9 reacties

  1. Dit is ook allemaal zo enorm belangrijk en Micha Kat heeft dan ook zoveel aan goede daden verricht, dat als hij voet zet op Nederlandse bodem, hij direct een escorte krijgt en gratis verblijfplaats, dat doe je goed Micha en vele vroegere vrienden zijn er content mee, dit was ook weer een uiterst verhelderend telefoongesprek, je zult er vast tal van reacties op hebben gekregen, waar zijn ze gebleven, die helden van vroeger.

  2. Wat @Argos betreft heb ik nog altijd wel diep respect voor deze organisatie, iets wat @Micha Kat totaal niet blijkt te hebben, @Astrid Cornelissen blijft hier tijdens het gesprek van Micha Kat uiterst netjes en beleefd, terwijl deze zelfuitgeroepen journalist, profeet en revolutionair zelfs onbeschoft wordt tijdens het gesprek, zijn zogenaamde heldendaden zijn: verdacht maken van allerlei organisaties en mensen, middels copy paste uiteraard en zijn befaamde belspelletjes, veilig thuis!

  3. Alle bedrijven nemen gesprekken op voor zogenaamde leerdoeleinden, en worden wel degelijk tegen mensen gebruikt. Dus waarom de gewone burgerlijke mensen niet denk ik dan, beetje omgedraaide wereld. Dan derbij Kat zit in Verweggistan de boel op te ruien, beetje simpel maar ja. Aktie en rellen laat die andere graag doen voor zijn vertier en plezier, psychische voeding. Spel en vermaak

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *