11 reacties

 1. Hier kan ik toch wel van genieten, 1 voor 1 vallen de geldwolven door de mand 👍
  Hans de geloof waanzinnige licht mensen op met geld te innen en geen vogeltjes te leveren.
  Micha zijn bedreigingen heeft JDTV wederom geweldig in beeld gebracht 💪🏽 of moet ik eigenlijk zeggen, Micha heeft zichzelf behoorlijk negatief laten zien, door alle jaren heen.
  Dan Woutertje RATgever avatar Scientology sekte eng nek…die samen met Joost (en deze oplichters) ook niet in zijn eerste leugen gestikt is.
  Hopelijk komen die ook nog uitgebreid aan bod hoe ze naïeve volgers weten te misleiden en hoe onbetrouwbaar ze zijn.
  Kortom, dit was 1 van de mooiste uitzendingen van hun, de BOM barsten, de bedelstaf viel deels uit elkaar…hopelijk zijn ze heel snel allemaal van de internet bodem verdwenen.
  Dan kan het weer gaan waar het echt om ging, kindermisbruik…. zonder schreeuwen, zonder bedreigingen, zonder complete waanzin.
  De kern raken zonder hysterisch gedrag 💪🏽

 2. ik ben niet eens met Hans. Met deze punt had ik altijd moeite, hoewel ben ik van oorsprong christen. 2000 jaar geleden Christus heeft ons gelegenheid aangeboden om gered te worden. Wat ie er veranderd? Helemaal niets, daat heb ik moeite mee.

 3. Hans Meyer zal wel ingezien hebben dat met gestoorden als een Micha Kat en virusvriend Wouter Raatgever wel veel geld te verdienen valt met hun entertainment, de nodige naïevelingen zullen gretig storten op de bankrekeningen, om maar meer van hun bullshit te mogen ontvangen, maar deze nepchristen zal ook wel ingezien hebben, dat het doek snel voor ze zal vallen. Dit soort lieden krijgen van mij enkel donaties per buizenpost, verzonden vanaf het kleinste kamertje. (de wc)

 4. Wanneer je goed oplet hoe de Revolutionair Online aan zijn nieuwsgaring komt, dan zie je telkens copy paste knipsels van anderen, dan kom je tal van aannames tegen, maar de keiharde feiten en bewijzen ontbreken er telkens weer aan!
  Deze heren hebben een verdienmodel gevonden aan andermans leed, ze hitsen mensen op, om bepaalde dingen te laten doen, presenteren zich als vrijheidsstrijders, je kunt zelfs leiderschapscursussen volgen bij Wouter Raatgever, de predikant Hans Meyer is de laatste tijd niet meer in beeld!

 5. Wouter Raatkever is uiteraard Wouter Raatgever, welke in sommige commentaren nog wel eens Wouter Reetkever genoemd werd, er was zelfs een persoon die zich met dit pseudoniem manifesteerde, indien het verhaal van Joost Knevel een hoog waarheidsgehalte zou hebben, dan is hij bij de verkeerde mensen terecht gekomen, met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig, in de Revolutionair Online, ging Micha Kat regelmatig al gelijkgestemden al te lijf!

 6. Toen ik voor het eerst Joost zijn verhaal hoorde was ik geschokt maar het is iets wat vaker in zuid Holland voorkwam destijds in o.a weeshuizen..
  Dus toch verder geluisterd.
  1. Geen bewijs
  2. Veel uit Joost zijn omgeving spreken niet zo goed over Joost.
  3. Twijfelachtig spreken, en veel herinneringen zonder omgeving te kunnen herinneringen.
  Ik heb geen zin in al dat eindeloze verhaal. Maar ik wacht wel echt op hard bewijsmateriaal of helder concreet herinneringen.

  En dat Q gezeik. Alsof 1 vent heel de wereld gaat redden 🤣
  Ik heb de bron van Q destijds aan het zoeken geweest.
  Kwam via darkweb uit bij de isis, onder leiding van Obama uitgegroeid…
  Niks met Trump

 7. Deze mensen willen juist de nieuwe wereldorde en dat willen ze vanuit de valse charismatische geloofsgemeenten. NAR. Ze draaien alles om want deze aflevering is van enige tijd geleden maar klinkt nu volledig retarded

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *