Schade zonder schuld: in gesprek met Kiki | #3.16

Na de eerdere oproep aan horecaondernemers om zich aan te sluiten bij een juridische procedure om de schade van de lockdowns en aanverwante maatregelen te verhalen op de overheid is het team van Sven aan de slag gegaan om alles in gang te brengen. De inschrijving is inmiddels gesloten en met de aangesloten ondernemers gaan zij aan de slag.

Te gast is Kiki uit Tilburg, die zich eveneens bij de actie voor compensatie heeft aangesloten nadat haar Grieks restaurant bruut de nek is omgedraaid door de regering. Sven blikt met haar terug en vooruit in het licht van de onzekerheid die zelfs na de verkiezingen nog lang niet lijkt op te klaren.

Link:
https://horecaschadecompensatie.nl/

Als u ons in deze turbulente tijden wilt helpen om dit te kunnen blijven doen en meer tijd en middelen te kunnen besteden aan onderzoek, interviews, reportages en andere zaken die er echt toe doen, overweegt u dan een bijdrage te leveren naar waardering én vermogen. Bezoek de webshop op https://nooit.nl/shop/ of ga naar https://eenoorlogreedsverloren.nl/steundeverbinding/

Naast YouTube zijn wij uiteraard op meer kanalen te vinden. Voor een overzicht van onze eerdere publicaties en waar deze te vinden zijn, kijk op https://eenoorlogreedsverloren.nl

24 reacties

 1. De oplossing hangt in de lucht beste mensen….nl BBB, dus eerst vakkundig slopen dan eten ook de horecaondernemers uit de 'hands that feed them' Dus kortweg gezegd je wordt schuldenvrij verklaard, terwijl je afstand doet van je bezit, zul je gelukkig zijn…..Tja als je dat sprookje van Claus Schwab wil geloven…..ik niet!! The Great reset heeft toch andere bedoelingen met ons als samenleving nl ons nog verder drijven in de fuik van de controle en satanische onderdrukking

 2. In Italie en Spanje kunnen ze wel 1 vuist vormen en collectief open gaan, ergens in usa heeft de bevolking een burgemeester afgezet om de vrijheid terug te vorderen en wat doen we in nederland ? Ook als iedereen t zat is en de werkelijheid kan zien? Dan doen ze wat een kabinet, afgetreden door mismanagement xxl, stapelen van slachtoffers, verkondigen van leugens en ondemocratische intimidatie, alsnog aan desastreuze, krankzinnige maatregelen afdwingt met boetes! Als er boetes of straffen uitgedeeld moeten worden in de balans van de ernst van de overtredingen, dan zijn ZIJ dus NU echt aan de beurt!

 3. Ik ben heel erg blij dat Corona ervoor gezorgd heeft dat het land op slot zit en dat we al onze vrijheden hebben verloren.

 4. Het is vreselijk voor deze mevrouw en alle andere horeca ondernemers en personeel, alsmede d verdere middenstanders getroffen door de maatregelen.Niet door covid, door de maatregelen. En we kunnen nog tig van dit soort interviews bekijken, maar zonder te kijken naar het echte verhaal, de echte reden voor deze ellende, heeft het weinig zin vrees ik. Dit gaat niet om een virus, dit gaat om snode plannen van een aantal hele enge hele rijke psychopaten. En hun personeel is onze overheid.

 5. En dan te bedenken dat Covid 1984 niet natuurlijk is ontstaan maar doelbewust gecreëerd. Dit hele verhaal ia meer dan 10 jaar voorbereidt om MKB kapot te maken en mensen tot gechipte slaven te maken dmv de zogenaamde vaccins.

 6. Horeca/MKB heeft massaal pro lockdown gestemd, VVD D66. Anders was fvd heel stuk groter geweest. Op de blaren zitten dan maar….

 7. End Times ……………………………………………………………………………………………………………………………

 8. Ja we leven al jaren in gevangenschap…. En nu is het zichbaar… Voor de rest van de mensen…. Maar ja en nog steeds willen ze 't niet onder ogen zien🤦🏾‍♀️

 9. Wat een pijnlijk verhaal en één uit duizenden denk ik. Wel vraag ik me af wie, bij schadeloosstelling, dan de rekening betaald? Het zal dan waarschijnlijk ook een pijnlijk verhaal worden voor u en ik. Want waar Nederland nog steeds een belastingparadijs is voor de ultra rijke bedrijven, zal deze financiële ramp voor de "gewone burger" en de hard werkende middenstander een woestijnperiode kunnen gaan worden.

 10. Ik geloof niet dat alles zal weer ooit open gaan zoals ze het blijven beloven. En laten we eerlijk zijn na een jaar in deze onzin zitten merk je aan jezelf dat mondkapje en 1,5 meter een soort automatische pilot aan het worden is . Je weet nu automatisch dat je in openbare ruimtes mondkapje op moet en het gaat vrijwel vanzelf je zult waarschijnlijk niet eens meer aan denken. Alles wat je vroeger niet normaal vond is nu min of meer normaal geworden en je accepteert absurde dingen alleen om in deze wereld te kunnen draaien. Dingen die je weet, ziet, kunt bewijzen betekenen helemaal niets voor de rechtstaat als je geen macht en gezag hebt ben je altijd verloren. Je kunt duidelijk zien dat als je een bepaalde functie hebt en of bekend persoon bent gelden voor jou andere regels dan voor iemand die onder dat niveau zit. En ik geloof dat ze het bewust laten zien op het nieuws om mensen laten inzien dat wat ze ook zouden doen in hun situatie zal niets veranderd worden en hun worden later openbaar gestraft door boetes of politiegeweld. Kies je dan om brave jongentje van het klas te zijn en alles slikken dan krijg je kruimels of je kiest voor verandering dan krijg je voetafdrukken in je gezicht?

 11. ut is wat swaab zei je zult niks meer hebben maar gelukkig zijn daar wil de overheid heen dus alles gaat omvallen dat is het doel. maar gelukkig ga je dar niet van worden

 12. kijk naar Israël ..eerste land wat de grote hel is..voor die niet die lufifer vaccinazi wil en die hem wel hebben genomen is de pluris op gezondheids los gebroken..dood en bijwerking en blijvend letsel is giga daar. ..de Cabal wil de mensheid zwaar uitdunnen Georgia Stones. de nwo illuminati wil het verborgen houden..alles achter covid griep..zijn allemaal prive bedrijven . die de macht 1000x groter willen maken. en alles aan de bedel staf brengen. horror.

 13. De strategie is duidelijk. Maak in eerste instantie alle ondernemers/Mkb afhankelijk van de Overheid. Op dat moment is het game over. Het tijdperk van de loonslaaf is begonnen. Rip, eens zo mooi en vrij land. Met dank aan alle baby-boomers, deugers en links activisten, milieu-gekkies.

 14. Mondkapje werkt wel, alleen niet om jou te beschermen

  Mondkapje houdt je eigen virusdeeltjes bij ipv dat je andere besmet (mocht je het toch bij je dragen, ook zonder dat je het weet),
  Het is dus een masker uit solidariteit

  Overigens is de sluiting van de terrassen echt onzin, door horecaondernemers is er veel beter op de basisregels te controleren dan door BOA's in de parken of stranden… nog los van dat je beter mensen in de buitenlucht kunt hebben dan opgehokt binnen ter voorkoming van verspreiding van het virus… (nog los van het welzijn van de bevolking en de economische mogelijkheden)

 15. Het volk heeft de macht, maar is geen eenheid en om te zorgen dat dat zo blijft doen ze er alles aan om tweedracht te zaaien, zelfs het MKB heeft niet de steun van de gehele bevolking, zat mensen vinden het prima zo, rust, afgunst dat anderen wel gewoon plezier willen hebben en de jeugd van de straat zijn veelal hun motieven om het MKB niet te steunen en graag mee doen met de angsthype van de overheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *