“Sluiten bibliotheken is gebrek aan cultureel besef”, zegt Hoogleraar

“Het sluiten van bibliotheken is falend beleid en het toegeven dat je geen cultureel besef hebt”, zegt Hoogleraar Communicatie & Mensenrechten Cees Hamelink in een kort en krachtig studio-college op camera. Maar uiteraard heeft de 80 jarige wijsheer meer dan louter kritiek. Moeder natuur zou ons bij een omarming willen vermorzelen en wij moeten leren om te gaan met de wereld en onszelf. “God zij met ons” is de afsluiting waarbij Cees refereert aan de “Gulden”, onze oude munt, waar op de zijkant deze religieuze speur gegraveerd stond en ons herinnert aan de kwestbaarheid van de mensheid, die ten onder dreigt te gaan aan arrogantie.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

15 reacties

 1. im-manu-EL(God(zij)met ons)zalig kerstfeest! broeder Hamelink citeerde broeder Lincoln,en broeder Lincoln citeerde broeder Jezus in het evangelie van Marcus 3:25 Indien een huis tegen zichzelf verdeeld is, zo kan dat huis niet bestaan….35 Wie den wil van God doet, die is Mijn(Jezus) broeder, en Mijn zuster, en moeder.

  Johannes 6:28Zij zeiden dan tegen Hem: Wat moeten wij doen, opdat wij de werken van God mogen verrichten?
  29Jezus antwoordde en zei tegen hen:Dit is het werk van God: dat u GELOOFt in Hem Die Hij gezonden heeft.30Zij zeiden dan tegen Hem: Welk teken doet U dan, opdat wij het zien en U geloven? Wat voor werk verricht U?

  Jakobus 1:27De zuivere en onbevlekte religie(toewijding,devotie) voor God en de Vader is dit: wezen en weduwen(minderbedeelden,have-nots) bezoeken in hun verdrukking en zichzelf onbesmet bewaren van de wereld.

  Martin Luther King jr: "Het is nooit de bedoeling van God geweest dat één groep mensen in overtollige buitensporige rijkdom zou leven, terwijl anderen in bittere, doodlopende armoede leven."

  Lukas 19:8 Zacheüs(hoofd-belastinginner) nu ging staan en zei tegen de Heere: Zie, de helft van mijn goederen, Heere, geef ik aan de armen, en als ik van iemand iets heb afgeperst, geef ik dat vierdubbel terug.9Toen zei Jezus tegen hem: Heden is dit huis zaligheid ten deel gevallen, omdat ook deze een zoon van Abraham is.10Want de Zoon des mensen is gekomen om te zoeken en zalig te maken wat verloren is.

  Ezekiel 33:11 Zo waar Ik leef, spreekt adonay(heer) YaHWeH(de naam van Abrahams God), Ik vind geen vreugde in de dood van de goddeloze, maar daarin dat de goddeloze zich bekeert van zijn weg en leeft! Bekeer u, bekeer u van uw slechte wegen…….

  Troy Anthony – Only By Faith (Christian Reggae)https://www.youtube.com/watch?v=cHFLKaNh_fA

 2. noem het geen ecologische problemen . want hebzucht heeft dit gecreerd . en wetenschap . nu ben je het weer op Gaia aan het gooien . Dat sta ik niet toe . en het was misschien uit onwetendheid . we hadden met z'n allen veel eerder echt boos moeten worden . niet boosaardig maar vocaal boos . schreewend boos. zingend boos . huilend boos . want zo voel je , in plaats van dat je gedwongen word rondjes te draaien in je hoofd . het is nooit te laat voor verandering . en er is geen einde . dus waarom bang zijn . het leven houd nooit op . we gaan het terug vorderen zoals zij alles maar dan ook alles van ons gevorderd hebben onder dwang en misleiding . power to the people . fuck the governments !!!!! wake up !!!

 3. Om zeep helpen ja. God met ons willen we niet meer en zijn maatje de duivel ook niet. Onze cultuur kapot maken, met framende verhalen zoals de zwarte pieten story ..geschiedvervarlsing! ,Kijk naar zeven jaar geleden… kijk maar even…

  https://vimeo.com/ondemand/ontmoetingenduivel

  Die baby , hoog in de lucht in contact met de duivel…is dat niet een prachtig beeld van verbinding met het hogere in ieder van ons? Jammer dat we die film nu niet kunnen huren in de bieb… hoe leuk is zoiets om met de biebjuffrouw te bespreken.
  Dank voor uw voordracht

 4. Voor het kabinet staat GOD NIET op de rand van die munt! Moet zijn ! GOLD! (Enige wat nog telt!!!???) Mensen zijn niet belangrijk en nog minder waar! He ? Kabinet!

 5. Hetzelfde wordt hier in Zweden besproken!!! Wat een verschrikkelijke globalistische agenda zit hier achter!!! Alles moet gecontroleerd worden door het éénzijdige Google , BAH!!!

 6. De bibliotheek sluiten is een zeer slecht idee. ..toch hebben ze dat gedaan. .. vond nergens in de media een weerwoord. ..en dan kom de held die het zelfde dacht als ik…zelf ben ik met boeken groot gebracht. ..Echt zonde dat de bibliotheek dicht is

 7. Ik ben benieuwd wanneer dit platform de nek om wordt gedraaid,,, want je mag je stem niet laten horen als je het NIET eens bent met deze LINKSE PRUT REGERING… mensen je weet wat je te doen staat..

 8. Zelf stroom opwekken wat je over hebt geef je aan je buurman/vrouw, met je gemeenschap bouw je ecologische huizen "Eartships" afval genoeg!!. Met de natuur leven in plaats van tegen en pakken. Oogst je groentens en fruit wat je met je gemeenschap over hebt geplukt, geef dat aan de gemeenschap naast je. We hebben juist nu een enorme kans met veel kennis maar ook een potentiele doem . Even off grid leven om weer gezamelijk de grid uit te vinden.

 9. Hopelijk begrijpt de heer Hamelink ook dat dit allemaal een vooropgezet plan was, namelijk VN Agenda 2030 (sustainability propaganda), World Economic Forum "The Great Reset" (economisch communisme), ID2020 (Orwells '1984' in praktijk). De pandemie van COVID-19, een virusje wat qua dodelijkheid vergelijkbaar is met de griep (zie cijfers RIVM/NHS/CDC/WHO), was daar het ideale moment voor, daarom worden die angstverhalen ook zo enorm opgeblazen, worden effectieve middelen zoveel mogelijk uit de schijnwerpers gehouden en worden er lockdowns ingezet: niet om de zorg te ontlasten, maar om het volk volgzaam te maken en tijd te kopen om die plannen versneld uit te kunnen rollen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *