior is een man met een hart en een man met ruggengraat!! Bewondering voor!!! En Flavio is ook een kanjer van de bovenste plank!!!

  Grote BLIJ!!!!!!

 3. 5 mnd verder en sommige dingen zijn afgezwakt maar hoe niet normaal is het opeens met een groep samen te komen. Echt wel eng hoe snel dit gegaan is

 4. Mensen politie leger die het wk best vinden qat er gebwurd zullen het zwaar krijgen waarheid en gebeurtenissen komen uit , kijk wel verder dan neus lang is andwrs blijf je achter en loop je in de val. God zege ons mens die wel mens willen zijn en blijven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *