"Rutte is niet veel meer dan Merkels schoothondje" – JENSEN

Politicus en brexit-voorvechter Nigel Farage is duidelijk geen fan van onze premier…

Abonneer je GRATIS voor meer video’s: http://r.tl/1QpwCNi

Bekijk de hele aflevering op RTL XL: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/jensen-10904

Website : http://www.rtlxl.nl
Facebook : https://www.facebook.com/RTLXL
Twitter : https://twitter.com/rtlxl
Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/

In deze video:
Robert Jensen

26 reacties

 1. GREAT BRITAIN WILL BE GREAT BREXIT! FARAGE , CAN YOU GET US OUT TOO? CAN YOU FIX US A NEXIT,,,,,,??
  THEY ALL TOOK THE WRONG PILL, I

 2. Question for the Dutch people.If there was a referendum tomorrow on whether or not The Netherlands remained in the EU or Leave what would the result be?

 3. Farrage is in De VK in twee maanden de grootste partij geworden, groter dan de andere twee samen. En hij wil een no deal Brexit, en dat is perfect. Die EU moet op de knieën, en dat gaat gebeuren, daarna een Nexit en de EU is finito.

 4. Trap hier niet in beste Nederlanders, Jensen is net als Nigel farage en geert wilders en thiery baudet de gecontroleerde oppositie, om jouw het idee te geven dat er iemand is die het voor ons opneemt zodat wij rustig afwachten terwijl de politiestaat steeds dichterbij komt. Jensen is een illumati hoer ! dankzij het brexit script die de toneelspelers van de engelse politiek nu spelen gaan wij straks weer de rekening betalen want deze Brexit is bedoeld om te mislukken en later mag Engeland weer terug in de EU maar dan zijn wij weer enkele miljarden armer. Net als de truuk met Griekenland die wij mochten helpen terwijl de bankiers lachend hun zakken vullen.
  Deze 2 mensen zijn wolven in schaapskleding ! In USA hadden ze Infowars en dat was ook harstikke fake want die was helemaal pro Trump terwijl Trump een oorlogzuchtige Jood is die ook werkt voor de Rothchilds en dat bewijst dat Infowars nep was. En zo is Jensen ook harstikke nep. Onze iluminatie regering heeft meer van dit soort truukjes, denk maar aan Zondag met Lubach, propaganda met een lach !! of Dumpert en Geenstijl , ook dat zijn indocrinatie sites en houden zich bezig met fake onderwerpen die de staat zelf steeds weer oprakelt zoals de zwarte pieten discussie. Wakker worden gaat in verschillende fases, ik stemde vroeger ook op Geert Wilders shame , als we nog uit deze shitzooi willen komen zal het volk dat zelf moeten doen en niet als een kip zonder kop achter de poppetjes aanlopen die de criminele elite zelf naar voren schuiven.

 5. Farage is een windbuil eerste klasse. Heel veel mening en leugens, weinig feiten en concrete plannen. Zodra van hem verwacht wordt dat hij levert, treedt hij terug. Niks Is waar gemaakt van zijn beloften en het ligt altijd aan een ander. Populisten zoals hij zijn de parasieten van de parlementaire democratie.

 6. Vet grappige vent, moeilijk serieus te nemen. Het moment dat hij Brexit verkocht wilde hij geen verantwoordelijkheid voor het mede invullen. Nee zijn missie was geslaagd.

 7. Zal tijd worden dat iemand hem er wat van zegt. Rutte is niets meer dan leugens, achter de shell aan lopen en denken dat iederewn her goed heeft.

  Wtf mensen die op rutte hebben gestemd, zijn jullie wel helemaal lekker? Je vergooid je eigen toekomst als je op die vuile rat stemt.

  Zal eens tijd worden voor rechtse partijen die wel achter hun volk en land staat. Echte mannen kweekt en op komt voor eigen volk!

  Schijt Nederland. Als ik het geld had om te verhuizen naar her buitenland dan was ik meteen weg.

 8. Oké dat rutte Merkels schoothondje is is 1 ding, maar ga me toch niet zeggen dat Engeland met hun brexit niet 10 keer erger is… kom op man.
  De Engelse willen wel profiteren maat verder de nadelen niet hebben…
  Kijk eerst ff naar je eigen land voordat je de onze beoordeeld. Lees dit maar eens. Of nee wacht! Natuurlijk… de Engelse die nemen geen enkele moeite om een andere taal te leren!
  Terwijl wij der wel 4 leren.
  BYE.

 9. Meer aandacht aan interview levert meer kijk cijfers op. Geweldig dat RTL5 het wel aandurft om eens een ander politiek geluid op de NL TV toe te staan. De gehele NL media is te LINKS!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *