SCHANDE! RUTTE'S DOMME LOCKDOWN – DE JENSEN SHOW #243

In maart zette Rutte ons in een ‘intelligente’ lockdown. Nu, 8 maanden later, is er niets intelligents aan de huidige lockdown. Het is een domme lockdown.

Bestel het “Holland for Trump”-shirt via http://jensen.nl/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

16 reacties

 1. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 2. Te belachelijk voor woorden dat de VVD jarenlang de zorg compleet heeft kapot bezuinigd en nu beweren ze dat het probleem van COVID is dat de zorg te veel wordt belast. En vervolgens miljarden investeren in het land op slot zetten, mensen failliet maken, en miljoenen/miljarden investeren in een vaccin, maar geen cent aan de zorg! Dat is compleet niet logisch. Wat als er volgend jaar weer een nieuw virus komt met een sterftecijfer van 0,2% (het griepvirus?) willen ze dit dan allemaal weer opnieuw zo gaan doen want aan de zorg is niks veranderd? Op wie kun je nu nog wel stemmen en vertrouwen wanneer je ook niet achter alle denkwijzen van de pvv en fvd staat?

 3. De realiteit van lockdowns in 2020: uitgelegd met feiten, cijfers en bronnen :

  Meer dan 130 miljoen mensen wereldwijd leven financieel van dag tot dag . Met andere woorden : een dag niet kunnen werken , is een dag geen eten en drinken kunnen geven aan de familie. Als je deze miljoenen mensen in een lockdown zet, zeg je eigenlijk : je gaat omkomen van de honger, en dat is wat door alle maatregelen wereldwijd gaat gebeuren : 130 miljoen mensen zullen omkomen van de honger. Dit is 1 van de 17 ernstige gevolgen van lockdowns in heel de wereld , waar vele mensen zich niet druk om maken of niet beseffen en niet ( willen ) horen . Deze groep mensen zijn voornamelijk bezig met zich aan de absurde maatregelen houden , om de zorg te ontlasten en de risicogroep te beschermen . En wie dat niet doet , is in hun ogen asociaal of een complotdenker. Dat de grootste risicogroepen wereldwijd gaan overlijden als gevolg van deze absurde maatregelen, dat weet de “ ik hou me aan alle maatregelen groep” niet ,
  ze beseffen het niet? ,
  of ze willen het niet weten? Ze dragen er indirect wel allemaal een steentje aan bij, door niets te doen als alleen maar klakkeloos de maatregelen uit blijven voeren , met alle gevolgen van dien…. Dus wie is er hier nu echt asociaal ?

  https://youtu.be/mYs2WgHX8Sk.

 4. Psychopathic political leaders in government, implementing suffocating covid-19 regulations on society deliberately destroying Western economies and with it, enpoverishing/destroying the lives of the citizenry as a whole has become a way of accessing to status among the globalists and getting money and future sweetheart job positions  in the planned new reset world order.

  Just despicable !!

  Get these psycho bastards before the courts and into labor/reeducation camps !

 5. nieuw soort doden in de USA .
  ..democratische alzheimer doden ….die vergeten dat ze dood zijn ……en voor joe biden stemmen !

 6. Trump kan in de ogen van de Jensen volgers niets fout doen. Hij is hun weldoener, hun grote voorbeeld, hun leider en hun steun en toeverlaat in deze donkere tijden.

  Hij moet op een voetstuk gezet worden want Trump is de allerbeste president van de hele wereld die er ooit is geweest.

  Vooral door zijn beschaafdheid, zijn tactisch vermogen, altijd op de inhoud reageren, altijd een goed voorbeeld geven, hoe je met mensen om moet gaan ook als hij vindt dat hij persoonlijk wordt aangevallen. Trump heeft respect voor iedereen. Hij verbindt mensen, polariseert nooit. Hij is de echte messias! Zeg het voort!

 7. Ik heb ergens gehoord dat men met 500 miljoen mensen wereld wijd, wat dus inhoud dat er 8 miljard mensen de pijp uit moeten en daar zijn ze nu ook druk mee bezig, daarom krijgen het zorgpersoneel geen mondkappen krijgen en de meeste regels die totaal er niets toe doen, alleen het feit dat Rutte en vooral de Jonge de Nederlanders massaal de dood in gejaagd te worden
  Het wordt tijd dat deze heren het toneel ruimen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *