25 reacties

 1. En zo werd de UK verkocht aan de ECB zoals Amerika ooit is verkocht aan de FED. Dat met kerst, want dan is er geen tegengas. Ronduit misdadig.

 2. de zorg is een sekte, want als de dokter (priester in wit) zegt dat het goed is dan is het zo en de nonnen zijn de nieuwe verpleegsters. het is een nieuwe religie voor de nederlanders!

 3. Het is een verschrikkelijke schande wat er gebeurt, een misdaad tegen de mensheid.
  Ik heb mensen in een half jaar grijs zien worden, een zwangere vrouw met zoveel stress dat het kindje niet goed groeit, jong volwassenen gedeprimeerd omdat zij de toekomst niet meer begrijpen, kleine kinderen snappen het niet meer, vaders op van de zenuwen omdat zij bang zijn voor ontslag, moeders die de grip dreigen kwijt te raken, oma's en opa's die de boel bij mekaar proberen te houden, leerkrachten die het ook niet meer weten, horeca wanhopig, enz. enz…..en Hugo zingt met luide stem het kerstlied, Rutte lacht, de virologen zwepen op, de MSM liegt er op los, de politiek voert de agenda uit en volgt de regels van een WHO op en wij moeten!! gek worden.
  En dat allemaal voor een 'virus' dat als het Paard van Troye triomfantelijk is binnengehaald om HUN grote reset uit te voeren.
  Ze moeten zich KAPOT schamen.
  Alle menselijkheid is al overtreden en vertrapt!!

 4. Wat me opvalt ( zie RIVM site) dat sinds we mondkapjes dragen …de positieve corona geteste mensen omhoog gaan ….dus meer mondkapjes meer positieve testen ….zou het kunnen dat ze niet helpen of moeten we er misschien twee over elkaar gaan dragen …hoe zou dat toch komen !?

 5. Perfect kan je maar zien diegene die het zien zien het allemaal het zelfde. Tandartsen maken opzettelijk je gebit kapot door het cement te hard aan te drukken zodat je tanden en kiezen afbreken zodat ze aan het inplantaat kunnen werken… wat. Doktoren kunnen de symtomem alleen nog maar vergelijken met die in de computer en bijpasssende medicatie.. wat. De wereld gaat naar de hel in een mandje Jensen. En 90 procent ziet het niet daarom.

 6. Ik zie het komende digitale paspoort als voorloper van de gele ster die Joden moesten dragen in een andere fascistische oorlog.

  Mensen die het bewijs van onderdanigheid niet krijgen zullen voortaan B burgers zijn die nergens meer in mogen of nergens meer aan mee mogen doen.

  Het 2e fonteintje voor mensen met een donkere huid (apartheid) krijgt nu een bordje "Voor niet gevaccineerde".

  De oplettende mensen die tegen het advies van een duidelijk corrupte en zeer criminele club samenzweerders (regering/organisaties) zich niet willen laten inspuiten met gif en DNA veranderende onnatuurlijke ingrediënten die demoniseren ze gewoon en ontnemen deze alle vrijheid en rechten (fascisme).

  Het mondkapje accumuleert (verzameld) het virus en verhoogt dus de kans op besmetting. En daarom hebben ze het verplicht!

  We zijn getuige van de grootste misdaad in de wereldgeschiedenis.

  Politici, media en zogenaamde experts hebben zich laten betalen om de mensen te dwingen hun zelfbeschikkingsrecht af te geven.

  Alle burgerrechten zijn geschonden en de massa neemt dit als zoete koek. De IC's liggen helemaal niet vol en met een PCR test kan je geen besmetting vaststellen. Alle beleid is op niets gestoeld.

  Nu kan men de massa geen gebrek aan kennis verwijten. Scholen maken de mens dommer aangezien vooral de specialisten oogkleppen op hebben en buiten hun eigen vakgebied van maar weinig andere dingen verstand hebben. Ze hyperfocussen op maar een klein deel van de werkelijkheid.

  Helaas is de werkelijkheid vaak gecompliceerder dan dat. Men roept al snel "Complotgek" terwijl de geschiedenis bewijst dat bijna alle belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis veelal op basis van een complot geschiedde. Complotten zijn van alle tijden en ook nu zijn ze gaande. Misschien niet op het niveau van normale mensen waardoor ze zich er niet bewust van zijn maar 100% zeker als men het onderzoekt op hoger niveau.

  Politiek is vele complotten van partijen tegen partijen, dit is internationaal en aangezien de samenzweerders al op internationaal niveau samenwerken tegen de burgers willen de elites (ik vind het maar vuilnis) alle vormen van nationale cultuur vernietigen. Tenslotte horen de samenzweerders bij de club en niet bij een land.

  Waarom doen ze het?

  Macht en populatie management.

  De hele wereld ieder jaar zes keer vaccineren gaat enorm veel welvaart aftappen van de hele wereld.

  U mag dus in de toekomst werken voor een vaccine en alle welvaart van het land gaat voortaan grotendeels naar Bill Gates en zijn vrienden. DAT is slavernij.

  En alles wat u terug krijgt is continue angst om ziek te worden en werken voor het vaccine terwijl u er ziek van gaat worden (meer klanten voor big Pharma). Werken om medisch behandeld te kunnen worden. Gechanteerd met uw gezondheid. Alle macht over het lichaam in handen van de Overheid.

  Ik besef dat smeermiddelen op lange termijn niet werken en zie vaccinatie als een paardenmiddel. Een ziekte die via het immuunsysteem werkt kan via het immuunsysteem worden opgelost. Er zijn vele behandelingen mogelijk om het natuurlijke immuunsysteem te verhogen. Maar daar hoor je geen experts over, ze hebben het alleen over het vaccine. De media heeft het alleen over vaccines en de regering praat alleen over vaccines. Ook dit is wereldwijd en ze gebruiken ook wereldwijd dezelfde terminologie.

  Dat de meeste mensen niet kunnen begrijpen waarom het NU belangrijk is om je te verzetten tegen dit soort misdaad is mij een raadsel.

  Het is duidelijk voor mensen met enig verstand maar die worden door de gehersenspoelde massa voor gevaarlijke gekken uitgemaakt.

  Deze wereld is de juiste weg kwijt.

 7. Als dokter- en tandarts-haters hun eigen zorg gaan regelen bij andere soorten van genezers, dan wordt de zorg voir de normale mensen weer betaalbaar en dan zijn we eerder aan de beurt.

 8. 2 mensen aangehouden ivm bedreigingen aan het adres van M.rutte. Dit is nou precies 1 van de redenen waarom
  jullie een klein zielig groepje idioten blijven.Ik ben totaal geen fan van rutte,maar dit soort acties zijn diep treurig
  en zal jullie zaak nog meer schade toebrengen.Dat jullie je zo laten leiden door iemand die jullie alleen maar gek
  maken omdat deze Jensen en andere gelijksoortige narcisten jullie gewoon gebuiken/misbruike voor hun eigen
  belang.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *