Sekte, wappie of beide 34 | RED PILL JOURNAL | Wouter Raatgever zit vast | in alle beperkingen

Deze meneer die dit presenteert is voor ons onbekend. We kunnen niets over de intenties van de man zeggen die de zaken van raatgever behartigd.

Complotdenker opgepakt voor onrust stoken in Bodegraven
Complotdenkers legden bloemen en kaartjes op de begraafplaats in Bodegraven neer met teksten als ‘slachtoffers van kindermisbruik’, ‘satanische pedoterreur’ en ‘Stop met Van Dissel’. Beeld Werry Crone
Complotdenkers legden bloemen en kaartjes op de begraafplaats in Bodegraven neer met teksten als ‘slachtoffers van kindermisbruik’, ‘satanische pedoterreur’ en ‘Stop met Van Dissel’.
In het Groningse Siddeburen is woensdagavond een 53-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van opruiingen en bedreigingen. Hij is één van de drie makers van het online Red Pill Journal, twittert het Openbaar Ministerie in Den Haag.

Redactie/ANP3 juni 2021, 15:04
Een woordvoerder bevestigt dat het één van de complotdenkers is die de gemeente Bodegraven-Reeuwijk zoekt in verband met beschuldigingen over het bestaan van een pedo-satanisch netwerk in die gemeente.

Wie het precies is, zegt de woordvoerder niet. Het zou kunnen gaan om Wouter R., aangezien hij in een uitzending van het ‘Journal’ van 31 mei de enige lijkt te zijn die zich op dat moment in Nederland bevindt. Een andere maker, Micha Kat, zit waarschijnlijk in het buitenland.

Voor de verdachte stond een opsporingsverzoek uit en de man is in Groningen “tegen de lamp gelopen”, aldus het OM. De verdachte zit in volledige beperking, wat inhoudt dat hij alleen met zijn advocaat contact mag hebben. Hij wordt vrijdag voorgeleid.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft een kort geding aangespannen tegen de drie complotdenkers. “De drie personen acht de gemeente verantwoordelijk voor de verstoring van de openbare orde middels het doen van onrechtmatige uitlatingen op het internet.” Het kort geding dient maandag bij de rechtbank in Den Haag.

11 reacties

 1. Inmiddels hebben Micha Kat en Joost een tarROTkaarten vrouw gevonden die de waarheid en nog eens de waarheid kan voorspellen, volgens Micha laatste hoop dan 🤔

  Wel bizar dat Woutertje RATgever zijn financiële verdienmodellen zo slecht vertrouwde dat ze nu geen bereik hebben met hun bedel kanalen, je ziet amper filmpjes van 30 seconden.

  Gisteren wist Joost in de laatste seconde nog te brabbelen geef GELD, geef GELD…. totale paniek dat hij inplaats van 3 grote panden in Spanje er nu misschien 1 in de verkoop mot zetten 😜

 2. Raatgever is een avatar en daarnaast zit hij in de word of faith cult, dat sluit naadloos aan. Als je weet wat dat inhoudt dan weet je genoeg. Zijn Word of faith cult maat hans Meyer…… met zijn vogeltjeshandel… en die Kat … ach door je eigen daden bewijs je wie je bent. Waarheid zonder waarachtige liefde is slechts waarzeggerij en brengt geen leven voort. Ik laat de doden hun doden begraven…. hier , ja overal en tot en met in Bodegraven. LOL en de heu maar weer.

 3. Deze past precies bij de oplichters club 😜
  Met alles en iedereen problemen, uiteraard ook geheel onterecht vastgezeten voor (extreem) crimineel gedrag en natuurlijk verslaafd.
  Die kan ook wel een zakcentje van de bende van ellende gebruiken, alleen deelt opper crimineel Woutertje RATgever niet graag 🤑

  Ik dacht dat mannen niet zoveel hebben met een kerel die zijn vrouw en kind ernstig bedreigen en (geestelijk) mishandelen.
  Zo blijven we van de ene in de andere verbazing vallen.

  Woutertje jankt al een jaar om opgepakt te worden, zodat hij eindelijk de rechters zijn hersenspinsels kan vertellen, met al zijn keiharde bewijzen.
  Woutertje moest wel heel ver gaan met mensen ernstig bedreigen, maar het is hem uiteindelijk gelukt.
  Nu tijd voor 🍿

 4. Geweldig, dat je dit even gelijk verwerkt hebt, maar er zit nog zo'n idioot genaamd Hans Meyer, die nog ongestoord zijn gang kan gaan in Nederland, hopelijk is hij de volgende en Micha Kat op de boot, dan zijn we van deze volksopruiers af!

 5. Bijzonder adidas, de meeste drugsezels/ slaven van onze hoge ambtenaren hebben deze 3 strepen als werkkleding..3x vertellen adidas aan🤔 bijzonder ook dat Micha nu geen advocaat weet te bellen voor zijn cultmaatje! Zit Wouter wel echt vast of is dit van beide kanten het schaakspel! Verpleeghuizen en Sinterklaas ook codewoorden van mafia..rodetas op wielen en gratis kleding iedere maand..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *