RUTTE gaat geheime gesprekken publiceren; ging het over PIETER OMTZIGT? | The Friday Move

Dit is een fragment uit BNR The Friday Move met presentator Wilfred Genee, voormalig VVD-Kamerlid Han ten Broeke, Tweede Kamerlid Renske Leijten en politiek verslaggever Thomas van Groningen. Meer horen? Check dan BNR.nl/Thefridaymove

Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

24 reacties

 1. Haha, Rutte heeft gezegd. Hoe kunnnen jullie een meervoud leugenaar nog geloven? Dat is een leugenaar die niet meer betrouwbaar is.

 2. Die man moet gewoon voor Court de Justice verschijnen wegens schending van de rechten van de mens !
  Of het leger moet dit soort uitwas opruimen. Ook een optie.

 3. Ja ja ja ja ja ja ja….en wat schiet dit verder op?! Ik bedoel gaan we nog koeien en kalfjes bespreken! Snap deze hele oplichting samenzwering zoizo niet wat doet Rutten nog in het Kabinet nu?! Gaat allemaal om de EURO"S! Controle macht onderdrukking! Wanneer wordt er nou echt wat veranderd IPV geluld ons Kabinet ga toch weg we leen in een illusie in de wereld! Je hebt niet eens zelfbeschikkingsrecht? Bedoel als ik bewust zonder gordel in de auto rijd ben ik strafbaar! Waarom omdat ik mezelf in gevaar breng! Ja en dat mag niet want dan lever je niks meer op! Ja het is het rondpompen van samenlevingsgeld. BullLSHIT allemaal Geld tekort en hongersnood allemaal omdat wij met zijn alle worden gedwongen om hier in mee te draaien! Geld is de wortel van al het kwade! Geen enkel biologisch wezen wat wij kennen heeft geld nodig om te gedijen! Alleen wij mensen! Daar zou men eens over moeten nadenken! Geld brengt schaarste een tekort van iets dat niet is! Een tekort dat systematisch in stand word gehouden! Net zoals men nu met politie geweld ook de bevolking in de ban wil houden en er maar gewoon op los begint te knuppelen! Snap wel waarom er een wapen verbod is NLD zo……God created the World and the Dutch created Holland but then there Gouverment broke it all down. Terwijl de grondwet tot twee maal toe niet eens meer geldig zou zijn geweest….?! Maar ja daar knijpen we gewoon de ogen oor dicht net zoals zl die pedofiele priesters diet niet worden vervolgd….,! Democraten Christen Democraten kerk slaven an het Vatticaan …..! HUMANITY LAAT ME NIET LACHEN! STEL BEULEN DAT MEN IS! DIK WORDEN OVER DE RUG VAN ANDERE!!! CRIMINEEL DAT IS DAT!!! KUTLAND EN HIER HEEFT MIJN OVERGROOTVADER I TWEE OORLOGEN VOOR GEVOCHTEN!!! FACK DATTE!

 4. Een hoop gezeik wat we niet nodig hebben, de politiek is altijd zo en zal nooit veranderen. De kamer mensen die nu een grote mond hebben die zouden als ze zelf in die positie zijn het zelfde handelen om hun eigen huid te redden. Plus ook in het normale leven is eigen huid altijd een hoofd factor.

 5. Onze overheid nou ik denk het niet. Wij zijn gewoon poppetjes die hun zakken vullen. En je hebt totaal geen keuze zij bepalen hoe of wat en dat hoort niet. Kortom wij betalen hen en geloof mij per persoon kan je jaarlijks 5 gezinnen onderhouden. En daar loopt een man te liegen en bedriegen voor eigen bestwil. Het is gewoon een corrupt zooitje. En wij maar betalen.

 6. Renske Lijten heb ik leren kennen als iemand die zelf ook mensen uitsluit, waar zij het niet mee eens is. Het is niet haar werk en inzet waardeer, maar ik hou wel graag mijn Vizier Op Links

 7. Zo wordt Het Caribisch Nederland behandeld WEGDUWEN je bevalt me niet Wat is dat voor een Premie echt schande onacceptabel

 8. Vandaag werd bevestigd wat ik al vermoedde. Gesprek met Marijnissen in Buitenhof. De kamerleden krijgen as week de echte persoonlijke/ private notulen helemaal niet te zien. Er zijn namelijk P- notulen, algemene notulen en samenvattingen. IN de P-notulen wordt Omzigt natuurlijk genoemd en beschreven en ook een hoop andere kamerleden en ministers. Deze P- notulen gaan niet naar de kamer en ook niet naar topambenaren en bewindpersonen maar kleine kringen. Nou dan weet je genoeg. En zo zal in de algemene notulen, inderdaad zoals Rutte zegt: " niets onoorsbaars' staan en komt draaikont weer weg met dit schandaal.

 9. Dave,
  Echt wel, Deze maffiabende kan geen goed meer doen !
  Er moeten echte en betrouwbare mensen voor onze belangen strijden !
  Nee, blijf van meneer Omtzigt en mevr. Leyten af,
  Zij moeten betere en hogere controle taken blijvend uitcontroleren.
  Geknipt om verder deze archieven uit te spitten op achtergehouden zogenaamd onwetende misstanden !

 10. Geheimen? Hallo, vergeet niet dat Rutte stiekem onze grondwetten aan het wijzigen is! Door dit fascisme hebben we straks niet meer te vertellen! Voor het tribunaal met dit uitschot!

 11. Ik hoop dat die corrupte en liegende bende in Den haag snel opstapt.. mijn generatie en later verdient gewoon beter..

 12. Vond ik ook zo vreemd. Die stukken komen op maandagavond. Waarom niet gewoon dan om 08:00 uur op dinsdag of woensdag of zo. Nu wordt het weer een heel laat debat. Iedereen weer moe na 00:00 en Rutte komt er weer mee weg. Of zie ik dat verkeerd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *