22 reacties

  1. Vliegtuigen gebruiken geen kerisone. Ze vliegen op energie uit het niets (energy from the void). Vrije energie is dus al onder ons. Hidden in plain (plane) side. The plain truth.

  2. hoi wouter kun jij vragen aan desiree welke merken gefilterde water flessen niet goed zou zijn die ik bij Dirk van de broek koopt BARE LE DUCE gefilterd water flessen graag meer uit leggen er over🤷‍♀️🤔🤦‍♀️

  3. jullie van WdW zijn goed geïnformeerd maar waarom hoor ik jullie niet over dit filmpje uit 2005 en waarin er wordt gesproken over de PCR en een vaccin ( orgineel https://www.youtube.com/watch?v=TZtq-AmdG3M … ik het ten dele ondertiteld https://www.bitchute.com/video/dMLjvQRiC1co/ en daarna weer online gezet…en een filmpje waarin wordt gesproken over het dommer maken van de mens opgenomen in 2014 of 2013 https://twitter.com/WHITW777/status/1341092557955194880 )

  4. Vinz zegt in feite, dat hoe meer gif en pillen en chemische troep je binnen krijgt, ook via vaccinaties, hoe beroerder je weerstand, dus je immuunsysteem zal worden. Dan ben je dus op een gegeven moment aan de beurt. Een covid19 vaccin helpt je dan met al het gif erin nog verder het graf in, maar dat vertelt het RIVM er echt niet bij!!@@@@###$$~~~!!!!

  5. Helemaal gelijk, zorg voor extra vitamine D, dus bijvoorbeeld visolie uit Noorwegen, 100 microgram vitamine D op zijn minst per dag, vitamine C werkt ook prima, 1 gram per dag op zijn minst. Laat je niet bang maken door sommige artsen die waarschuwen dat je er niet teveel van moet nemen. Het teveel pis je gewoon weer uit. Sommige artsen weten er geen bal van@@>>>????>!!!!! Corona is niet meer dan een griep en zorg dus voor versterking van je immuunsysteem. Dat is voldoende om je nergens zorgen over te maken. Gewoon kijken bij de orthomoleculaire geneeskunde, die geven wetenschappelijk gefundeerde adviezen. Wij kunnen onszelf allemaal helemaal versterken met natuurlijke middelen. Ga naar buiten, neem zoveel mogelijk zon tot je en neem onbespoten groenten en goed vlees en zuiver het tapwater uit de kraan, want dat bevat ook kleine hoeveelheden gif die allemaal optellen. Neem mineraalwater met een mineraallast van minder van 150 milligram om te detoxen.

  6. Helemaal gelijk dat verhaal over de pcr test en al die acties om je immuunsysteem naar beneden te halen, het is allemaal gepland en dit commentaar klopt helemaal!!! De bloed hersenbarriere wordt bedreigd door de pcr tests en door de chemtrails. Dit is al vele decennia aan de gang. Aluminium nanoparticles die via het olefactorische traject rechtstreeks je hersenen binnen dringen met alle gevolgen voor je hersenwerking van dien. Mensen wordt wakkerQQWE!!!!!!!!!!!!!!

  7. Idee nav de GGD brieven, waar in staat dat je een contactpersoon krijgt als een kennis van je zijn zorgen uitspreekt over jou mbt ‘corona gerelateerde mailberichten’. Ik belde de GGD en wilde mijn zorgen uiten over Rutte en de Jonge (want dat mag iedereen doen volgens de GGD en het is natuuurlijk anonym). Ik wil dat Rutte en de Jonge acuut een GGD brief krijgen omdat wij, de hen betalende burgers, hun niet langer capabel achten het land of wat dan ook te besturen. Dan rest nog de vraag of onze afgelopen verkiezingen wel ordentelijk zijn verlopen… en wij dus met die criminelen ten onrechte opgezadeld zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *