Sarah's vader is corona-minister: 'We krijgen soms dreigbrieven'

Bijna alle corona-maatregelen werden het afgelopen jaar verteld tijdens de persconferenties waar miljoenen mensen naar keken. Hoe is het als jouw vader dat nieuws moet vertellen? Lucas gaat langs bij Sarah de Jonge, de dochter van corona-minister Hugo de Jonge. #corona #jaaroverzicht #jeugdjournaal

Vragen, tips of ideeΓ«n? Stuur ons een e-mail op jeugdjournaal@nos.nl

Abonneer op ons kanaal: https://www.youtube.com/Jeugdjournaal

Meer NOS Jeugdjournaal? Je kunt ons ook vinden op:
Instagram: http://instagram.com/nosjeugdjournaal/
Site: http://www.jeugdjournaal.nl/
App: http://www.jeugdjournaal.nl/app

12 reacties

  1. De grootste wens van de dochter is om oma weer te kunnen knuffelen en eens op vakantie te gaan zonder dat papa steeds moet bellen. Het effect van het virus en het hebben van een publieke functie had niet beter verwoord kunnen worden. Ik zou nooit een dergelijke baan willen hebben. Lange werkweken, enorme verantwoordelijkheid en je kan het nooit goed doen. Deze minister heeft zelfs het lijstrekkerschap van zijn partij moeten opgeven omdat de bestrijding van Covid-19 al zijn tijd opslokt. En dan gaat het ook nog ten koste van jouw gezin. Voor geen goud zou ik met hem willen ruilen, wat ik inhoudelijk verder dan ook van het beleid van dit kabinet vind.

  2. Ik ben het ook niet eens met De Jonge. Maar ga nou niet dreigen. We leven in een democratie, we moeten vreedzaam blijven.

    Geweld of oproepen tot.. is zinloos. Gebruik je intellect en stem 17 maart op de partij waar jij je wel goed bij voelt. Maar laat de huidige volksvertegenwoordigers met rust en geef je mening met respect!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *