22 reacties

 1. 😱 Censuur ook zo zat!? Er is sinds kort een Nieuw Nedwerk!

  Ik heb er zojuist binnen 1 minuut geheel gratis een account aangemaakt en meteen kennis gemaakt met gelijkgestemden bij mij in de buurt 🤝🤝.

  Mis het niet:

  nieuwnedwerk.nl

  Zie je daar!

 2. Wist U dat er bij dit plan, project COVID-19, Corona al meer mensen zijn vermoord, sorry voor het taalgebruik maar hoe noemt men het als je bewust mensen dood maakt?
  Er zijn in het afgelopen jaar al 2x zoveel mensen vermoord door het huidige regime NWO WEF EU VN NGO
  Dan in de 2e Wereldoorlog!!

  Laat dat even op u inwerken!

  Twee maal meer mensen dus meer dan 100.000.000 mensen zijn door deze organisaties en de blije medewerking van regeringen en ambtenaren VERMOORD!!!

  U vind dit goed?
  U gehoorzaamd deze?

  Wat zegt u als uw kind of kinderen en klein kinderen u vragen papa mama wat hebben jullie daar tegen ondernomen?
  Hebben jullie het verzet gesteund?
  Hebben jullie mensen geholpen?

  Wat zegt u dan?

  Of zegt u nee jongen papa heeft de buren aangegeven omdat ze een feestje hadden
  Heb de anderen aangegeven omdat ze gingen schaatsen

  Denk hier maar eens aan!

  En nog steeds sterven er duizenden mensen elke dag!!!

  Wat doet u?
  Steunt u de regering nog?
  Steunt u de politieke partijen nog?

  Hoelang blijft u staan kijken?

  Want niets hiertegen ondernemen maakt u medeplichtig aan MOORD!

  Hoelang Hoeveel mensen moeten er nog sterven?

  Hoelang mag het huidige bewind door gaan met mensen vermoorden?

 3. Wat een deprimerende bagger uit een blubber bek van een praat Soldaat. Als ik een minuut Luister word ik al depressief van deze droeftoeter.

 4. Wat zijn de NOS media en het RIVM toch hypocriet nu gaan ze weer uit van een gemiddelde aantal besmettingen van 4472 wat hoger is dan gemiddeld. Meer besmettingen dan gemiddeld kopt de NOS. Omdat ze de hogere dagopbrengst niet halen gaan ze opeens uit van gemiddelden. Op 10 januari meld de NOS namelijk 6657 nieuwe dag besmettingen. Dus het zijn er nu minder. Ook wordt steeds gesproken van druk op de zorg terwijl er nu maar 537 op de IC liggen tegen 711 op 10 januari, er zijn ruim 1800 beschikbare IC bedden.

 5. Vergeet niet dat de koning ons gemeld heeft, en dat was nadat covid er al was want dat moeten ze blijkbaar om een of andere rede, dat er iets van buitenaf op ons afkomt.

 6. Eight senior citizens in two American states died soon after receiving the COVID-19 vaccine, according to the Vaccine Adverse Event Reporting System.
  The Health and Human Services tracker for adverse reactions to the COVID vaccine reveals four elderly people in Kentucky died on the same day of their vaccination, on December 30th, 2020.
  Three of the four Kentuckians had already defeated COVID-19.

 7. De aarde is wel plat, QNFee je hebt gelijk. Mpazs ik moet je ook excuses aanbieden want je geloofde Q al vanaf het begin………. En iedereen die er niet in gelooft is dom. 👌👌

 8. Vrijheid van meningsuiting hadden ze beter niet kunnen doen! Nu zijn ze de l u l! En proberen ze het aan banden te leggen, zoals fascisten dat doen, en ook daar gebruiken ze covid voor. Lijkt wel een wondermiddel in plaats van een virus!

 9. In de jaren 80 was "de zure regen" een hoax en nu hebben ze de "klimaatverandering" en cojona uitgevonden, ze blijven altijd weer de mensen bang maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *