“Sommige systemen moeten stuk!” is de conclusie van 3 liefdevol rebellerende mannen…

Toen Bart van Tongerlo de vraag stelde aan programmamaker Flavio Pasquino of hij mee wilde werken aan een interview voor een nieuw boek gebeurde er iets bijzonders. I.p.v. een interview met een pen en een notitieblok kreeg Bart de stoel aangeboden van presentator in de BLCKBX studio. “Interview me maar met draaiende camera’s en zie maar wat er gebeurd” zei Pasquino tegen een iets wat overrompelde Van Tongerlo die niet lang hoefde na te denken. Het werd een debuut waar menig presentator jaloers op kon zijn want Van Tongerlo is een natuurtalent. Zonder problemen zette hij een pracht gesprek neer in samenzijn met Frank Ruesink die de hoofdrol speelt in het het nieuwe boek “Liefdevol Rebelleren” van auteur Bart van Tongerlo. In dit boek worden ook Tisjeboy Jay en Professor Bob de Wit geïnterviewd en uiteraard zullen passages uit deze uitzending in het boek belanden waarbij Bart het gesprek aangaat met Flavio en Frank.

Liefdevol Rebelleren

Frak Ruesink legt in het 3 gesprek op prachtige wijze uit hoe rebellie iets heel moois kan zijn, als het uit liefde geboren is. Immers rebellie is geen agressie maar de vrucht van weerstand tegen onrecht en daarmee een zuivere oerdrift”, aldus Flavio Pasquino die de titel van het boek als geen ander begrijpt. “Ook ik heb veel frustratie gekend in de beginfase van de coronacrisis en ook nu worstel ik nog dagelijks maar aan het einde van de dag streef ik naar een constructieve uitkomst waar anderen wat mee kunnen. Niemand zit immers te wachten op een boze man”.

In de uitzending werden 3 fragmenten vertoond:

Outcry from Israel: https://www.youtube.com/watch?t=651s&v=WMsn0bj_P6o

Dagmar Belakowitsch: https://www.youtube.com/watch?t=213s&v=G7p17HmoXl4

Frank Ruesink bij een demo: https://www.facebook.com/fruesink/videos/10221344332429827

Heb je interesse in het boek van Bart en Frank klik dan HIER: https://m.facebook.com/liefdevolrebelleren

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

https://www.blckbx.tv/nextstep

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

23 reacties

 1. Ik vraag mij elke dag af hoe het toch mogelijk is dat mensen nog steeds niet doorhebben wat er werkelijk gaande is. Toevallig was er in het nieuws of in een of ander “ actualiteitenprogramma” een itempje over een gezin dat op een prachtig plekje in een park zaten te picknicken, echter het gezin verbaasde zich over het feit dat het zo extreem rustig was op deze zonnige dag in dat bewuste park. Er was bijna niemand. Ineens kreeg de vader camera’s in het vizier. Hoe meer hij daar op begon te letten , hoe meer camera’s hij op hun gericht zag. Of dat de reden is dat het zo extreem rustig was in dat bewuste park, is niet bekend, maar je zo bekeken voelen is ronduit onaangenaam, zo liet de man ( vader van het gezin) weten. Zorgwekkende ontwikkeling die uitgerold wordt door heel Nederland. China is dichterbij dan we denken. Nederland zal wel weer voorop lopen met de agenda, als beste jongetje van de klas.

  Dit even terzijde. Mooi gesprek mannen!
  Ik ga jouw boek bestellen, Frank, zodra het kan. Financieel zit ik aan de grond door de maatregelen, dus gaat helaas even niet.
  Flavio, Frank en Bart, ik heb diep respect voor jullie.
  🙏✨❤️

 2. Wat een mooie uitzending. Precies datgene wat ik ervaar. Sommigen in mijn nabije omgeving snappen niet waar ik de moed en drang vandaan haal, om mijn mening en visie met iedereen die het wil horen nog altijd blijf verkondigen.

  Ik ben mij na 9/11 gaan verdiepen hoe de wereld nou precies draait en wat nu met welke reden wordt verkondig.

  Ik heb geen leugendetector nodig om te weten of iemand liegt of niet. Iedereen die zich wat meer in de psyche van de mens verdiept, weet precies datgene te waarnemen om dat ook te kunnen.

  Ik had bvb een werkgever … haar hele lichaamstaal sprak boekdelen. Al had ik haar stem niet gehoord, ik kon aan haar lichaamstaal al zien dat er een leugen kwam.

  Had haar nog willen tippen dat ze acteerlessen moest nemen, maar daar is het nooit van gekomen.

 3. Als je zoveel verbintenis voelt met je gasten kun je ze nooit objectief interviewen. Maar dat was al wel te merken. Flavio kruipt bij iedereen in zn hol en praat iedereen na als een papagaai!

 4. we wanen ons goden: altijd voedsel,onderdak en warmte. daarnaast de stelling; elke uitvinding is een beter middel voor een minder doel(citaat dhr T maessen caberetier) in weelde en laks- en luiheid worden we van Cradle to Grave door ons leven geloodst. en ja dat is de recycle statement. wij geloven dat een stukje aarde echt iemands persoonlijk bezit kan zijn. we moeten door de mangel want:—–geboorte moet gemeld worden binnen 3 dagen op straffe van etc. ofwel, we zijn er net en op papier zijn we al eigendom van de staat ook wel genoemd meerwaarde creëerder voor de staatskas, per geboorte certificaat kan onze staat van de nederlandsche bank(particulier) geld creëren. water en voedsel in de natuur zou niet van 1 ieder zijn maar van het staatshoofd dan wel regering of andere macht structuur, en strafbaar wanneer u of ik daar iets van nemen???kortom op straffe van dient men hhet hele traject te accepteren. geen opleiding geen werk. geen werk geen universele rechten van de mens voor u. alleen wanneer men trouw en SLAAFS(het westen is de grootste slavernij ooit, we krijgen een inkomen van een werkgever, diezelfde werkgever krijgt ook dat geld door het systeem. kortom 1 cirkel als in goudzoekend wild west america) en uiteindelijk komt elke cent uitgegeven door degene die geld drukken mogen, vanaf 1ste uitgave naar onze regering met een stijle exponentieële curve retour bij degene die het verstrekte. elke cent verstrekt komt met de rente en de meerdere overdrachten tussen overheid aan burgers met 100% winst retour(ofwel elke cent betekend voor de drukkers van geld 1 euro terug)

 5. Ik voel mij steeds die eenling in dat dorpje, precies wat Frank zegt en ben dan idd blij als ik zie dat er mensen opstaan en voel die verbondenheid. Ik huil vaak wanneer ik video's zoals deze zie. Er gebeurt iets dat zo groot is! Zo voelt dat. Zo raar dat ik dat Mexicaanse griep debacle eerst vergeten was (met toen ook Ab O. als een van de hoofdrolspelers). Toen keek ik naar films als Zeitgeist en reportages over de paar families die de hele wereld beheersen. Toch moest ik weer opnieuw wakker worden, toen deze plandemie kwam. Ik zag zoveel niet kloppen, dat ik eerst het gevoel had in een Twilight zone terecht te komen en idd veel woede. Hetzelfde verhaal wat jullie vertellen. Ik heb toen gelijk gedoneerd aan die kanaal en Frank's boek gekocht. Jullie voelen als een nieuwe familie. We moeten 1 voor 1 wakker worden, maar wat een verbondenheid !!!

 6. Geweldig kanaal. Zeer fijn om het tegengeluid hier te horen. Nu vraag ik me af of flavio er ook ruimte voor heeft om eens te verdiepen in een andere zaak die indirect met het corona virus te maken heeft… de zaak bodegraven van het redpill journaal van Wouter Raatgever, Micha Kat, en Joost Knevel… durf je dit aan? Of liever niet ?Wouter is inmiddels opgepakt ivm een bedreiging richting RIVM directeur Jaap van Dissel ? Zei brengen een heftig verhaal die niemand ondersteund.. nu vrasg ik me af of jullie dit verhaal eens willen onderzoeken. Ben benieuwd!!

 7. 38:58 ik wist op mijn 7de (1973) al hoe "verrot" de mens in elkaar zat en toen al met "onrecht" te maken kreeg. Maar ook de "barmhartige Samaritaan" die snacht iemand van 7 jaar op de hoek van 'n straat zag naar het tafareel uit 'n boze droom zat te kijken en stopte…. later ook mijn zusje van 5 jaar ondersteunde…

 8. het systeem op minuut 38:55: ieder mens is een vel papier, totdat dit nat wordt geperforeerd raakt of scheurt, is 99 procent van de personen dat ze van beton zijn. pas na de 1ste schrik van een hapering/defect aan het lichaam wat levens bedreigend is, gaat bij velen de ogen open. dan beseft men pas in welke waan van schijn veiligheid of onaantastbaarheid men verkeerde(vergelijkbaar-men stapt in de auto en denkt in het verkeer zo onaantastbaar te zijn gelijk een leger tank, door de metalen kooi die een voertuig is

 9. De reden waarom het ze nooit zal gaan lukken om middels vaccinatie mensen uit te sluiten van de maatschappij, is dat veel mensen al buitengesloten zijn door die maatschappij. Een voorbeeld: als straks (hopelijk niet) mensen niet naar festivals kunnen, omdat ze geen testbewijs hebben: dan zal dat een bepaalde groep mensen nog steeds niet gaan treffen, omdat ze wegens financiële moeilijkheden sowieso al niet naar dat soort dingen konden gaan. Dito met vakantie, het theater, film, enzovoorts.

  Mij persoonlijk zal het geen van allen treffen: omdat ik toch al niet de dingen doe waarvan ik dan uitgesloten zou zijn. En ik ben de enige niet. En zolang die groep mensen er zijn: zal het ze nooit op die manier gaan lukken, want zij zijn daar al lang aan gewend, hebben ook eigenlijk niks te verliezen (!) Die groep mensen is op zich trouwens best groot.

 10. boos worden is de frustratie van het niet begrijpen dat een ander persoon onmenselijk, onlogisch, tegen de natuur ingaand zijnde handeld. of het telkens tegen dezelfde muur aan te lopen om je recht te halen als mens

 11. Ik draag al geen mondkapjes meer in de supermarkt, garage, en plaatsen waar geen beveiligingspersoneel is :).
  Maar het lijkt of ik hier in Zoetermeer de enige ben (heb 2x een ander zonder mondluier gezien). En FAXX-en is uiteraard uit de boze.
  We steunen FVD en diverse initiatiefnemers. Hopelijk doen er nog meer mee !

 12. Dank jullie wel Bart, Frank en Flavio voor deze programma en jullie levensvisie!!
  Mensen in de Moderne slavernij hebben geen tijd en geen energie, iedereen is uit elkaar, kinderen opgevoed door de sisteem. Resultaat westerse mensheid makkelijk prooi voor de elite sisteem!! Mensen verkopen hun leven en die van hun kinderen voor een paar euros.
  Leven vandaag hier en nu!!
  1 of 2 dagen minder te werken voor de hipotheek of de pensioen is de oplossing!!
  Meer tijd en energie hebben voor jezelf, doen wat je echt wilt, meer tijd en energie hebben voor jouw kinderen, de mensen in je buurt en de omgeving is een goudbaar investeren voor jouw vrijheid in je leven!!! Als wij samen dit doen, valt de huidige sisteem binnen no-time. En dan past zult een liefdevol en bewuster wereld ontstaan!!

 13. Flavio, je vraagt je af hoe groot de groep mensen is die jou dankbaar is; De grootte ter zijde, gaat het niet om de kwaliteit i.p.v. de kwantiteit ? Ik denk dat wij daar onze troost en kracht uit moeten halen. Hoop dat je niet opgeeft; heel veel dank voor alles wat jij en jouw gasten ons tot nu toe hebben gegeven🙏🧡.

 14. Wat een fantastische aflevering, ik zit hier met tranen in me ogen en een dikke glimlach. Jullie zijn alle 3 toppers!!! 😉

 15. Wat een mooi gesprek. Niks aan toe te voegen. Bedankt heren en ga alsjeblieft allemaal door met waar je mee bezig bent, de mensheid heeft meer van jullie soort mensen nodig! Bedankt uit het diepste van mijn hart.

 16. Flavio, The Great Reset komt niet. Claus Schwaab heeft allang verloren. Ik heb nieuws voor je het wordt The Great Awakening. De basis hiervan lag bij J F Kennedy. Die is daarom vermoord door de CIA en Trum is er voor uitgezocht en gevraagd om het af te maken. De trein is en gestart en de storm komt er aan.

 17. Echt respect voor jullie allemaal. Ooit gehoord van de weg van de minste weerstand nemen. Daar zijn alle Nederlanders mee bezig. Je hoeft maar een hengel met een winter peen voor de mensen te houden en er lopen hele volkstammen achter aan . Ik neem de prik anders kan ik niet op vakantie. Ik neem de vaccinatie dan zijn we van het virus af. Je doet het niet voor je zelf maar voor de ander. Een virus is niet uit te roeien. In de herfst begint alles weer zoals het nieuwe normaal. Wat ook jammer is dat we niks van het verleden geleerd hebben. Rome deed gladiator spelen organiseren om het volk rustig te houden. Je geeft links wat weg maar je pakt rechts het dubbele terug . Dus niet gaan jammeren als je straks je vrijheid kwijt bent. Flavio je hebt een hele leuke vrouw. Wees er zuinig op

 18. Ik ben al 15 jaar lid van een koor en heb er voor gekozen om me niet te laten vaccineren. Vandaag vertelde een medelid mij, met een lach, dat ik dan eigenlijk niet meer lid kan zijn van het koor omdat ik een 'gevaar' zou kunnen zijn voor andere leden……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *