Sekte, wappie of beide 21 | Conflict Joost Knevel (Red pill Journaal) VS Hans Meyer (WdW)

Joost Knevel en ik branden Hans Meyer van wees de weerstand helemaal af. Mijn beste vriend Joost is geïrriteerd over het feit dat Hansje Judas Meyer de naam van hem en zijn buddy’s Kat en Raatgever door het slijk haalt. Natuurlijk geef ik ons Joost back-up en brand ik er op los. Zo unfair hoe over ons Joost wordt gesproken door Hans de charismatische heilige geest Meyer. We kunnen het er niet bij laten zitten! Ook leiden Joost en ik de aandacht van het naderende einde af en drukken hier de opkomende agressie die op dat moment aan de orde was, de kop in. Joost is ook wel een beetje een peacekeeper zo blijkt. Waarschijnlijk hadden zijn collega’s het anders in gedachten. Bedankt Joost en next time ill be there! De video van wees de weerstand en de chat waarin Joost en ik ten strijde trekken komt uit twee verschillende streams. Door ze samen te voegen krijg je een duidelijker beeld van hetgeen dat speelt. Het is overal rommelig in demoland.

Ik had even niets te doen..

Leuk om de chat te analyseren. Ik stel me misschien een beetje aan maar daardoor krijgen we een beter beeld van wat er binnen de samenleving speelt. Opvallend is dat extreem rechts regelmatig naar voren komt. Religie en dan met name verwijzingen uit het charismatisch/evangelisch christendom en spiritualiteit komen vaker voor dan andere geloofsstromingen. Diversiteit is wat ons betreft (gek genoeg moet je dat heel voorzichtig benoemen) destructief. Bij vragen betreft nieuwe religieuze gemeenten kun je zelf de huidige stand van zaken beoordelen wanneer je eerder geposte video’s bekijkt.

10 reacties

  1. al die youtubers raken de weg kwijt, ze zijn ook nooit aanwezig tijdens n demo of organiseren er ene, dat vingertje wijzen is verloren tijd maar kennelijk t enigste waar ze nog mee bezig zijn omdat ze weten dat t klaar is, en oja er is geen god

  2. Kerken zijn instituten/gemeenschappen, waar het belastingsysteem van belang is. Daar waar ooit salarissen/inkomen vandaan kwamen, toen het nog normaal was dat alleen de man arbeid verrichtte. En de vrouw de man/het gezin voorzag van aandacht en zorg, nu valt dat systeem onder de banken. Het God is een systeem, om een gemeenschap (gemeente) draaiende te kunnen houden. EUR-OPA speelt nu voor God, EUR-OMA?

  3. Prediken zoals schijnbaar mannen altijd denken te kunnen, kan mensen erg verwarren. Zoals bv je naam in het boek des levens…daarom worden kinderen vernoemd, om de naam te dragen uit Het boek. Het uitspreken is het oproepen, zoals Duivel of God. Duif L 🕊of Good geeft mij gelijk een ander beeld, we leven in een wereld van beelddenkers. In het kraambed vind er een 1e dood en herleving plaats, bij een moeder en kind. Moeders dragen de echte kennis, die worden verstopt, vernederd en verzwegen.

  4. Hans heeft gelijk dat hij uithaalt naar iedereen die meent de p-do deep state te kunnen aanpakken of oprollen door acties zoals Flowers For Freedom FFF 666 new age liefde BS maar ondertussen niets willen weten van het ware Woord van God dat ons een zeer duidelijk beeld geeft van wat er gaat gebeuren en hoe je er werkelijk van gered kan zijn. Nee hoor, alles behalve Jezus Christus maar wel honderd keer per dag de term satanisten gebruiken en NOG STEEDS niet bereid zijn om het Woord van God te erkennen en tot Hem te komen.

  5. Beste Hans. Stel- je wordt aangevallen door iemand. Wat doe je? Ga je lekker boek lezen of ga je je verdedigen? Juist, op dat moment bent alleen , maar, bezig met verdedigen, maar, ook, aanvallen. Als wij lekker blijven boek lezen- wie gaat ons verdedigen? Ik ben zelf christen, maar, god heeft ons tot heden niets geholpen. Dus, even oorlog, bijna fysiek, daarna leuke dingen doen. a la ger com a la guerre!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *